- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hymarry canım hamileylen gezip tozuyorduk . şimdi herkesin böyle bişeye ihtiyacı var bence. o yüzden yakın olan ve imkanı olan herkes katılmaya çalışacaktır . en azından öyle düşünüyom ben. kıs düşünsene 3 kişi bilem katılsa 9 kişi olcanuz :)
geçen c.tesi gittim floryaya kahvaltısından hiç memnun kalmadım
ama çocuklarla o mekan çok iyi olur yanlız c.tesi çok sıcak olmasına rağmen
çok esiyordu...katılım konusunda ...oraya yanlız nasıl gelirim bilmiyorum??
çocukları tek başetmem zor ikiside yürüdüğünden pusette oturmak istemiyolar
şimdilik bişey diyemeyeceğim ..bu ara gezme işininde suyunu çııkardım
dün bursadaydım burcin,çekirgeler,kevser ve mayıs annelerinden seherim ikizleri olan arkdaşın evindeydik.....herşey bi kurulsun tarih mekan..duruma göre bildiririm. mucukss...
her yeri gez toz,
sıra bize gelince bahane,
seni bilmesek söylediklerine inanıcam yani hıh:dilcikar:
hiç kimse gelmese ben kendim gidicem abicim,
inat ettimm![]()
geçen c.tesi gittim floryaya kahvaltısından hiç memnun kalmadım
ama çocuklarla o mekan çok iyi olur yanlız c.tesi çok sıcak olmasına rağmen
çok esiyordu...katılım konusunda ...oraya yanlız nasıl gelirim bilmiyorum??
çocukları tek başetmem zor ikiside yürüdüğünden pusette oturmak istemiyolar
şimdilik bişey diyemeyeceğim ..bu ara gezme işininde suyunu çııkardım
dün bursadaydım burcin,çekirgeler,kevser ve mayıs annelerinden seherim ikizleri olan arkdaşın evindeydik.....herşey bi kurulsun tarih mekan..duruma göre bildiririm. mucukss...
canımın içi ne iyi ettin de geldin ama cee eee diyip gittin hiç yetmedi valla..
ayrıca nuri o kadar kızdı ki anlatamam..otursaymışsın 1 saat daha o sana meşhur caddemizi gezdirip pasta ikram edip bırakırmış feribota..aslında senden çok bana kızdı neden akıl edip de aramadın beni diye..ben de çoookk ama çoookkk üzüldüm sonra..inşallah yolculuğun rahat geçmiştir ama bu durum benim içimi huzursuz etti..nolur kusurumuza bakma lütfeeennn..
bu arada ayarlayabilirsen git kız şu kahvaltıya da..ooohhh ne güzel bu sıcaklarda pek iyi gelir açılırsın..keşke oralarda olsam da gelebilsem ahhh ahh ahhhhhh..!!!!!!!!
her yeri gez toz,
sıra bize gelince bahane,
seni bilmesek söylediklerine inanıcam yani hıh:dilcikar:
hiç kimse gelmese ben kendim gidicem abicim,
inat ettimm![]()
açelyacım yer gerçekten çok güzel bir yer,ne kadar mutlu olurum seni görmektenopuyorumnanaktan..
dırımcım tabi neyden memnun kalıp kalmadığını bilmiyorum fakat cüz'i bir miktar para ödeniyor orada,
öyle bir kahvaltıyı sıkış tıkış bir yerde arnavutköy-bebek sahilinde en az dört katı fiyata yapıyoruz,
bu yüzden bence o paraya çok bile hizmet eidyorlar.
Biz çok sık gideriz,yemeklerini de çok severiz,
Gelebilen herkesi açıkhavada bir kahvaltıya beklerim..
Dırımcım bana ne zaman isterseniz gelin ben zaten sizin haberinizi bekliyorum,bu da Canandan çıktı,ama dedim ya ben gidicem kimse olmadı..
Madem ben tekbaşıma gidiyorum tarihi de söyleyeyim, 24 Haziran Perşembe,saat 10.30