- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
MerhabaTakipteyim.biz daha 3 ay önce doğduk ama bende başlamak istiyorum bir aya
Düzeltilmiş 2 aylığız şu an:)
Bı arkadaşımıza doktoru 3 aylıkken yoğurt ve meyve sularına başlayabileceğini söylemiş ben kendi doktorumuza daha sormadım ama genede tattırmak istiyorumMerhaba
1 ay sonra cok erken geldi sanki bana
Bana göre 4 aydan itibaren baslanmali ilk defa duyuyorum 3 aylikken baslatan doktoruBı arkadaşımıza doktoru 3 aylıkken yoğurt ve meyve sularına başlayabileceğini söylemiş ben kendi doktorumuza daha sormadım ama genede tattırmak istiyorum
MerhabaIkiz veya 3uz annesi degilim ama 3 premature annesiyim.cocuklarima 4 aylikken baslamistim ek gidaya.suan 10 gun sonra 4 ayimiz dolcak bebegim var duzeltilmis 2 aylik olcak.ufak ufak tattirmaya basladim.yakinda kahvalti yogirt meyve purelerine gecis yapacagim.
Şubat takı kontrollerinde soracağım bende sormadan başlayamam ama başlamak istiyorum. Oğluma 6 aydan önce vermedim herşeyi seçerek yiyo.bunlar herşeyden yesin istiyorumBana göre 4 aydan itibaren baslanmali ilk defa duyuyorum 3 aylikken baslatan doktoru
Her Doktor farkli söylüyor demek ki
Yogurt olarak mamayla yapilan yogurttan baslaya bilirsin bence
3üzde çok güzeldir demi:) maşallah sizeKahvaltı
Yumurta sarısı
1 yemek kasigi pekmez
10 cicibebe
2 dilim lor peyniri
Karistirip veriyorum.benimkiler tamamlanmis 9.5 aylik üçüz
Siz aya ve bebegin sayisina gore ayarlaya bilirsiniz:))
Teşekkür ederim :))size de maşallah :) sizin bi de 3 yaşında oglunuz vardi dimi?3üzde çok güzeldir demi:) maşallah size
Evet bide küçük abimiz var:))Teşekkür ederim :))size de maşallah :) sizin bi de 3 yaşında oglunuz vardi dimi?
Bizde 32 haftalik dogduk.Merhaba
Benim ucuzler 32 haftalik dogdular .doktorumuz duzeltilmis 5.ayimizdan once kesinlikle ek gida onermedi
Kizim normal zamaninda dogan bi bebekti 4 ayliken meyve suyu vermekle başlamıştım
Tarifleriniz var mi peki?
Ihlamurla islatrm buskivileri.ceviz koyarim icine.Kahvaltı
Yumurta sarısı
1 yemek kasigi pekmez
10 cicibebe
2 dilim lor peyniri
Karistirip veriyorum.benimkiler tamamlanmis 9.5 aylik üçüz
Siz aya ve bebegin sayisina gore ayarlaya bilirsiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?