İkiz-üçüz anneler ve hamileler,bir kahvaltıda buluşmaya ne dersiniz?

Bende geliyorum arkadaşlar... ama 10.30 da orda olmayabilirim. yani trafiğin durumuna bağlı.. anadolu yakasından gelicem...
HYmary ciiğim seninle tanışacağım içiin çok heyecanlı ve mutluyum canım...
görüşmek üzere..

canıııııııııııımm benimmmm opuyorumnanaktan Şeniz
ama baksanaa Çarşamba benim eve geliyorlar,sen de gelsene bi gün öncesinden yaniiiyerimseniben
bu nasıl olurr,
millet kahvaltıya rağbet etmeyince biz de dırım ve cananla böyle konuştuk,
ama illa perş. kahvaltıda olalım dersen takılırız beraber yineolumunekankayizsmile

açeylaa bizle tanışacağın için heyecanlı değilmisin kuzummmm

çarşamba gel çarşamba kalabalaık olalım çok güzel olacakkk

açeylaa bizle tanışacağın için heyecanlı değilmisin kuzummmm

çarşamba gel çarşamba kalabalaık olalım çok güzel olacakkk

Canım sizinde olacağınızı bilmeden böyle demiştim. Ne kadar çok iikiz annesi ile tanışırsam o kadar mutlu olacağım..
Sizinlede tanışmak hoşuma gider.. Ama ben kendimi Perşembe diye ayarlamıştım.
fakat sizler aranızda konuşup anlaşmısınız.Kahvaltı olayı ev oturmasına dönmüş.
Yarın için eğer işlerimi ayarlayabilirsem gelmeye çalışırım.size iyi eğlenceler dilerim kuzum..

canıııııııııııımm benimmmm opuyorumnanaktan Şeniz
ama baksanaa Çarşamba benim eve geliyorlar,sen de gelsene bi gün öncesinden yaniiiyerimseniben
bu nasıl olurr,
millet kahvaltıya rağbet etmeyince biz de dırım ve cananla böyle konuştuk,
ama illa perş. kahvaltıda olalım dersen takılırız beraber yineolumunekankayizsmile

canım Çarşamba aranızda büyük ihtimalle olmam.:gitme:
Ne arada görüşüp Çarşamba buluşmaya karar verdimiz. hızınıza yetişmek mümkün değil valahi...ohaoldumsmile

Son düzenleme:
canım Çarşamba aranızda büyük ihtimalle olmam.:gitme:
Ne arada görüşüp Çarşamba buluşmaya karar verdimiz. hızınıza yetişmek mümkün değil valahi...ohaoldumsmile

yaaa of açelyacım yaaa,
dedim ben bu ikziler tembel bunladan bi iş çıkmaz diye,
bi canan vardı,senden de tam ses çıkmadı,
ben de bana gelin bari dedim,msn de kararlaştırdılar ve bana bu günü söyledilerrr,

hadi sen de gel yaaaaaaaaaa nüffeeeeeeeeeeeennn kaydirigubbakcemile

0ooooooooooo ne guzel ya bulusun bakalım.........ben karsıyı bılmıyorum ya ısterdım esımde yok burda eger bu tarafa gelıtrsenız varım ınşş.........cok opt sızı oooo ortalık bebek kokacakkkk

0ooooooooooo ne guzel ya bulusun bakalım.........ben karsıyı bılmıyorum ya ısterdım esımde yok burda eger bu tarafa gelıtrsenız varım ınşş.........cok opt sızı oooo ortalık bebek kokacakkkk

ooooouuuuuuuyyy üçüzleri kolayladın annesiiii, de gezmelere gidiyorsun maşallahhhopuyorumnanaktan,
aman yok hocam bunlarda iş yok,
bi buluşamıyoruz,isterse evlerinin önünde piknik olsun hıh:dilcikar:

ben gelenler için söylemedim tabi ki canancımm,
burda bi sürü insanız yani değil mi,kimseden ses çıkmadı..
açelya bile nerelerden gelmeyi planladı kız...

Back
X