• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikizler erkegi

ikizler erkeğinden dili yanan biri olarak sana anlatıcam iyi dinle...
ikizler erkeği çok beceriklidir allem eder kallem eder hemen seni tavlar konuşması düzgün her zaman espirlidir yeri geldiğinde kıskançlık yapar ama pratik zekalıdır sen düşünmeden hemen o düşünür plan yapar uygular ama çok dönektir seni eline alana kadar sana çok aşıktır sana bayılıyordur ama senden sıkılınca ya biz uygun değiliz hoşaçakal diyip başkada bir şey konuşmadan çekip gidicek kadar şerefsizdir. mesaj atmaz aramaz canı ,stediğinde mesaj atar arar birazda yüz vermezsen peşinden koşar ama snein onun sevdiğini anlarsa vay haline bu beni nasılsa seviyor diyip hiç umursamaz davranışlarını sergiler... daldan dala konar bir bakmışsın başka kızın peşinde bence bulaşma derim evli olsanız ikizler burcu erkeğiyle ona bişey diyemem ama sevgili konusunda bu adam böyle birde iki ayagının üzerinde 40 yalanı vardır ikizler burcu erkeğinin... yalan söyler ama sen onun yalan oldugunu asla anlayamazsın öyle keskin zekası vardır ki cola yı sana nesacafe diye içirir o cinste....

Böylesini ben süründürebilcek karaktere sahibim o zaman. Sevdiğimi belli edip totosunu kaldırsam anında indiririm :) Gururum herşeyden önce gelir aşkımdan ölsem bile değersiz hissettireni anında silerim hiç acımam. Süründürmeyı severim, inatçıyım da. Beni seven(?) 1 kişi var yıllardır yapıştı bana. Küfrettim aşağıladım gitmedi Allahın cezası. Akrep o da :25:

Kızlar selam :) bu kez benim değil arkadaşımın sorusu var sizlere. Onun üyeliği olmadığı için buradan soracak, umarım böyle bişey yasak değildir. Biri var bu deli kızın hayatında, daha yeni tanışıyorlar sık sık olmasa da güzel bir diyalogları var. Çocuk ikizler burcu. Arkadaşım tam bi oğlak kadını ben de öyleyim bu arada :) şimdi bu burçtan sevgilisi eşi falan olan varsa cevaplayabilirler mi bizim kız bu çocuğa nasıl yaklaşsın? Netten baktık kıskanç olmayan aşırı özgüvenli bayanlardan hoşlanırlar diyor ne derece doğru??

aynen öyle tatl:21:ım bende bir kova kadınıyım onu kısıtlarsan uzaklaştırısın örneğin nerdesin diye aramam o sana söyler zaten birde değişkendir bu tipler dışa dönük olurlar aynı onun gibi birini isterler konuşkan dışa dönük özgüveni aşırı yüksek kendini belli eden mesela bir ortamda onları severler ama pek bağlanmasın hatta hiç hemen kaçırır naz kapris sevmezler kısacası fazla dişi ama bir okadar erkek huylu bayanlardan hoşlanırlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar iddialı olmuş :9:

Benim erkek arkadaşım ikizler burcu, söylenen özelliklerin çoğunu taşıyor ama güvenilmezlik onlardan biri değil çok şükür :))

Eğer özelliklerini burcuna yorarsam, bence çok eğlenceli ve uzun vadeli ilişki için çok uygun bir burç. Kısıtlanmaya gelemez ama rahat bırakıldığında yapması gerekeni en güzel şekilde yapar. Değişkendir, şaşırtır, sürprizlidir. Kendine güvenlidir, bunaltan kıskanç sevgili istemez. Sahiplenir ama boğmaz. Öyle görür görmez kul köle olmaz, zamanla bağlanır ama tam bağlanır. Hayatında da ilişkisinde de eğlence olmazsa olmazdır, sıkıcı ilişkiden kaçar. Kırk farklı sorunu aynı anda düşünüp çözebilir, beceriklidir, ağzı laf yapar, ikna edicidir. Hayatı çok ciddiye almaz, kafası rahattır, seni de rahat ettirir... Artık burcuna mı yoralım, karakterine mi bilemedim? :9: ama ben ikizler burcunun kötü tarafını göremiyorum.

