ikizbalıktan biraz fotoğraf (tarifsiz)

tarif yazmıcaksan niçin konu açıyorsun kuğzumm
ilk resimde ki tavuk güveç harika görünüyor tarifini yazsan sevinirim

teşekkür ederim.yarın dneyip becerebilirsem resimde eklerim inş.

ayy kız o avatarda ki kız senin mi çok tatlııı yaa MAHAŞALLAH hep kızım olmasını istemişimdir ama tabii ki önce ALLAHIM mahrum bırakmasın evlat sevgisinden bir de sağlıklı versin de erkek kız farketmez hayırlı evlatlar olsunlar da
neyse çok uzattım ama yazmak istedim işte:)
nazar değer kız resmini kaldır bence mavişin;)

Peynirli ve patatesli poğaçalarım yeni çıktı fırından sıcak sıcak :)

$20121130_170754.webp

ayy kız o avatarda ki kız senin mi çok tatlııı yaa MAHAŞALLAH hep kızım olmasını istemişimdir ama

canım sağol ya sorma nereye g,tsek bi talibi çıkıyor.anasınıfına gidiyoruz bu sene 13 erkek var sınıfta oğlanlar eve gidince anlata anlata bitiremiyolarmış valla anneleri şikayet ediyo bana . allaha emanet işte .rabbim bahtını güzel yazsın inlşallah

Nasıl teşekkür edeceğimi inanın bilemiyorum, böyle uzun uzun yazdığınız için ayrıca bir mutlu oldum :)

Evet kesinlikle imkanım olsa ikram etmekte bir an bile tereddüt etmezdim. Yani yaptığım her şeyin fotoğrafını çekip buraya eklemediğim de bir gerçek :)
Siz değer verip böyle güzel şeyler yazarsınız da ben size nasıl cevap yazmam, asıl ben teşekkür ederim.

Yumurtayla ilgili benim de bir sorunum yoktur fakat bu tatlı da her şey çiğden olduğu için,
o yumurtanın çiğ kokusu müthiş derecede farkediliyor ve rahatsız edici boyutta olabiliyor, dediğiniz gibi yiyeceğin tadını bozabiliyor.

Anne yüreği di mi? Benim anneciğim de böyle, en basiti bu akşam yaşadık, ben dışarıdaydım eve geldiğimde yemek saatini geçmişti ancak masada iki tane tabak gördüm
üzeri folyoluydu, açtığımda harika bir tabakla karşılaştım. Kardeşim evde olduğu halde akşamüstü geç yediği için yememiş, ben de dışardayım diye ikimize birden babamla ne yemek yemişlerse ayırmış. O da der, siz olmasanız ben bişey yapmam ki diye :)

Hem sizin kızlara hem oğlunuza yapın bence :) çok çabuk bitiyor çünkü. Yani bu ölçülerle çıkan sonuç bizi tatmin etmiyor, yine istiyorlar :)

Perde pilavını gün içerisinde muhakkak eklemeye çalışacağım ve istediğiniz gibi diğerlerini de :)

Abonelik ise, hani konuda sayfaların yazılı olduğu yer var ya yukarıda orada seçenekler var, konuya abone ol diye yazıyor. Hatta şöyle ekleyeyim ben sizin için umarım yardımcı olur.

Eki Görüntüle 545638

Çok farklı bir konuda avatarınızın çağrıştırması nedeniyle nihayet sizi bulabildim.

Merhaba

Rica ederim, ne demek?

Asıl ben size çok teşekkür ediyorum. Siz bana gayet güzel tarif etmişsiniz ama ben bunu daha şimdi gördüğüm için, böyle çok çok gecikmeli olarak ancak yazabiliyorum size.

Kullanıcı adınıza hiç dikkat etmemişim ve sanırım belki de o zamandan sonra bir kaç gün forumla ilgilenmemiş de olabilirim ondan mıdır artık nedendir bilemiyorum, sizi çok iyi hatırlıyor olmama rağmen bulamadım sizi ve bu sayfayı.

:53: :53: :53: :53: ve çok basit bir şey şu anda aklıma geldi. Niye kendi yazdığım cevaplardan bakmayı akıl edemedim ki acaba??? :26: Sanırım yaşlanıyorum.:9:

Son düzenleme:
Şimdi tarif ettiğiniz gibi sizi ekledim aboneliklerime, artık kaybetme riskim yok.:9:

Evet, anneciğinizi çok iyi anlayabiliyorum. İnanın, insanın boğazından geçmiyor hiçbirşey ve kendi adına insanın canı zaten bir yumurta bile kırmak istemiyor.

Şimdilik çok geç olduğu için ancak bu kadarcık yazıyorum ama en kısa sürede daha uzun görüşmek üzere inşallah diyorum.

