- 28 Eylül 2021
- 694
- 601
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti olarak sormadım aslında, kese gelişimi olarak sormuştumBenim ikiz şuan 10. Haftamdayım çok belirtim yok halsizlik dışında
Senin bebişler ikizmi cnmKızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
Belli değil kuzum diğer kesenin kalp atışını duymadık dua et duyalım haftayaSenin bebişler ikizmi cnm![]()
Ayy hadi hayırlısı inşallah yaa onuda duyarsın cnmBelli değil kuzum diğer kesenin kalp atışını duymadık dua et duyalım haftaya![]()
Canım benimde ikiz tüp bebek. Transferin 16. Günü tek kese vardi. 27. Günü iki kese göründü . 30. Gün ikisinin kalp atışı duyuldu. Gelişimine göre bir bebek bir gün önden gidiyor.Kızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
Çok sevindim inş darısı bana olur Çok teşekkür ederim canımCanım benimde ikiz tüp bebek. Transferin 16. Günü tek kese vardi. 27. Günü iki kese göründü . 30. Gün ikisinin kalp atışı duyuldu. Gelişimine göre bir bebek bir gün önden gidiyor.
Bazen geç tutunduğu için farklılar olabiliuor insalalh en kısa zamanda kalp atışını duyarsın canım
Bende de öyleydi... Birini net gördü Dr dedim ama 2 tane idi .iyice baktı 2. Yı gördü. Sonrasında malesef gelişmedi ama 1 tanesi saglıklı bir bebek oldugu için eridi kayboldu gitti bana zararı olmadı.Kızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
Merhaba canim,nasil oldun.Duydunmu digerini de?Bende de farkliydi ilk ultrasonda,kesenin biri bostu,birinde vardi bebek.bos gebelik deye cokkk korkmustum.sonraki ultrason her ikisinin kalp atislarini duyduk cok sukur.insaAllah sende gorursunBelli değil kuzum diğer kesenin kalp atışını duymadık dua et duyalım haftaya![]()
Ben 16.gün gittiğimde sadece kontrol betası bakıldı ultrasona almadı bile gözükmez diye 13 ekimde gideceğim inşallah 15.gün çok erken bence de yine de gözükmüş içini ferah tuttransferin 15.günü doktor görünmez dedi yine de baktı çok minik 2 tane görüyorum ama yanıltabilir dedi. 15.günde kese göremeyen var mı![]()
ahh çok sağol içime su serptinBen 16.gün gittiğimde sadece kontrol betası bakıldı ultrasona almadı bile gözükmez diye 13 ekimde gideceğim inşallah 15.gün çok erken bence de yine de gözükmüş içini ferah tutbeta değerlerin nasıldı
Değerlerin gayet güzelmiş her şey güzel olacak inşallahahh çok sağol içime su serptin
7.gün 100 9.gün 217 12.gün 524 çıktı çok şükür![]()
Benim ilk ultrasonda iki kese de göründü boyutları aynıydı Salı günü kalp atışı için gidicem bakalım inşallah duyarım kalp atışlarınıKızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
ayyy gerçekten değerlerin yüksekmiş ikiz olabilir belki halaaaDeğerlerin gayet güzelmiş her şey güzel olacak inşallah
Benim 9.gün 180 13.gün 924 16.gün 2447ydi ama benim tek embriyo ikiz olduğunu sanmam![]()
Bende persembe gidicem keseler gözüktü 5haftalıgımBenim ilk ultrasonda iki kese de göründü boyutları aynıydı Salı günü kalp atışı için gidicem bakalım inşallah duyarım kalp atışlarını![]()
Çok düşük bi ihtimal ya tek embriyonun bölünmesiayyy gerçekten değerlerin yüksekmiş ikiz olabilir belki halaaabana doktor değerlere bakarak tek büyük ihtimalle dedi ama belki de yeni oluşur dedi
![]()
hiç belli olmaz canım ama söylediğine katılıyorumÇok düşük bi ihtimal ya tek embriyonun bölünmesiaman sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağıma alayım da tek olsun bizim olsun
![]()