İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

aa ne guzel tam da benim gibiee uyanikken nasillar peki rahat birakiyolar mi seni?benimkiler kanepeden kalkma diyolar bas bas bagiriyolar
O ne mümkün canim:)
Ama anlarsin sende ucuz var bende ikiz:)
Herseyimiz oyun bizim
Ben bulasik yerlestireceksem ikizlre legen ve tahta kaşık veriyorum oyalanirken is yapiyorum

Sonrasi hep oyun:)

O ne mümkün canim:)
Ama anlarsin sende ucuz var bende ikiz:)
Herseyimiz oyun bizim
Ben bulasik yerlestireceksem ikizlre legen ve tahta kaşık veriyorum oyalanirken is yapiyorum

Sonrasi hep oyun:)
bizde de ayni ama benimkiler hep kavga ediyolar bir birinin ellerindekini istiyolar:)
bi de su anda hastalar hepten cekilmezler

bizde de ayni ama benimkiler hep kavga ediyolar bir birinin ellerindekini istiyolar:)
bi de su anda hastalar hepten cekilmezler
Herseyin aynisindan iki tane var ama genede birbirlerindekini alacaklar dimi:)
Tek yumurta ikizleri benimkiler
Biri aglasa öbürü baslar birinin gaz ağrısı olsa öbürü de kivranir:)

isin sirri cozuldu istebenim heruf kolunu kipirdatmaz
Esimin işi cok yogun ,gececi de oluyor 24 saat de çalışıyor ama evde oldugu zamanlar yardim eder
Yardim eden baska kimsem yok çünkü
1 saat bile kimseye birakamam

Seninkiler büyük benden kendileri catal kaşık tutuyirlarmi senmi yediriyoaun canim
kendileri tutuyolar canim ama her tarafi batiriyolar zaten mama sandalyesinde de oturmuyolar.tabagi alan kosuyosu siralar hastaliktan dolayi istahsizlar o yuzden zorla yediriyorum
Gece uyku sorunu olmayan çocuk büyüttüm demesin bana☺
Mutfağı evi toplamam lazım tamirci gelecek.sonrası konuşuruz
valla benim kuzenimin kizi masallah aksamdan uyur kesintisiz sabah 11e kadar:))sorsan zor bebek:))))
he geldim ablacık da benim bi tane bile yok ki @anka_misali selamlar kaptanım ?nasılsın
olur insallah caninsen bizle takil bi bakmishsin gelmis ikiz ucuz hatta dorduz

Ama cok güzel demi çoğul bebek♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…