Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende şuan 6 haftalık ikiz hamilesiyimmmmm ve sizlerle birlikte ikiz anneliğin nasıl geçtiğini zorluklarını paylaşalım istedimmm hepinizi bekliyorummmm kaç haftalık ne kadar büyüyorlar neler yemeliyiz gibi gibiiii:lepi:
canım Allah tamamına edirsin...bebişlerin ne kadarlık olduklarını nasıl hesaplıyoruz..son adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi bilemedim...
asii merhaba,
Bende Allahım nasip ederse ikiz annesi olucam, hem de tek yumurta ikizi, çünkü tek embryo transfer edilmişti,allahım onları nazarlardan saklasın
Sevgiler
ben de 32 haftalık ikiz tüp hamilesiyim. benim de 1 -2 tavsiyem olacak. öncelikle seni korkutmadan ama dogru bilgilendirecek bir dr. bul kendine. 2.si etrafında söylenenlere cok takılma cünkü bir anda herkes dr. kesiliveriyor. akıl vermek isteyen cok. önce Allah'a sonra dr.una güven,rahat ol... onu yemeliyim, bunu yememeliyim diye cok fazla kasma kendini. bol bol dinlen uyu, rahatını kimsenin kacırmasına izin verme..burada yapılan kötü yorumlara,kötü durumlara sakın ama sakın kafanı takma,taktıkca aynı seyleri yasayacakmıssın gibi hissediyor insan... calısıyorsan durumun riskli değilse calışmana devam et bence cünkü böylelikle kafan dağılmış oluyor... en önemlisi vücudunun sesini dinle o seni yönlendirecektir.... ben de bunlar işe yaradı umarım sana yardımcı olabilmişimdir. bence biz cok özel hamileleriz, ikiz bebeklerimiz Allah'ın bize bir lütfu...Allah hepimizin yardımcısı olsun , sevgilerimle...
bende ıkız ıstıyorum((((((((
maşalllah maşallah canım benim hadi hayırlı olsunnnnn allah tamamına erdirir inşallah şuan ne kadarlıklar canımmm![]()
benimde ikizlerim olcak insallah canim,bencede kimsenin dedini takma canin ne istiyorsa onu ye ve onu yap...
canım saol ağırlaştılar mı senin ufaklıklarrr bende öyl eyapacam kimseyi takmayacam belki bi daha hamile kalamayacm o yüzden tadını çıkarcam bu anlarınnnn
asii merhaba,
Bende Allahım nasip ederse ikiz annesi olucam, hem de tek yumurta ikizi, çünkü tek embryo transfer edilmişti,allahım onları nazarlardan saklasın
Sevgiler
kızlar bende şuan 6 haftalık ikiz hamilesiyimmmmm ve sizlerle birlikte ikiz anneliğin nasıl geçtiğini zorluklarını paylaşalım istedimmm hepinizi bekliyorummmm kaç haftalık ne kadar büyüyorlar neler yemeliyiz gibi gibiiii:lepi: