- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
seninkilerin uykusu nasil canim?Ya kisaca geçtim büyük 19 aylık 2
Yanlış yazmışım☺ 10 aylıkken hamile kaldım ya hamileliğim zor geçince öyle aklima yeretmis
Aralarında 19 ay 2 gün var
O ne mümkün canim:)aa ne guzel tam da benim gibiee uyanikken nasillar peki rahat birakiyolar mi seni?benimkiler kanepeden kalkma diyolar bas bas bagiriyolar
Ediyor canim ev işi bebek bakimikizlar esleriniz yardim ediyo mu peki?
bizde de ayni ama benimkiler hep kavga ediyolar bir birinin ellerindekini istiyolar:)O ne mümkün canim:)
Ama anlarsin sende ucuz var bende ikiz:)
Herseyimiz oyun bizim
Ben bulasik yerlestireceksem ikizlre legen ve tahta kaşık veriyorum oyalanirken is yapiyorum
Sonrasi hep oyun:)
isin sirri cozuldu isteEdiyor canim ev işi bebek bakimi
Bi tek kizlarimin altini almaz gerisi herseyde yardim eder sagolsun♥
Herseyin aynisindan iki tane var ama genede birbirlerindekini alacaklar dimi:)bizde de ayni ama benimkiler hep kavga ediyolar bir birinin ellerindekini istiyolar:)
bi de su anda hastalar hepten cekilmezler
Esimin işi cok yogun ,gececi de oluyor 24 saat de çalışıyor ama evde oldugu zamanlar yardim ederisin sirri cozuldu istebenim heruf kolunu kipirdatmaz
Seninkiler büyük benden kendileri catal kaşık tutuyirlarmi senmi yediriyoaun canimkizlar ben oglanlari yedirip gelicem siz boşsaniz yazin okurum gelince
3 tane uyumayan cocuk yapmisim:))Gece uyku sorunu olmayan çocuk büyüttüm demesin bana☺
Mutfağı evi toplamam lazım tamirci gelecek.sonrası konuşuruz
he geldim ablacık da benim bi tane bile yok kiGece uyku sorunu olmayan çocuk büyüttüm demesin bana☺
he geldim ablacık da benim bi tane bile yok ki@anka_misali selamlar kaptanım ?nasılsın [/QUOTE
Ya boşver sen başlığı
Hem okuda anne olunca hazihazırlıklı ol. Bizim gibi zorlan ma
kendileri tutuyolar canim ama her tarafi batiriyolar zaten mama sandalyesinde de oturmuyolar.tabagi alan kosuyoSeninkiler büyük benden kendileri catal kaşık tutuyirlarmi senmi yediriyoaun canim
valla benim kuzenimin kizi masallah aksamdan uyur kesintisiz sabah 11e kadar:))sorsan zor bebek:))))Gece uyku sorunu olmayan çocuk büyüttüm demesin bana☺
olur insallah canin
Ama cok güzel demi çoğul bebek♥♥♥kendileri tutuyolar canim ama her tarafi batiriyolar zaten mama sandalyesinde de oturmuyolar.tabagi alan kosuyosu siralar hastaliktan dolayi istahsizlar o yuzden zorla yediriyorum
valla benim kuzenimin kizi masallah aksamdan uyur kesintisiz sabah 11e kadar:))sorsan zor bebek:))))
olur insallah caninsen bizle takil bi bakmishsin gelmis ikiz ucuz hatta dorduz
olmaz mi hem de nasil:)Ama cok güzel demi çoğul bebek♥♥♥
Benim büyük buzdolabında Sürpriz yumurtasini arıyor, birisi oyincaklari deviriyor birisi de kucak istiyor:))olmaz mi hem de nasil:)
masallah kizlar daha bi tatli oluyo sanki:))Benim büyük buzdolabında Sürpriz yumurtasini arıyor, birisi oyincaklari deviriyor birisi de kucak istiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?