kaydirigubbakcemile5 yerim seni ikiz kız annemm,kader arkadaşım,doktordaşımmopuyorumnanaktan
kıskandık işte kıskandık :dilcikar: bizde sitiyoz bizdeee :kedi: opuyorumnanaktan ays işin şakası ama ne güzel dimi kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile5 yerim seni ikiz kız annemm,kader arkadaşım,doktordaşımmopuyorumnanaktan
wavy cim maşallah çok tatlı görünüyorsun hiç fazlalığında yokbebeklerini kucağına alınca manken gibi olucan yine şanslısın canım :)
ay canım benim çok sağol:kedi:kıs orası hiç belli olmaz bi kilo almaya başlarsam valla sizi ikiye katlarım iştah felaket açıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dirimkızı sende çok eşekr görünüyorsun bakalım biz nasıl olucaz son zamanlarımızda -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay şımardım azıcıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 yerim seni ikiz kız annemm,kader arkadaşım,doktordaşımmopuyorumnanaktan
canım ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun. Browse diyorsun bilgisayardan resmini seçiyorsun. sonra resize image yazan yerin yanına tick atıyorsun.start upload ı seçiyorsun sonra çıkan sayfada en başta direkt link diye bi yer var orda yazan linki alıyorsun kk daki grafik ekle kısmıona yazıyon ok diyon timamdır:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar resminizi nasıl koyuyosunuz bende koymak istiyorumm opuyorumnanaktan
Haydi koy koy kaydirigubbakcemile5kızlar resminizi nasıl koyuyosunuz bende koymak istiyorumm opuyorumnanaktan
Sen de koy fotoğrafını canım yaa,hepinize masallah. cogul olmasina ragmen hepiniz oldukca fit gorunuyorsunuz. Rabbim sonumuzu hayir etsin.![]()
hymarry cnm kiloyu 10 senede sonra vermeye niyetlen veriyorsun merak etme
ben evlendim 3 senede 25 kilo aldım pko yüzünden sonra 4 sendemde diyetisyene gittim 17 kilo verdim
ve inanıyorum istersem yine verebilirim ben ama diyet vs. yapmıyorum koşu bandım var çocuklar biraz daha büyüsün koşu bandında yüreyecem.....cnm boşver kiloyu ben 84 kilo ile hamiş kaldım şuan 83 kiloyum ben doğumda gitti alınan keşke daha zayıf kalabilseydim ama tedaviler beni şişirdi iştee boşverrr
canım ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun. Browse diyorsun bilgisayardan resmini seçiyorsun. sonra resize image yazan yerin yanına tick atıyorsun.start upload ı seçiyorsun sonra çıkan sayfada en başta direkt link diye bi yer var orda yazan linki alıyorsun kk daki grafik ekle kısmıona yazıyon ok diyon timamdır:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yanlış yazmışım düzelttim:kedi::kedi::kedi:sen halletmişsin vcanım baksana eline sağlıkkk opuyorumnanaktan
bu arada çıtırı biliomda ıtır ne kızzzz kaydirigubbakcemile3
egeli yavrum sen ne kadar zayıfsın böyle yawww çıtır hamilelik sen doğurursun 1 haftaya kalmaz eski formuna gelirisn kıskandım yawwwwwmafoldumben