ikiz tüp bebek hamişleri hadi buyrun buraya

asiii8837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
497
1
0
Konya
kızlar bende şuan 6 haftalık ikiz hamilesiyimmmmm ve sizlerle birlikte ikiz anneliğin nasıl geçtiğini zorluklarını paylaşalım istedimmm hepinizi bekliyorummmm kaç haftalık ne kadar büyüyorlar neler yemeliyiz gibi gibiiii:lepi:

kızlar bende şuan 6 haftalık ikiz hamilesiyimmmmm ve sizlerle birlikte ikiz anneliğin nasıl geçtiğini zorluklarını paylaşalım istedimmm hepinizi bekliyorummmm kaç haftalık ne kadar büyüyorlar neler yemeliyiz gibi gibiiii:lepi:

canım Allah tamamına edirsin...bebişlerin ne kadarlık olduklarını nasıl hesaplıyoruz..son adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi bilemedim...

rabbım saglıklan kucagınıza almayı nasp etsın ınşşşşşşşş
darısı bıze
duanızı eksık etmeyın

rabbım tamamına erdırsın arkadasım ne mutlu sana:) allah yardımcın olsun. allah bızede versın ınsallah anne olma duygusunu.

canım Allah tamamına edirsin...bebişlerin ne kadarlık olduklarını nasıl hesaplıyoruz..son adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi bilemedim...

cnm evet adet tarihine göre google da yaz gebelik tarihi hesab die tüp bebektede aynıymış ama geen dr baktı bebkelrin 5 hafta 5 günlük dedi hesab göre 6hafta 1 günlüktü bazen değişiyo ama çok oynamıyo dr biliyo zaten 5 hafrt a5 günlük olduğu için kalp atışlarını duyamdık kuzularımın inş 10 gün sonra bi daha gidecez

asii merhaba,

Bende Allahım nasip ederse ikiz annesi olucam, hem de tek yumurta ikizi, çünkü tek embryo transfer edilmişti,allahım onları nazarlardan saklasın:nazar:

Sevgiler

asii merhaba,

Bende Allahım nasip ederse ikiz annesi olucam, hem de tek yumurta ikizi, çünkü tek embryo transfer edilmişti,allahım onları nazarlardan saklasın:nazar:

Sevgiler

maşalllah maşallah canım benim hadi hayırlı olsunnnnn allah tamamına erdirir inşallah şuan ne kadarlıklar canımmm :nazar:

ben de 32 haftalık ikiz tüp hamilesiyim. benim de 1 -2 tavsiyem olacak. öncelikle seni korkutmadan ama dogru bilgilendirecek bir dr. bul kendine. 2.si etrafında söylenenlere cok takılma cünkü bir anda herkes dr. kesiliveriyor. akıl vermek isteyen cok. önce Allah'a sonra dr.una güven,rahat ol... onu yemeliyim, bunu yememeliyim diye cok fazla kasma kendini. bol bol dinlen uyu, rahatını kimsenin kacırmasına izin verme..burada yapılan kötü yorumlara,kötü durumlara sakın ama sakın kafanı takma,taktıkca aynı seyleri yasayacakmıssın gibi hissediyor insan... calısıyorsan durumun riskli değilse calışmana devam et bence cünkü böylelikle kafan dağılmış oluyor... en önemlisi vücudunun sesini dinle o seni yönlendirecektir.... ben de bunlar işe yaradı umarım sana yardımcı olabilmişimdir. bence biz cok özel hamileleriz, ikiz bebeklerimiz Allah'ın bize bir lütfu...Allah hepimizin yardımcısı olsun , sevgilerimle...

ben de 32 haftalık ikiz tüp hamilesiyim. benim de 1 -2 tavsiyem olacak. öncelikle seni korkutmadan ama dogru bilgilendirecek bir dr. bul kendine. 2.si etrafında söylenenlere cok takılma cünkü bir anda herkes dr. kesiliveriyor. akıl vermek isteyen cok. önce Allah'a sonra dr.una güven,rahat ol... onu yemeliyim, bunu yememeliyim diye cok fazla kasma kendini. bol bol dinlen uyu, rahatını kimsenin kacırmasına izin verme..burada yapılan kötü yorumlara,kötü durumlara sakın ama sakın kafanı takma,taktıkca aynı seyleri yasayacakmıssın gibi hissediyor insan... calısıyorsan durumun riskli değilse calışmana devam et bence cünkü böylelikle kafan dağılmış oluyor... en önemlisi vücudunun sesini dinle o seni yönlendirecektir.... ben de bunlar işe yaradı umarım sana yardımcı olabilmişimdir. bence biz cok özel hamileleriz, ikiz bebeklerimiz Allah'ın bize bir lütfu...Allah hepimizin yardımcısı olsun , sevgilerimle...