ikizler erkeği bir eski eş ve bir ikizler sevgiliden sonra ikizlerden köşe bucak kaçtım.belki sizin burcunuz bir ikizlerle anlaşmaya müsaittir.ya da iyi bir ikizler modeline denk gelmiş olabilirsiniz.her burcun bir iyi modeli,bir de kötü modeli olabilir.benim tanıdığım 3 ikizler erkeği oldu,çevremde.bunlar güvenilmezdi.yani eninde sonunda bunu gösterdiler.bir gün çok sevse bile anında satabilir.bencildir.zaten megalomanlığı burcun özelliklerinden biri.bunu kitaplarda okuyabilirsiniz.mitolojide narsist ikizleri simgeler.çıkarı olmayan,azıcık içine sinmeyen bir ilişkiyi bitirebilir.öyle sadık gibi görünür ama bir anda sizden vazgeçebilir.inadından bile vazgeçebilir.iyi vakit geçirmek için uygun biri olabilir.zaten iyi vakit geçirmeye odaklanmıştır.geyik burcudur yani.değişik ilgi alanları olur.her tarakta bezi olur.çok bilmiştir.gizli bir intikamcıdır.hiç belli etmez.iyi bir senaristtir.yani kendi kafasında bir sistem oluşturur ve bunları gerçekleştirmek için başkalarının canını da çok masummuş gibi yakabilir.gerçek düşüncelerini asla belli etmez.size bir şey söyler ama ya eksik söyler ya çarpıtır.o zekidir.olayları sizin bilmenizi istediği şekilde anlatabilir.ve çok az kişiye gerçek karakterini gösterir.zaten gerçek karakteri de nedir bilinmez.çünkü içinde birden fazla insan vardır.sırlarınızı vermeyin.sır tutamaz.ve dedikoduyu çok sever.bir çok ikizler erkeği sinirlidir.zaten burcun gezegeni merkür sinirleri yönetir.bunlar benim gözlemlediklerim.daha sayabileceğim o kadar şey var ki.ikizler erkeği uzmanı oldum.iyi yönleri mutlaka vardır.esprili olabilir,sevecen olabilir,romantik yönleri olabilir.ama bana göre olumsuz bir erkek modeli.ama istisnalar mutlaka olur.çok iyi ikizler erkekleri de vardır muhakkak.

Son düzenleme:
ikizler erkeği güvenilmez demiş arkadaş senin tanıştıkların öyleydi galiba ? çünkü benim eşimde ikizler erkeği ve tam güvenilcek adam! İkizler erkeği dengesizdir,huyunu suyunu tavrını hareketlerini anlayamazsın. oyüzden hiç çözmeye çalışma yaptığı hareketlerede kafanı takma çünkü adı üstünde dengesizler.. bi gün bi bakarsın romantik olur bi gün bi bakarsın odun :) ama ona nasıl yaklaşacağım demişsin,ben şahsen 1 ay boyunca onun benden hoşlandığımı bilmeme rağmen onun agzından böyle birşey duyamamıştım. en sonunda ima lı sorular sora sora sora itiraf etti.. imalı şeyler sor belli et belli etmesini sağla. ikizler erkeğinin kalbine girmek çok kolay ama kalıcı olarak kalmak zordur.. buda senin kadınlığına kalmış artık :1:

evet benim tanıştıklarım öyleydi.bana göre ikizler erkeği hiç cazip değil.bu benim fikrim.oynak karakterli insanlardan haz etmiyorum.tam güvenilecek adam diyorsunuz da insan sevdiği bile olsa,onu bırak,anası babası olsa tam diye birşey yoktur.hayatta bzn hiç ummadığınız kişilerden kazık yiyebilirsiniz.Allah size bunu yaşatmasın ama bu kadar da emin konuşmamakta fayda var öyle değil mi?

Sorumsuz, kolayca yalan söyleyebilen, gamsız, yalandan hikayeler uyduran, flörtöz, aldatmaya en yatkın erkeklerden biridir kendisi. güven olmaz.

Benim herif ikizler :)

Gayet mülayim, beni bile idare edebilen biri.

Burçlara inanmadığım için ben bunu onun karekter özelliği olduğunu düşünüyorum. Tek faul inatçılığı.

burada yazılanları okuyorum da gerçekten herkesin ortak düşünceleri var ikizler erkeğiyle ilgili.benim de tabi.kesinlikle kendilerini çok beğenirler, yani özgüvenleri yüksektir.zeki olurlar ve bunun fazlasıyla farkındadırlar.benim yakından tanıdığım biri hiçbir kızın peşinden kşmazdı, gerçekten de hoşlansa da, sevse de ilk adımı karşıdan beklerler.çünkü beğenildiğinin farkındadırlar.ama etkilemek zor değil bence ikizler erkeğini:)

Benimde eski sevgilim ikizlerdi. Lanet ettim ya :) Bu arada bende teraziyim. İlişkimiz çok garipti. Resmen o trip atar ben alttan alırdım :) Haklı haksız üste cıkardı. Tam bir zeytinyağı yani :) Birde herkesin dediği gibi çok dengesizdi. Hala da öyle. Düşün o beni terketti şimdi ben terketmişim gibi davranıyo, sonra tekrar eskiye dönüyo :) Çokta inatçıdırlar. İki farklı kişiliğe sahipler. Bir yanları çok romantik çok insancıl diğer tarafıda tam tersi odun,öküzdür :))) birlikte olmayı düşünüyosan dikkatli ol derim. İkizler erkeği çok yıpratıcı oluyor. Ve aşırı özgüvenli. Benim sevgilim yakışıklı biri değildi ama ona kalsa hersey ondaydı. Iyyyyy :))))))

eşim ikizler, dengesiz ruhaniyet falan yok her daim güleryüzlüdür. biraz savurgandır haricinde başka yakındığım yanı yok bilmem belki de burcunun özelliklerini taşımıyodur

Benim anlamadığım her zaman böyle konular açılır.

