Bir insanın bu denli kötü olması daha doğrusu nedensiz veya ne olursa olsun böyle davranmasını anlamıyorum.
Yaşınız kaç bu arada?
yargılamak için yazmıyorum.. belkide gerçekten hatalı oldgunuz zamanlarda öyle davranıyordur.bazı insanlar kendini pek fazla sorgulamaz çünkü.
Kim seni nasil gorurse gorsun aynanin karşısına gec ve guzel bulduğun yanlarini görmeye calis ve gor lutfen kendini sev bakim yap. Seni oyle gorduklerini fark etsen bile lütfen sen guzelim de kendine bu haksizligin yapilmasina izin verme
Ayrı tuttukları ikiziniz mi,
İkiz iseniz nasıl biri diğerinden daha güzel olabilir merak ettim,pardon.
Neden hep güzel olan daha üstün olur aile içinde? Neden güzel olan nr dediyse haklı çirkin olan ne dediyse yanlış gözüyle bakılır? Bir anne nasıl olur da evlatları arasında ayrım yapabilir? Size soruyorum anneler.. üstelik babasız büyüttüğünüz ikizlerinizi nasıl olur bu kadar çok ayrım yaparak büyütürsünüz.. biri neden hep hayattan soğutulur.. resmen ölmek ister. Sonra da derler ki bu kız hep sevgiyi dışarda aradı. Ailemde zerresini bulamadığım sevgiyi ben nerde ariyim ki başka..
Insan cirkin diye evladini sevmemezlik eder mi? Annelere gore evlatlari her zaman cok guzel ve ozeldir.. Bence sana oylw geliyordur..
Takildigim sey ikizim diyorsun o guzel ben cirkinim diyorsun nasil oluyor ?
Anneniz, isteyerek yapmıyordur demek istiyorum.
Ama hakikaten böyle bir durum varsa, ki yorum yapmak zor; o halde üniversite okuyorsanız okulunuz bitsin, kendi eviniz, az eşya çok huzur mantığıyla hayatınızı kurun.
Zaten Kurulu bir düzeniniz varsa zaten düşünmek manasız.
Hayat gayemiz geriye dönüp baktığımızda bizi ve çevremizdekileri mutlu görmek olmalı.
Bazen hatta çoğunlukla görmemek, duymamak en iyisi.
bence biraz abartıyosunuz. şu yazdıklarınız 15 yaş ergen lafları , ne kadar çirkin olursa olsun anne çocuklarını ayırmaz, ama sizin asi, asabi tavırlarınız aranıza barikat kuruyo olabilir , sevgisini eksiltmez
Çift yumurta ikizleri olabilirler. :)
Annem de kardeşimi bana karşı hep korur o hata yapsa bana kızar vs bu hep böyleydi o kıymetli kızıdır :) ama ben sinirliyim cevap veririm dırdır ederim annem de aynı benim gibi kavga etmeyiz ama didişiriz, kardeşim daha sessiz herkesi olduğu gibi kabul eden biri o yüzden ailede herkes onu herkesten çok sever bence senin olayında böyle olabilir biraz öz eleştiri yap dış görünüş bu tür durumlarda en son gelir hatta gelmez bileNeden hep güzel olan daha üstün olur aile içinde? Neden güzel olan nr dediyse haklı çirkin olan ne dediyse yanlış gözüyle bakılır? Bir anne nasıl olur da evlatları arasında ayrım yapabilir? Size soruyorum anneler.. üstelik babasız büyüttüğünüz ikizlerinizi nasıl olur bu kadar çok ayrım yaparak büyütürsünüz.. biri neden hep hayattan soğutulur.. resmen ölmek ister. Sonra da derler ki bu kız hep sevgiyi dışarda aradı. Ailemde zerresini bulamadığım sevgiyi ben nerde ariyim ki başka..
Güzellik diye belirtmek size bunu hissettirmiş olabilir ama keike ayrıntılı anlatabilecek fırsatım olsaydı o zaman çok iyi anlardınız beni. Ama inanın ergen tripleriyle zerre alakası yok asi yanlarım oldu zaman zaman ama aklı başında bi genç kızım
Üniversite son seneme geçtim ailemle aynı şehirde okuyorum ve ikizimle aynı bölümü okuyorum. belki de bu kadar dipdibe olmak bunlara yol açıyordur bilmiyorum ama gerçekten tahammül edemiyorum artık. Yada susuyorum o yüzden gittikçe artıyor gerçi konuşsam da karşımdaki sadece anlamak istediği şekilde duyar. Çok şükür ki 1 sene kaldı hayatımı devam etmek istediğim insana kavuşmama. Ama çok korkuyorum böyle decam edecek hiç değişmicek diye. insan ailesini de görmezden gelebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?