ikiz olabilir mi

Benim bugün doktor kontrolum vardi :) ultrasonla bi bakti iki tane kese :)) birinin kalp atisini duyduk bile elhamdullilah.. 6+1deyim.. haftaya da diger elma çekirdeğimin kalp atisi icin gidecegiz nasipse :)).. hic beklemiyordum ikiz :)).. elhamdullilah.. allah isteyen herkese nasip etsin.. çift yumurta ikizi benimkiler.. ben hic bthcg baktirmamistim. Idrar testini beklenen adetimden bir gün önce yapmıştım ve bariz iki cizgiyi görünce acaba olabilir ki diye düşünmüştum.. hani genelde silik cizgi oluyor.. elhamdullilah.. rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimize :))

Yaaa normal yol ile değilmi ,aileniz de var mı çok sevindim sizin adınıza .
Sormayın eşim de ben de şoktayiz.. ikimizin ailesinde de yok ve normal yolla oldu yani :)).. ilk gebeliğim boş gebelikti benim kurtaj olmak zorunda kalmıştım , 3 ay korunma önerdi doktorum.. 3 aydan sonra elhamdullilah hemen gebe kaldim yine bugun kontrolde de ikiz olduğunu öğrendik.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…