İKİZİM VE ben ..

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
.

Son düzenleme:
Bir insanın bu denli kötü olması daha doğrusu nedensiz veya ne olursa olsun böyle davranmasını anlamıyorum.

Yaşınız kaç bu arada?

Kim seni nasil gorurse gorsun aynanin karşısına gec ve guzel bulduğun yanlarini görmeye calis ve gor lutfen kendini sev bakim yap. Seni oyle gorduklerini fark etsen bile lütfen sen guzelim de kendine bu haksizligin yapilmasina izin verme

yargılamak için yazmıyorum.. belkide gerçekten hatalı oldgunuz zamanlarda öyle davranıyordur.bazı insanlar kendini pek fazla sorgulamaz çünkü.

Evet benim de hatalarım oldu hatta çok asileştiğim zamanlar da oldu bunun tek sebebi de onu benden üstün görmeleriydi..

Ne güzel söyledin... ama bide keşke yapabilsem bunu..

Ayrı tuttukları ikiziniz mi,
İkiz iseniz nasıl biri diğerinden daha güzel olabilir merak ettim,pardon.

Çift yumurta ikizi

Takildigim sey ikizim diyorsun o guzel ben cirkinim diyorsun nasil oluyor ?

Anneniz, isteyerek yapmıyordur demek istiyorum.

Ama hakikaten böyle bir durum varsa, ki yorum yapmak zor; o halde üniversite okuyorsanız okulunuz bitsin, kendi eviniz, az eşya çok huzur mantığıyla hayatınızı kurun.

Zaten Kurulu bir düzeniniz varsa zaten düşünmek manasız.
Hayat gayemiz geriye dönüp baktığımızda bizi ve çevremizdekileri mutlu görmek olmalı.

Bazen hatta çoğunlukla görmemek, duymamak en iyisi.

Insan cirkin diye evladini sevmemezlik eder mi? Annelere gore evlatlari her zaman cok guzel ve ozeldir.. Bence sana oylw geliyordur..

Umarım sadece bana öyle geliyodur.. belki bu ağlamaşar son bulur artık

bence biraz abartıyosunuz. şu yazdıklarınız 15 yaş ergen lafları , ne kadar çirkin olursa olsun anne çocuklarını ayırmaz, ama sizin asi, asabi tavırlarınız aranıza barikat kuruyo olabilir , sevgisini eksiltmez

Üniversite son seneme geçtim ailemle aynı şehirde okuyorum ve ikizimle aynı bölümü okuyorum. belki de bu kadar dipdibe olmak bunlara yol açıyordur bilmiyorum ama gerçekten tahammül edemiyorum artık. Yada susuyorum o yüzden gittikçe artıyor gerçi konuşsam da karşımdaki sadece anlamak istediği şekilde duyar. Çok şükür ki 1 sene kaldı hayatımı devam etmek istediğim insana kavuşmama. Ama çok korkuyorum böyle decam edecek hiç değişmicek diye. insan ailesini de görmezden gelebilir mi?

Güzellik diye belirtmek size bunu hissettirmiş olabilir ama keike ayrıntılı anlatabilecek fırsatım olsaydı o zaman çok iyi anlardınız beni. Ama inanın ergen tripleriyle zerre alakası yok asi yanlarım oldu zaman zaman ama aklı başında bi genç kızım

Annem de kardeşimi bana karşı hep korur o hata yapsa bana kızar vs bu hep böyleydi o kıymetli kızıdır :) ama ben sinirliyim cevap veririm dırdır ederim annem de aynı benim gibi kavga etmeyiz ama didişiriz, kardeşim daha sessiz herkesi olduğu gibi kabul eden biri o yüzden ailede herkes onu herkesten çok sever bence senin olayında böyle olabilir biraz öz eleştiri yap dış görünüş bu tür durumlarda en son gelir hatta gelmez bile

Daha detaylı yazarsanız sorunu daha iyi anlayabiliriz. Güzellik üzerinden gitmişsiniz, ikizinizi kıskandığınız için böyle hissediyo olabilirsiniz. İnsan kardeşi de olsa kıskanabilir ama bunun ilişkinize zarar vermesine izin vermeyin bence

Bunun bir güzellik çirkinlik meselesi olduğuna nasıl karar verdiniz? Sizde mi güzellik kompleksi var, yoksa ailenizde mi? Zira çok sığ bir bakış açısı. Belki de siz takmışsınızdır bir güzellik meselesine, her şeyi buna yoruyorsunuzdur.
Örnek verin mesela. Konunuz çok havada kalmış. Yaşanmışlık örnekleri verirseniz şişirilmiş yorumlar değil, daha doğru fikirler gelir.

Çok sevindim adınıza. En azından bir amacımız var, okuyoruz.

Ben Annem için, siz kendiniz için bir başkası bir diğeri için.

Görmezden gelmek bir süre sonra sıradanlaşıyor.

Heleki hayat başka bir seyirde devam ettikçe ben şunu bir bitireyim de bakalım diyorsunuz.

Sonra her kapı hayırlısıyla bir vesile oluyor.
Karşınızda hep iyi ve doğru ayrıca hayırlı insanlar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…