ikiz tüp bebek hamişleri hadi buyrun buraya

CANIM BENİM ; benden sana son bir tavsiye : Ayşe Aydın 'ın ANNEEE,ANNEEEE OLUYORUM kitabını mutlaka tavsiye ediyorum. tüp bebek yöntemiyle ikiz doğuran bir gazetecinin tedavi ve hamilelik sürecini anlatan bir kitap. mutlaka okumalısın, çok eğlenceli ve öğretci ... ben hala elimden düşürmüyorum, kafama takılan birşey olursa ordan panik yapmadan öğreniyorum... mutlaka tavsiye ediyorum....

saol cnm çok teşekkür ederimm verdiğin bilgiler için bugün kalp atışlarını gördüm kuzularımın allahım her daim atsın o minicik kalpleri inşallahhh

ben tüp bebek tedavisi gördüm. transferden sonra beta hcg 12.gün 158, 14.gün 460 cıktı. sizce çoğul gebelik olabilirmi? keseleri görmeye 11 gün sonra gidicez ama cok merak ediyorum. sizce bu değerler çoğul gebeliğe uygunmudur? tek emriyo ile çoğul gebelik oranı çokmudur? gerçi bana iki emriyo transfer edildi ama bilemiyorum

ben tüp bebek tedavisi gördüm. transferden sonra beta hcg 12.gün 158, 14.gün 460 cıktı. sizce çoğul gebelik olabilirmi? keseleri görmeye 11 gün sonra gidicez ama cok merak ediyorum. sizce bu değerler çoğul gebeliğe uygunmudur? tek emriyo ile çoğul gebelik oranı çokmudur? gerçi bana iki emriyo transfer edildi ama bilemiyorum

canım değerlerin yüksek benim 13 gün 186 16 gün ise 810 du cnmm ve ikizlermişşş kesemide gördüm kalp atışlarınıda duydum rabbime şükür inşallahh seninkilerde ikizdirr

masallah kızlar
bende sonuc beklıyorum
tek embryo ınsalah pozıtıf sonucu alıp bende buraya ıkız yazmak ısterım
cunku hayırlsıyla bende ıkız ıstıyorum ama olsunda tekınede razıyım dıyorum sonradan
dua edın canlar bızımkılerde tutunsun

masallah kızlar
bende sonuc beklıyorum
tek embryo ınsalah pozıtıf sonucu alıp bende buraya ıkız yazmak ısterım
cunku hayırlsıyla bende ıkız ıstıyorum ama olsunda tekınede razıyım dıyorum sonradan
dua edın canlar bızımkılerde tutunsun

canım benim inşallahhhh tek embriyo ile tek yumurta ikizi olan çok ama önemli olan sağlıklı olmasııı allahım sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin senind eyüzünü güldürsün inş sonucunı buraya yaz olur muuuu hep birlikte sevinelimmm

ben hamile değilim ama ikiz annesiyim.ikiz hamilelik gerçekten çok zor ve iki kat dikkat isteyen bir süreç.dinlenmeniz gerekiyor sürekli.zaten erken doğum riskimiz oluyor ama bu dönemi dinlenerek,rahat geçirirsek en azından 36.haftaya kadar dayanabiliyoruz.İnşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.haa bu arada hamileliğin tadını çıkarın kızlar,bebişler doğunca biraz zorlanacaksınızaklinialirimsmile.AMA EN GÜZEL TARAFI İNSAN KENDİNİ ÇOK ÖZEL HİSSEDİYOR ÇÜNKÜ İKİZ ANNESİ OLMAK ZOR OLDUĞU KADAR ÖZEL VE GÜZEL BİR DURUM.

Back
X