- 7 Ocak 2014
- 3.155
- 4.447
- 333
- 39
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Benimki niye asiri yüksek ikiside erkekmi acaba10.gün 400 12.gün 1030 gibi bir değerdi canım
Kaç ki? değerin yüksekliği ile cinsiyetin bi alakası olduğunu sanmıyorumBenimki niye asiri yüksek ikiside erkekmi acaba
Evet canim aynen.Bakalim napicam doktor ne deyecek ben soyleyince kararsizimAynen canım karar sizin tabi. Test i sağlıkli çıkıp sağlıklı doğan bebeklerde varmış. Oyuzden yaptırıp yaptırmamak farketmiuor bnce. Eşim ve doktor istediği için yaptım ben
12.günü 2076 ydi, benim ilk oğlumda 13.gunu 930 çıkmıştı ikiz değildi tektiKaç ki? değerin yüksekliği ile cinsiyetin bi alakası olduğunu sanmıyorum
Hayır canım hepimizin öyle zaten doktorlar biliyor iğne kullandığımızıArkadaşlar aklıma bisey daha takılıyor, özellikle ultrasona giden arkadaşlarım, malum tüp bebek sonrası bi göbekten ignemiz var, benim göbeğim mosmor, ultrason cihazı için sorun olurmu acaba, göstermesi açısından
Sorun olmaz canım. Benimde 7. Haftada göbeğim öyleydi. Sknti olmadı. Şimdi 13. Haftayim artık daha iyi iğne yapıyorum mor olmuyor karnimArkadaşlar aklıma bisey daha takılıyor, özellikle ultrasona giden arkadaşlarım, malum tüp bebek sonrası bi göbekten ignemiz var, benim göbeğim mosmor, ultrason cihazı için sorun olurmu acaba, göstermesi açısından
Bu iğneleri ne zamana kadar kullanacakmışız ya benimde mosmor ve ödemli içi şişSorun olmaz canım. Benimde 7. Haftada göbeğim öyleydi. Sknti olmadı. Şimdi 13. Haftayim artık daha iyi iğne yapıyorum mor olmuyor karnim
Canım o doktordan doktora değişiyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar kullanacağım. Şuan daha iyi yapıyorum eskisine göre insan alisiyor gözün korkmasınBu iğneleri ne zamana kadar kullanacakmışız ya benimde mosmor ve ödemli içi şişdaha 5. Haftadayım ben
Hadi yaa doğuma kadar mı .. valla göbekten iğne neyse de kalçadan vurulduğum iğneyi inşallah doğuma kadar vermezCanım o doktordan doktora değişiyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar kullanacağım. Şuan daha iyi yapıyorum eskisine göre insan alisiyor gözün korkmasın
Kalçadan olanı (progestan) ben kalp atışını duyana kadar hergun yaptırdım . Sonra kalçadan proluton diye bir iğne verdi.onu 5 günde bir yaptiriyorum.sanirim oda 20 . Haftaya kadar yapılck diye biliyorumHadi yaa doğuma kadar mı .. valla göbekten iğne neyse de kalçadan vurulduğum iğneyi inşallah doğuma kadar vermez
Ayy gerçekten mi ya bende bu Salı kalp atışı için gidicem inşallah benimkini de bıraktırır. 5 günde bir çok iyi benceKalçadan olanı (progestan) ben kalp atışını duyana kadar hergun yaptırdım . Sonra kalçadan proluton diye bir iğne verdi.onu 5 günde bir yaptiriyorum.sanirim oda 20 . Haftaya kadar yapılck diye biliyorum
12.haftaya kadar dediler bana, tabi takip eden dr untavsiyesine göre degisiyor. Ben ogluma hamileyken 3 ay kullanacaksın dediler ama dr um 1 ay daha kullan dedi 4 ay kullanmistimBu iğneleri ne zamana kadar kullanacakmışız ya benimde mosmor ve ödemli içi şişdaha 5. Haftadayım ben
Aa neden doğuma kadarCanım o doktordan doktora değişiyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar kullanacağım. Şuan daha iyi yapıyorum eskisine göre insan alisiyor gözün korkmasın
Progestan iğneyi mi yani kalçadan olanı12.haftaya kadar dediler bana, tabi takip eden dr untavsiyesine göre degisiyor. Ben ogluma hamileyken 3 ay kullanacaksın dediler ama dr um 1 ay daha kullan dedi 4 ay kullanmistim
Yok göbekten olan hibor, bana diğer tüm ilaçları 12.haftaya kadar dedilerProgestan iğneyi mi yani kalçadan olanı
Protestan diye bi iğne kullanmıyorum sadece pruloton depot var kalçadan 3 günde birYok göbekten olan hibor, bana diğer tüm ilaçları 12.haftaya kadar dediler
He anladım bende devam edicem gibi geliyor progestana 12. Haftaya kadar . Ya da bilmiyorum ikiz olduğu için belki daha fazla gün kullandıracakYok göbekten olan hibor, bana diğer tüm ilaçları 12.haftaya kadar dediler
Ay benimde şöyle ara ara olsa ne iyi olur her gün vurulmaktan ödem oluştu kalçamdaProtestan diye bi iğne kullanmıyorum sadece pruloton depot var kalçadan 3 günde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?