İkiz tüp bebek

Canım benimde ikiz tüp bebek. Transferin 16. Günü tek kese vardi. 27. Günü iki kese göründü . 30. Gün ikisinin kalp atışı duyuldu. Gelişimine göre bir bebek bir gün önden gidiyor.
Bazen geç tutunduğu için farklılar olabiliuor insalalh en kısa zamanda kalp atışını duyarsın canım
Size doktor nipt test yaptirdimi?Bana 10 haftasinda yapalim diyor,inanmiyorum pek oyle testlere.Bosuna kendimi strese sokmak istemiyorum

Bana bunu yapalimdiyor,ama ben hic yapmak istemiyorum Cok korkuyorum.Bir problem ciksa bile kalbi atan bebeklerime hic bir sey yapamam😔
Canım için rahat olsun. Bende senin gibi düşünüyordum. Bebekler ne olursa olsun her türlü kabulum diodum. Eşim kizdi bana . Bana niue sormuyorsun dedi. Eşim yaptıralım dedi. Yaptırdım içim rahat . Zaten doktorum baktı ultrason dan ense kalınlığı burun yapıları iyi dedi. Bide kan sonucu nu bekliyoruz. Ama bebekler iyi dedi. Ve daha mutlu olduk. Bnce yaptir gitsin.

Bana bunu yapalimdiyor,ama ben hic yapmak istemiyorum Cok korkuyorum.Bir problem ciksa bile kalbi atan bebeklerime hic bir sey yapamam😔
Biz anne olarak hassasis. Hatta eşim dediki down sendromli olursa isticekmisjn ağladım ben. Çok hassas oluyoruz bu konuda. O kadar bebek istedim Rabb'im sonunda verdi her türlü kabulüm dedim. Ve dedigin gibi kalbi atan bir bebeğe kiyamam

Kızlar tüp bebekte ikiz gebelik olup kese gelişimleri farklı olan oldu mu?Sonuçlarınız nasıl oldu süreç nasıl ilerledi?
Merhaba benim kan değerlerim yüksek olduğu için dr ikiz olabilir diye düşündü ama ilk ultrason bu ayın 12 sinde olacak, çift yumurta ikizi olacağı için farklılık olabilir diye düşünüyorum, yerleşirken bi iki gün fark olduysa olabilir bence. Bende size sorayim kan degerleriniz kacti

Tüp bebekle ikiz gebe olan arkadaşlarım değerleriniz kaçtı. Benim 10.gün 760, 12.gün 2076 idi, ikiz gibi duruyor dediler ama ultrasonda net belli olacak tabi. Iki embriyo transfer edildi

Biz anne olarak hassasis. Hatta eşim dediki down sendromli olursa isticekmisjn ağladım ben. Çok hassas oluyoruz bu konuda. O kadar bebek istedim Rabb'im sonunda verdi her türlü kabulüm dedim. Ve dedigin gibi kalbi atan bir bebeğe kiyamam
Evet canim bende madem kiyamiyicam neden kendimi bosuna strese sokmaliyim diyorum.Hem testde subheli gelip de saglikli dogan cocuklar da varmis.O uzden hic yaptirip bosuna stres istemiyorum

Merhaba benim kan değerlerim yüksek olduğu için dr ikiz olabilir diye düşündü ama ilk ultrason bu ayın 12 sinde olacak, çift yumurta ikizi olacağı için farklılık olabilir diye düşünüyorum, yerleşirken bi iki gün fark olduysa olabilir bence. Bende size sorayim kan degerleriniz kacti
10.gün 400 12.gün 1030 gibi bir değerdi canım

Evet canim bende madem kiyamiyicam neden kendimi bosuna strese sokmaliyim diyorum.Hem testde subheli gelip de saglikli dogan cocuklar da varmis.O uzden hic yaptirip bosuna stres istemiyorum
Aynen canım karar sizin tabi. Test i sağlıkli çıkıp sağlıklı doğan bebeklerde varmış. Oyuzden yaptırıp yaptırmamak farketmiuor bnce. Eşim ve doktor istediği için yaptım ben

Back
X