- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Dün gittim bu değerler gözükmez dedi alttan muayene yapmak istedi e bende hem hazırlıklı değildim hemde daha çok küçük diye korktum . Ama baştan beri hep 3 ve fazlasına katlanıyor . Asıl randevum 8 aralık böyle giderse 10bini geçer o gün daha mı rahat olurKeseyi görmeye gittin mi :)
2000 bin de mi gördün keseyi???Benim de 3 kat artış vardı dün gördüm keseyi tek di bebeği henüz görmedim 5+0 dayım bende pazartesi 523 du değerim 2000 de falan görmüş oldum
Değere bakmadılar ama hesabıma göre o civarlarda2000 bin de mi gördün keseyi???
Hayırlı olsun canım inş sağlıklı bir bebeğin olur şimdiden Allah kurtarsınDeğere bakmadılar ama hesabıma göre o civarlarda
Amin inş canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun Allah yardımcımız olsunHayırlı olsun canım inş sağlıklı bir bebeğin olur şimdiden Allah kurtarsın
Anladım hayırlısı olsun inş . Tek ikiz ne olursa olsun hem sağlıklı olsun hem benle olsun bekleyelim bakalım bende öğrenince yazayım :)Canım bazen hcg yanıltıcı olabiliyor ondan kesin konuşmak zor. Benim 2 günde 2 katından fazla artıyordu evet. Ama bazılarının arttığı halde tek oluyor çok yakında görürsün muayene de
Kimsenin bir şey demedi doğru değil öğrenirsin zaten belli bi süre sonra . Hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşBen beklenen adetin 4. Günü kan tahlili verdim 4762 çıktı kese görünmedi 1500 görünüyor diye okumuştum o zaman doktor 3 haftalık gibi dedi 4 gün sonra gel bida bakalım dedi gittim karından baktı kese rahme yerleşmiş 5+2 dedi benimde değerim yüksek galiba ikiz olabilirmi bilgisi olan cevap yazabilirmi lütfen.
Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz hayırlı olsun bu Arada çok sevindimBende hamile oldugumu yeni ogrendiim degerlerim 70binin uzerinde ebe ikiz olablcegini soyledi persembeye randevu aldim ama cok merai ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?