hayır bence konu öyle değil..!Şimdi doğduğunuz ayın sizin kişiliğinize yön verdiğine inanıyorsunuz ciddi ciddi
Bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
Sözde aslan burcuyum ama hiçbir özelliğini taşımam inanmamda bence okuyup araştırınca ona göre kendimize yön veriyoruz beş kardeşin beşininde ikizler olduğunu bilirim ama benzerlik sıfırhayır bence konu öyle değil..!
O tarihte dünyay gelen insanların karakteristik özellikleri Aynı oluyor..
Neden mi ? bende bilmiyorum ama öyle..
Ben Yengeç burcuyum ve bütün özellikleri taşıyorum.
Bak konu sahibi ikizler ve gerçekten çift karakterli bri yapıya sahipler.
Bilimsel bir konuya biraz akılcı yaklaşırsak akla yatkın olduğu görülecektir
Anlattıklarıma bakıp gelde inanma çok inanmak istediğimden değil sadece yorucuŞimdi doğduğunuz ayın sizin kişiliğinize yön verdiğine inanıyorsunuz ciddi ciddi
Pardon da bu sizin düşünceniz . Biz de saygı duyarız . sizin gibi karşıt fikre deli demeyiz .Şimdi doğduğunuz ayın sizin kişiliğinize yön verdiğine inanıyorsunuz ciddi ciddi
Hım bence bi deli kuyuya bir taş atmış kırk akılı çıkaramamışPardon da bu sizin düşünceniz . Biz de saygı duyarız . sizin gibi karşıt fikre deli demeyiz .
Ben de inanıyorum hani günlük burç vs değil ama karakter üzerinde etkisi olduklarına inanıyorum. öyle olmasa kutsal kitabımızda geçmezdi bu konu .
Olur veya olmaz . Kendi ifade biçiminiz . Siz bilirsiniz . Bir an rahatsız oldum sadece .Hım bence bi deli kuyuya bir taş atmış kırk akılı çıkaramamış
Yorumumu kişiselleştirdim bana kalırsa öyle
Olabilir mi:)
Aslan burcuyum bende iniş çıkış yaşıyorum ha bu durumlar içinde bir çözüm var? Yükselen:)Ikizler burcuyum ve hiiiiç memnun değilim.surekli iniş çıkıs yaşıyorum.yani bir bakıyorsun mutlulukta zirvedeyim bir bakıyorsun depresyonun dibindeyim.offfff((
Of ona da dogum saati istiyorlar.net saat.annem hatırlamıyor.yok canım,ben çok net bir ikizlerim.bu durum beni mahfediyorAslan burcuyum bende iniş çıkış yaşıyorum ha bu durumlar içinde bir çözüm var? Yükselen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?