canım benim bilgilerin için çok teşekkür ederim duygulandım son sözlerine allahım evlatlarını sana bağoşlasın sağ salim kuçağına almak nasip etsinnnn evet biz özeliz allah şükür şuan ters bi durum yokkk çok nadir bulantım oluyoo bide yavrularımın kalp atışını duysam çok daha rahatlayacammm evet çalışıyorumm ve bu forum bana çok ii geliyo evde sterese girerim bide bana dr rahim boyu kısa dikelim dedi bi problem olmasın die inş çok güzel bi hamilelik geçirir hamileliğimin tadını çıkarırımmm

maşalllah maşallah canım benim hadi hayırlı olsunnnnn allah tamamına erdirir inşallah şuan ne kadarlıklar canımmm :nazar:

Canım benim yavrular 9 hafta 4 günlük, bu arada ben elimden geldiğince ceviz fındık badem yemeye çalışıyorum bu arada aslında bunları yazarken bile midem bulanıyo:(
Ayrıca süt içemediğimden yoğurt cacık ayran içiyorum, 1 gün arayla yumurta yiyiyorum, çalışmadığım için her akşam serinde yarım saat 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum..

Ama buket arkadaşımıza katılıyorum rahat olmak ve vücudu dinlemek en iyisi tatlım.

İnşallah en kısa zamanda sen de kalp atışlarını duyarsın..

çok fazla yiyipte kilo alma zaten şuan bebeklerimiz embriyo az daha büyüsünler ben o zman başlayacam süt eyoğurda ben çok tiksiniyorum sütten bakalım cacık yapıp yiyecem ama

benimde ikizlerim olcak insallah canim,bencede kimsenin dedini takma canin ne istiyorsa onu ye ve onu yap...

canım saol ağırlaştılar mı senin ufaklıklarrr bende öyl eyapacam kimseyi takmayacam belki bi daha hamile kalamayacm o yüzden tadını çıkarcam bu anlarınnnn

en iysini yaparsin canim,eee tabiki agirlasdi benim kuzularim artik bizim cogu biti azi kaldi,hersey normal giderse 3 aydan az kaldi canim,rabbim hepimizin yardimci olsun...

Allah tamamına erdirsin

asii merhaba,

Sevgiler

canım merhaba ben de tek embriyo transferiyle tek yumurta ikizlerine gebe kaldım, 24 haftamız kazasız belasız bitti çok şükür... iki oğlum olacak kısmet olursa...

forumda (İkiz gebelik ve çoğul gebelikler) başlığında aynı durumda iki arkadaş daha var... seni de bekleriz...

herkese sevgiler, Rabbim kimsenini kucağını boş bırakmasın

günaydın arkadaşlar...
güzel bir hamişlik,kazasız belasız doğum ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin büyük Allahım ailelerimizle ve tüm sevdiklerimizle birlikte inşalalah.
salı günü iki kızım olacak Allah nasip ederse...
bizim için dua ederseniz çok sevinirim...şimdiden teşekkürler...sağlıcakla kalın...sevgiler...a.s.

CANIM BENİM ; benden sana son bir tavsiye : Ayşe Aydın 'ın ANNEEE,ANNEEEE OLUYORUM kitabını mutlaka tavsiye ediyorum. tüp bebek yöntemiyle ikiz doğuran bir gazetecinin tedavi ve hamilelik sürecini anlatan bir kitap. mutlaka okumalısın, çok eğlenceli ve öğretci ... ben hala elimden düşürmüyorum, kafama takılan birşey olursa ordan panik yapmadan öğreniyorum... mutlaka tavsiye ediyorum....

Back
X