Haa, merak ediyorsanız şu kadarcık söyleyeyim; oğluma yapmak istemiştim mozaik pastayı, kendimi öyle şartlandırmıştım. Ve oğlum arka arkaya iki hafta sonu eve gelmedi, okulunda bir takım etkinlikleri vardı. Ben de ondan önce hiçkimseye yapmadım pastayı. :1:

Oğlumun geldiği haftayı bekledim. Tarif süper gerçekten, sizin verdiğiniz püf noktalarına da dikkat edince çok güzel oluyor. Teşekkürler ediyorum tekrar.

Tekrar görüşünceye kadar şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın. Sevgimle

Aaaaa, bunu farkedince şimdi yazmadan duramıyorum.

22 gün sonra düğününüz mü var?!?! :46: Ne güzel. Hadi hayırlısı olsun inşallah, şimdi sizin bir sürü telaşlarınız ve bir yandan da çok büyük heyecanınız vardır aynı zamanda.

Ama bunlar çok güzel telaşlar, her şeyleriniz yeni yeni olacak ve kendinize ait bir eviniz olacak sizin de. Yani artık evin kızı değil, evin hanımı olacaksınız. Kolay gelsin, tüm hazırlıklarınız için.

Çok farklı bir konuda avatarınızın çağrıştırması nedeniyle nihayet sizi bulabildim.

Merhaba

Rica ederim, ne demek?

Asıl ben size çok teşekkür ediyorum. Siz bana gayet güzel tarif etmişsiniz ama ben bunu daha şimdi gördüğüm için, böyle çok çok gecikmeli olarak ancak yazabiliyorum size.

Kullanıcı adınıza hiç dikkat etmemişim ve sanırım belki de o zamandan sonra bir kaç gün forumla ilgilenmemiş de olabilirim ondan mıdır artık nedendir bilemiyorum, sizi çok iyi hatırlıyor olmama rağmen bulamadım sizi ve bu sayfayı.

:53: :53: :53: :53: ve çok basit bir şey şu anda aklıma geldi. Niye kendi yazdığım cevaplardan bakmayı akıl edemedim ki acaba??? :26: Sanırım yaşlanıyorum.:9:

Avatarım :) nişanlımın son doğumgünümdeki sürpriz pastası :)
İsterseniz arkadaş olarak da ekleyebiliriz birbirimizi, böylece bundan sonra hiç kaybetmeyiz :)

Şimdi tarif ettiğiniz gibi sizi ekledim aboneliklerime, artık kaybetme riskim yok.:9:

Evet, anneciğinizi çok iyi anlayabiliyorum. İnanın, insanın boğazından geçmiyor hiçbirşey ve kendi adına insanın canı zaten bir yumurta bile kırmak istemiyor.

Şimdilik çok geç olduğu için ancak bu kadarcık yazıyorum ama en kısa sürede daha uzun görüşmek üzere inşallah diyorum.

Haa, merak ediyorsanız şu kadarcık söyleyeyim; oğluma yapmak istemiştim mozaik pastayı, kendimi öyle şartlandırmıştım. Ve oğlum arka arkaya iki hafta sonu eve gelmedi, okulunda bir takım etkinlikleri vardı. Ben de ondan önce hiçkimseye yapmadım pastayı. :1:

Oğlumun geldiği haftayı bekledim. Tarif süper gerçekten, sizin verdiğiniz püf noktalarına da dikkat edince çok güzel oluyor. Teşekkürler ediyorum tekrar.

Tekrar görüşünceye kadar şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın. Sevgimle

İnanın merak ettim, hiç sesiniz çıkmayınca. Tarifi yaptılar mı beğendiler mi diye. Evlat başka bişeymiş, herkes öyle söylüyor.
Afiyet bal şeker olsun :)
Beğenmenize sevindim

Aaaaa, bunu farkedince şimdi yazmadan duramıyorum.

22 gün sonra düğününüz mü var?!?! :46: Ne güzel. Hadi hayırlısı olsun inşallah, şimdi sizin bir sürü telaşlarınız ve bir yandan da çok büyük heyecanınız vardır aynı zamanda.

Ama bunlar çok güzel telaşlar, her şeyleriniz yeni yeni olacak ve kendinize ait bir eviniz olacak sizin de. Yani artık evin kızı değil, evin hanımı olacaksınız. Kolay gelsin, tüm hazırlıklarınız için.

Çoook teşekkür ederim
Bir sürü aksaklıklar, sorunlar vs derken bunca yıl sonunda muradımıza erebiliyoruz çok şükür ki
inşallah hayırlısı olur dediğiniz gibi. Telaş var ama ben biraz gamsızımdır, olduğu kadar olmadığı kader :)
heyecanla birlikte mutluluk da had safhada, 4 yılın sonunda tüm zorluklara rağmen azmettik ve başardık :)
eşyalarımıza sürekli bakıyoruz kolileri açıp açıp :) mobilyalarımız h.içi geliyor.
artık kendi evimde yapacağım şeyleri paylaşırım inşallah sizlerle

Back
X