İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

hymarry cnm kiloyu 10 senede sonra vermeye niyetlen veriyorsun merak etme

ben evlendim 3 senede 25 kilo aldım pko yüzünden sonra 4 sendemde diyetisyene gittim 17 kilo verdim

ve inanıyorum istersem yine verebilirim ben ama diyet vs. yapmıyorum koşu bandım var çocuklar biraz daha büyüsün koşu bandında yüreyecem.....cnm boşver kiloyu ben 84 kilo ile hamiş kaldım şuan 83 kiloyum ben doğumda gitti alınan keşke daha zayıf kalabilseydim ama tedaviler beni şişirdi iştee boşverrr

wavy cim maşallah çok tatlı görünüyorsun hiç fazlalığında yok :nazar: bebeklerini kucağına alınca manken gibi olucan yine şanslısın canım :)

ay canım benim çok sağol:kedi:kıs orası hiç belli olmaz bi kilo almaya başlarsam valla sizi ikiye katlarım iştah felaket açıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dirimkızı sende çok eşekr görünüyorsun bakalım biz nasıl olucaz son zamanlarımızda -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5 yerim seni ikiz kız annemm,kader arkadaşım,doktordaşımmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay şımardım azıcıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar resminizi nasıl koyuyosunuz bende koymak istiyorumm opuyorumnanaktan
canım ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun. Browse diyorsun bilgisayardan resmini seçiyorsun. sonra resize image yazan yerin yanına tick atıyorsun.start upload ı seçiyorsun sonra çıkan sayfada en başta direkt link diye bi yer var orda yazan linki alıyorsun kk daki grafik ekle kısmıona yazıyon ok diyon timamdır:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hymarry cnm kiloyu 10 senede sonra vermeye niyetlen veriyorsun merak etme

ben evlendim 3 senede 25 kilo aldım pko yüzünden sonra 4 sendemde diyetisyene gittim 17 kilo verdim

ve inanıyorum istersem yine verebilirim ben ama diyet vs. yapmıyorum koşu bandım var çocuklar biraz daha büyüsün koşu bandında yüreyecem.....cnm boşver kiloyu ben 84 kilo ile hamiş kaldım şuan 83 kiloyum ben doğumda gitti alınan keşke daha zayıf kalabilseydim ama tedaviler beni şişirdi iştee boşverrr

Canım ben de hiç zayıf biri olmadım ama evlendikten sonra ben de pko dan 15 kilo aldım,yani hiç bu kadar kilolu da olmamıştım.
O kiloları nasıl aldığımı anlamadığım için öyle devam etmekten çok korkuyorum.Açıkçası senin gibi de verebilirmiyim bilemiyorum ama sağlıkla gelsin de yavrularım hayırlısıyla..

canım ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun. Browse diyorsun bilgisayardan resmini seçiyorsun. sonra resize image yazan yerin yanına tick atıyorsun.start upload ı seçiyorsun sonra çıkan sayfada en başta direkt link diye bi yer var orda yazan linki alıyorsun kk daki grafik ekle kısmıona yazıyon ok diyon timamdır:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok teşşekkürlerrr oldu galibaaaaa zemuszemus

QUOTE=egeliii;8086576]
dsci0035h.jpg
[http://img219.imageshack.us/img219/4119/dsci0035h.jpg burda 16+1'z kızlarrrr :)))[/QUOTE]
bana çıtır diyenler çıtır görsünlerrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:nazar:

Son düzenleme:
egeli canım linki cevap yazdığımız yerde dağ resmi gibi bişey var orayı tıklayıp yapıştırırsan resim direkt görünür canım

sen halletmişsin vcanım baksana eline sağlıkkk opuyorumnanaktan

bu arada çıtırı biliomda ıtır ne kızzzz kaydirigubbakcemile3

oyyyyy yanlış yazıp utanırmıştaaa yerim senii teyzesiiiiiiiiiii süpersin sennnnnnn opuyorumnanaktan

egeli yavrum sen ne kadar zayıfsın böyle yawww çıtır hamilelik sen doğurursun 1 haftaya kalmaz eski formuna gelirisn kıskandım yawwwwwmafoldumben

egeli yavrum sen ne kadar zayıfsın böyle yawww çıtır hamilelik sen doğurursun 1 haftaya kalmaz eski formuna gelirisn kıskandım yawwwwwmafoldumben

kız aşkolsunnn kıskanılcak bi tarafım yok aksinee bölesi daha zor azıcık kilolu alsam bünyem daha rahat kaldırcak valla böyle çok zayıf düşüom :((

Back
X