- 24 Ocak 2019
- 163
- 60
- 48
- 33
- Konu Sahibi Periningelecegi
-
Ikiz mi canim seninCnm bende asiri yorgunluk bitkinlik yapti. Hatta utumu kalkip yapamaz hale gelmistim.mide bulantilarini 1.5-2.5 ay araliginda yasadim
Massallah subhanallah bugun 8. Gunum sabah verdim ama benim transferim 2.5 taydi yani aksam tekrarr verecegim.Aynen ikiz. Ben üçüzlerle basladim. Birinin 7. Haftada kalbi durdu. Diger ikisi devam ediyo. 32. Haftadayim suanda.
remell forumda görürdüm sizi çok sevindim darısı başıma. tebrik ederim tekrar.İkiz hamileyim dediğiniz etkiler için çok erken. İlaçlardan olduğunu düşünüyorum. Progestan şişkinlik ve hafif bulantılar yapabiliyor çünkü. Benim 8 hafta olucak hafif tiksinme oluştu yiyeceklerde o kadar ama çoğu şeyi yiyebiliyorum. İnş güzel sonuçlar alırsınız
Çok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin inş kimsenin emeğini boşa çıkarmasınremell forumda görürdüm sizi çok sevindim darısı başıma. tebrik ederim tekrar.
Merhaba ccok uzun sure oldu. Ama ikizmis bebegim tek devam ettim ve kucagimda suan çok şükürİkiz hamileyim dediğiniz etkiler için çok erken. İlaçlardan olduğunu düşünüyorum. Progestan şişkinlik ve hafif bulantılar yapabiliyor çünkü. Benim 8 hafta olucak hafif tiksinme oluştu yiyeceklerde o kadar ama çoğu şeyi yiyebiliyorum. İnş güzel sonuçlar alırsınız
Allah bağışlasın çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşMerhaba ccok uzun sure oldu. Ama ikizmis bebegim tek devam ettim ve kucagimda suan çok şükür
Allah bağışlasın. Maşallah uzun ömürler versin. Transferden kaç gün sonra idrar testinde öğrendiniz.Merhaba ccok uzun sure oldu. Ama ikizmis bebegim tek devam ettim ve kucagimda suan çok şükür
Allah bağışlasın. Maşallah uzun ömürler versin miniklerinize❤. Tüp bebekmiydi?Allah bağışlasın çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşBenimde miniklerim kucağımda şu an Allah ne yazıyorsa onu yaşıyoruz
Çok SağolunAllah bağışlasın. Maşallah uzun ömürler versin miniklerinize❤. Tüp bebekmiydi?
Idrar testinde kaçıncı gün öğrendiniz acaba? Benim 5.gün embriyosu. Transferle sayarsak 7.günde negatif çıktı malesefÇok SağolunEvet tüp bebekti
Şu an tam hatırlayamadım bile inanın 7 ya da 8 di sanırım. Henüz çok erken lütfen kendinizi üzmeyin stres bu dönemde çok zararlı sizin için. İnş pozitif haberlerini alırsınız. Tek embriyo tuttuğunda dahada geç pozitif oluyor benim ikisi tuttuğu için beta çabuk yükselmişti.Idrar testinde kaçıncı gün öğrendiniz acaba? Benim 5.gün embriyosu. Transferle sayarsak 7.günde negatif çıktı malesef
Çift embriyoydu o yüzden çok korkuyorum. İnşallah tutunmuşlardır. Teşekkür ederim ❤Şu an tam hatırlayamadım bile inanın 7 ya da 8 di sanırım. Henüz çok erken lütfen kendinizi üzmeyin stres bu dönemde çok zararlı sizin için. İnş pozitif haberlerini alırsınız. Tek embriyo tuttuğunda dahada geç pozitif oluyor benim ikisi tuttuğu için beta çabuk yükselmişti.
Canim benim dondurulmuş ve 3. Gun embriyosuydu. 3 gun embriyosunu idrarda 8. Gün öğrendimAllah bağışlasın. Maşallah uzun ömürler versin. Transferden kaç gün sonra idrar testinde öğrendiniz.
Saol canim bu arada sorunu yeni gördüm. Simdi ben ne zaman tuttuğunu biliyordum mesela çok iyi hatirliyorum 5. Gun embriyom sabah onda oldum aksam 7-8 gibi tutundu o yuzden onda once kan vermiştim sonra idrar testi yaptim. Hayali çizgi vardi. 3. Gun olani da erken gebelik testiyle yaptim yine hayali çizgi idi.Allah bağışlasın. Maşallah uzun ömürler versin. Transferden kaç gün sonra idrar testinde öğrendiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?