- 25 Ağustos 2022
- 266
- 142
- 18
- 29
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Hadi inşallah duyarsınız sizdeBende persembe gidicem keseler gözüktü 5haftalıgım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah duyarsınız sizdeBende persembe gidicem keseler gözüktü 5haftalıgım![]()
16. Günü bir kese göründü. 27. Günü iki kese çıktı göründü. Daha küçüktür senin bebisler.transferin 15.günü doktor görünmez dedi yine de baktı çok minik 2 tane görüyorum ama yanıltabilir dedi. 15.günde kese göremeyen var mı![]()
Size doktor nipt test yaptirdimi?Bana 10 haftasinda yapalim diyor,inanmiyorum pek oyle testlere.Bosuna kendimi strese sokmak istemiyorumCanım benimde ikiz tüp bebek. Transferin 16. Günü tek kese vardi. 27. Günü iki kese göründü . 30. Gün ikisinin kalp atışı duyuldu. Gelişimine göre bir bebek bir gün önden gidiyor.
Bazen geç tutunduğu için farklılar olabiliuor insalalh en kısa zamanda kalp atışını duyarsın canım
O testi anlamadım 12. Haftada ikili test yaptırdımSize doktor nipt test yaptirdimi?Bana 10 haftasinda yapalim diyor,inanmiyorum pek oyle testlere.Bosuna kendimi strese sokmak istemiyorum
Bana bunu yapalimdiyor,ama ben hic yapmak istemiyorum Cok korkuyorum.Bir problem ciksa bile kalbi atan bebeklerime hic bir sey yapamamO testi anlamadım 12. Haftada ikili test yaptırdım
Canım için rahat olsun. Bende senin gibi düşünüyordum. Bebekler ne olursa olsun her türlü kabulum diodum. Eşim kizdi bana . Bana niue sormuyorsun dedi. Eşim yaptıralım dedi. Yaptırdım içim rahat . Zaten doktorum baktı ultrason dan ense kalınlığı burun yapıları iyi dedi. Bide kan sonucu nu bekliyoruz. Ama bebekler iyi dedi. Ve daha mutlu olduk. Bnce yaptir gitsin.Bana bunu yapalimdiyor,ama ben hic yapmak istemiyorum Cok korkuyorum.Bir problem ciksa bile kalbi atan bebeklerime hic bir sey yapamam![]()
Biz anne olarak hassasis. Hatta eşim dediki down sendromli olursa isticekmisjn ağladım ben. Çok hassas oluyoruz bu konuda. O kadar bebek istedim Rabb'im sonunda verdi her türlü kabulüm dedim. Ve dedigin gibi kalbi atan bir bebeğe kiyamamBana bunu yapalimdiyor,ama ben hic yapmak istemiyorum Cok korkuyorum.Bir problem ciksa bile kalbi atan bebeklerime hic bir sey yapamam![]()
Merhaba benim kan değerlerim yüksek olduğu için dr ikiz olabilir diye düşündü ama ilk ultrason bu ayın 12 sinde olacak, çift yumurta ikizi olacağı için farklılık olabilir diye düşünüyorum, yerleşirken bi iki gün fark olduysa olabilir bence. Bende size sorayim kan degerleriniz kactiKızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
Ben 16 eylulde yaptirdim daha 12 ekimde bakılacak ultrasonatransferin 15.günü doktor görünmez dedi yine de baktı çok minik 2 tane görüyorum ama yanıltabilir dedi. 15.günde kese göremeyen var mı![]()
yaaa bunu duyduğuma çok sevindim16. Günü bir kese göründü. 27. Günü iki kese çıktı göründü. Daha küçüktür senin bebisler.
biz biraz aceleci davranmışız galibaBen 16 eylulde yaptirdim daha 12 ekimde bakılacak ultrasona
Aynen canım. Ben transfer in 16. Günü tek kese gördüm. Kendimizi bir bebeğe alistirdik. 27. Gün iki bebek çıkınca şok yaşadıkbiz biraz aceleci davranmışız galibadaha 22 eylülde transfer olmuştum
doktor 10 gün sonra gelin dedi
çok tatlı bir mutluluk rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAynen canım. Ben transfer in 16. Günü tek kese gördüm. Kendimizi bir bebeğe alistirdik. 27. Gün iki bebek çıkınca şok yaşadık![]()
Evet canim bende madem kiyamiyicam neden kendimi bosuna strese sokmaliyim diyorum.Hem testde subheli gelip de saglikli dogan cocuklar da varmis.O uzden hic yaptirip bosuna stres istemiyorumBiz anne olarak hassasis. Hatta eşim dediki down sendromli olursa isticekmisjn ağladım ben. Çok hassas oluyoruz bu konuda. O kadar bebek istedim Rabb'im sonunda verdi her türlü kabulüm dedim. Ve dedigin gibi kalbi atan bir bebeğe kiyamam
Ucuz bence ucuzzTüp bebekle ikiz gebe olan arkadaşlarım değerleriniz kaçtı. Benim 10.gün 760, 12.gün 2076 idi, ikiz gibi duruyor dediler ama ultrasonda net belli olacak tabi. Iki embriyo transfer edildi
10.gün 400 12.gün 1030 gibi bir değerdi canımMerhaba benim kan değerlerim yüksek olduğu için dr ikiz olabilir diye düşündü ama ilk ultrason bu ayın 12 sinde olacak, çift yumurta ikizi olacağı için farklılık olabilir diye düşünüyorum, yerleşirken bi iki gün fark olduysa olabilir bence. Bende size sorayim kan degerleriniz kacti
Amin canım hepimizin inslalahçok tatlı bir mutluluk rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Aynen canım karar sizin tabi. Test i sağlıkli çıkıp sağlıklı doğan bebeklerde varmış. Oyuzden yaptırıp yaptırmamak farketmiuor bnce. Eşim ve doktor istediği için yaptım benEvet canim bende madem kiyamiyicam neden kendimi bosuna strese sokmaliyim diyorum.Hem testde subheli gelip de saglikli dogan cocuklar da varmis.O uzden hic yaptirip bosuna stres istemiyorum