- Konu Sahibi esra_beren
-
adet günümde ve 1 gün gectikten sonra evde idrar testinde silik çizgi çıkmıştı adetim 4 gün geçince kan testi yaptırdım ve bhCG 1041,1 çıktı doktor 4 haftalık dedi kan testine göre. 1 hafta sonra ultrasona girdim tek kese göründü ama çok küçük oldugu için 2 hafta sonra kalp atıslarına bakmak için gel dedi.5,5 haftalık görünüyor kese dedi kese boyutu 16.6mm acaba tek yumurta ikizi olabilirmi? lütfen yorumlarınızı beklıyorum.
cevap yazan arkadaslara çok tesekkur ederim.suan zaten 1,5 yasında bir kızım var eger ikiz olsa benim için çok çok zor olur. Allah hayırlısını versin. ben sadece adet günüm 1 gün geçince idrarda çok silik çıkıp 3 gün sonrada kanda 1041 sankı bhcg hızlı artmış gibi geldi.birde usg de doktor keseyi 5,5 haftalık dedi ama 5,5 hafta geri gidince tam adetimin başladıgı gune falan denk gelıyor,anlamadım...
slm canım ben biraz işimden dolayı acele ettim testleri yapmak için adetime 1 hafta varken idrar testi yaptım silik çıktı.adetime 2 gün varken kan testi yaptım 221 cıktı .sonra bir daha baktırmadım bhcg ye .doktorum adetın 1 hafta gecınce gel dedı gittiğimde 5 haftalıktı tek kese vardı 7 . hafta kontrole gittiğimde 2 tane kese vardı önlü arkalı durdugu için belli olmamıstı zaten 7 -8 haftadan sonra belli olabiliyor ikizler.tahlil sonucunla ilgili bir yorum yapamıycam bilmiyorum ama usg de böyle oluyor.
gebelikte son adet oldugun tarıh gebeliğin ilk günü olarak sayılıyor.çünkü yeni bir yumurtanın gelişmeye başladıgı ilk günden hesaplanıyor gebelik.
ama doktor sat mı bilmiyorduki döllenme de adetten sonraki 14. gun falan olduguna göre birde adeti 1 gun gecince silik çıkmıştı test bende herhalde gec döllenme diye düşünmüştüm.
amin inş hepimiz sağsalim kucagımza alırız bebişlerimizi hepimizinki Allah analı babalı büyütsün.ay ne güzel Allah analı babalı buyutsun inş.
cevap yazan herkese çok tesekkurler Allah razı olsun ...benımkı sadece bir merak ve karnımın aniden asırı buyumesi suan sanki 4 aylık gibi ve esimin acaba ıkızmı neden bu kadar buyudu karnın demesi...suan 6+2 oldu.Allah hayırlısını versin işallah,tek çift hiç önemli değil önemli olan saglıklı olması.ama hamileler böyle işte tek mı çiftmı onu öğrendıkten sonra bu seferde acaba cinsiyeti ne diye başınızın etini yerim.oooo bu sorular bitmeeeeez
kızlar bebeğimin kalp atışlarına baktık dun. 7 haftalık oldu ve tek bebek sizlerle paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?