ikiz olma ihtimali varmidir

kelebegnomru

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
103
Hanimlar adetim bir gun gecikti ve beta hcg 777 cikti yarin tekrar test yaptircam acaba gebeligim ikiz olabilirmi cogu kisi ikiz olabilir diyor en son 19 eylulde hasta oldum ve 3 haftalik hamileyim

Ultrasona girmeden bunu kimse kesin ikiz diye söyleyemez canım. Haftaya kesen görülür ztn drun söyler. Adet döngün kısa sanırım erken döllenme de olabilir. Gönlünden hangisi geçiyosa öyle olsun canım

adet döngünüz kaç gün? ben de en son 19 eylülde adet oldum. ayın 17 si beklenen adet tarihim. ama dün erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm. cuma günü kan testi yaptırıcam

Hanimlar adetim bir gun gecikti ve beta hcg 777 cikti yarin tekrar test yaptircam acaba gebeligim ikiz olabilirmi cogu kisi ikiz olabilir diyor en son 19 eylulde hasta oldum ve 3 haftalik hamileyim
bencede ikiz çünkü uç haftada bu kadar artamaz

adet döngünüz kaç gün? ben de en son 19 eylülde adet oldum. ayın 17 si beklenen adet tarihim. ama dün erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm. cuma günü kan testi yaptırıcam
26-27 gun canimda 28. Gun meraklandim kan test yaptim bhcg 777 ciktigini gorduk hemen test yaptir bence

Kızlarr umarım cevap gelir ben ilk öğrendiğimde hamileliğimi 29 çıktı değer ertesi gün teker gitti 62 çıktı ikiz olabilir mi acaba?

Merhaba bende 25 günlük periyot ile adet olurum sat5 aralık gebe oldugumu ilk öğrendiğinde adetten 3 gun önce
27 aralıkta HCG 74 çıktı.
2 ocakta 2013
5 ocakta 7094
Acaba benimde ikiz olabilir mi? Hamile kalmadan önce ve öğrendikten sonra hep rüyalarımda ikiz bebek görüyorum:)

Back
X