- 3 Şubat 2016
- 310
- 437
- 103
Olsun yinede o guzel ben cirkinim demek cok buyuk sacmalik..
Ayrı tuttukları ikiziniz mi,
İkiz iseniz nasıl biri diğerinden daha güzel olabilir merak ettim,pardon.
Benimde ikiz kızlarım var okudukça dehşete kapiliyorum.bir anne ayrim yapmaz aynisiniz nasil böyle dusunuyorsunuz güzel çirkin diyebenim de ikizim var ama biz tek yumurta ikiziyiz suratlarımız aynı ama kardeşim nedense sizin gibi o daha güzel diye ayrımcılık yapıyosunuz diye yakınırdı eskiden acaba ikizlerde böyle bi durum mu var gerçekten anneniz ayrımcılık mı yapıyor bizde de öyle bi durum vardı ve ayrımcılık yapan yoktu ama kardeşim takıntı haline getirmişti emin misiniz durumun öyle olduğundan
nerdeyse tıpatıp aynı durumu yaşadığımızdan ilginç geldi bir de siz küçük olan mısınız ?
Çift yumurta ikizlerinin normal kardeşlerden hiçbir farkı yoktur, aynı anda doğmuş olmaları hariç tabi. :)Ayrı tuttukları ikiziniz mi,
İkiz iseniz nasıl biri diğerinden daha güzel olabilir merak ettim,pardon.
Bir de konu sahibi,güzellik üzerinden gitmeyin lütfen.Neden hep güzel olan daha üstün olur aile içinde? Neden güzel olan nr dediyse haklı çirkin olan ne dediyse yanlış gözüyle bakılır? Bir anne nasıl olur da evlatları arasında ayrım yapabilir? Size soruyorum anneler.. üstelik babasız büyüttüğünüz ikizlerinizi nasıl olur bu kadar çok ayrım yaparak büyütürsünüz.. biri neden hep hayattan soğutulur.. resmen ölmek ister. Sonra da derler ki bu kız hep sevgiyi dışarda aradı. Ailemde zerresini bulamadığım sevgiyi ben nerde ariyim ki başka..
Neden böyle düşünüyorsun ya bende çocukken hep annemin kardeşimi benden daha çok sevdiğini düşünürdüm ama büyüdükçe öyle olmadığını anladım hatta kucukkken hep babaannemlere kaçar orda uyurdum.Neden hep güzel olan daha üstün olur aile içinde? Neden güzel olan nr dediyse haklı çirkin olan ne dediyse yanlış gözüyle bakılır? Bir anne nasıl olur da evlatları arasında ayrım yapabilir? Size soruyorum anneler.. üstelik babasız büyüttüğünüz ikizlerinizi nasıl olur bu kadar çok ayrım yaparak büyütürsünüz.. biri neden hep hayattan soğutulur.. resmen ölmek ister. Sonra da derler ki bu kız hep sevgiyi dışarda aradı. Ailemde zerresini bulamadığım sevgiyi ben nerde ariyim ki başka..
ben düşünmüyorum kardeşim düşünüyordu küçükkenBenimde ikiz kızlarım var okudukça dehşete kapiliyorum.bir anne ayrim yapmaz aynisiniz nasil böyle dusunuyorsunuz güzel çirkin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?