Sadece konudaki burçlar değişir ; bir gün balık olur, bir gün ikizler, bir gün oğlak..

Ama cevaplar hep aynı :

-Aman o burç erkeğine güven olmaz,

-Yalancıdır,

-Aldatır vs.

Ee burç kalmadı geriye :1:

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler :) arkadaşım salak bu çocuğun gidip gelme durumlarına katlanamamış ve demiş ki, ben senden uzak.durmak istiyorum numaranı siliyorum. Neden demiş çocuk da, işte sen bana zarar verirsin fazla rahatsın ben ilişkide çok detaycıyım kıskancım gidip gelmelerini kaldıramam, arkadaş olarak iyi birisin ama ben seni arkadaşça görmüyorum demiş. O da sık konuşmuyoruz diye mi yani iyi de insan güvendiği kişiyle sık konuşmaz ki bu bunaltır hem sen niye duygularını daha önce söylemedin, söyledin madem niye vazgeçiyorsun demiş. Arkadaşım da arada henüz oluşmuş bi güven yok, daha önce söylemedim şimdi silmeyecek olsam şimdi de söylemezdim demiş. Neden demiş çocuk, yapım bu demiş arkadaşım da. Sonra cevap yazmamış bizim kız da çocuğa son kez hoşçakal yazıp silmiş.
Şimdi ben kendi değerlendirmemi yapıyorum, duygularını söylemesi büyük aptallık bi kız olarak, bilmiyorum ben mi dar düşünüyorum. Arkadaşım güzel bi kız çocuk yakışıklı tamam ama arkadaşımın da maşallahı var neyin ezikliğini yaşadın da sen açıldın diyorum cevap yok. Tamam çocuk uygun değil arkadaşıma o halde bence yapılması gereken o mesaj attığında iki.normal arkadaş gibi konuşup kısa bi sohbet yapılmalıydı her seferinde, ki o merak etsin noluyor desin o kaçırdığını düşünsün. Arkadaşıma da aynen bunu söylemiştim ama diyor ki, ya ben zamanla ona iyice bağlansaydım? Böyle kangren yayılmadan kestim işte kolu diyor. Bilemiyorum ya çok sevdiğim bi arkadaşım en yakınlarım dan biri o şu an yanımda değil ama yorumlarınızı okuyacak, hepinize teşekkürler tekrar :)

Bende bu ikizler erkeginden cani yanan biriyim.gecmiste bole biri oldu hayatimda.bende oglak burcuyum bu arada.oglagin haksızlığa gelemeyen kimseye eyvallah etmeyen bir yapisi vardir.askindan olse sana yanlis yaptiysa bir daha surunsede donmez.ikizler surekli hatalar yapar .ilgisizdir aslında ilgisiz de değil Aslinda ilgilenmiyor degil de ilgisiz gozukup pesinde kosturmak ister.Kosmayinca biraz o kosar ama cok da tinlamaz kolayi sever cunku.ego sorunu yasadigi icin terk edilmeyi reddedilmeyi hazmedemez.surekli Pohpohlanmak ister.ole cok hirsli degildir.bir kadin icin yerlerde surunmek uğruna rezil olmak onun icin imkansizdir.diger burc erkekleri gibi ask ugruna cabalamaz.aslunda asik olur ama dedigim gibi bu duygulardan korkar.pesinden gitmez.korunakli sevgileri tercih eder.oglak ugrastirir hemen teslim olmaz. O yüzden anlasamazlar.evlilik konusundada ideal degildir cunku feci dengesizdir.birgun evet dedigine yarin hayir der.aldatmaya megillidir cunku güzel kadinlara dayanamaz.ama dedigim gibi ilk adimi atmaktan cekindigi icin aslında bir kadin geldiginde ayagina anca o zaman aldatir.ben ikizleri cok iyi tanırım.en guvenmedigim erkek burcudur.birdaha karsima çıkmaz umarim

Benim anlamadığım her zaman böyle konular açılır.

Sadece konudaki burçlar değişir ; bir gün balık olur, bir gün ikizler, bir gün oğlak..

Ama cevaplar hep aynı :

-Aman o burç erkeğine güven olmaz,

-Yalancıdır,

-Aldatır vs.

Ee burç kalmadı geriye :1:

ben artık kadın erkek ayrımı bile yapmıyorum bırak burç ayrımı yapmayı. insanlar yalancı arkadaşım :27:

Kızlar selam :) bu kez benim değil arkadaşımın sorusu var sizlere. Onun üyeliği olmadığı için buradan soracak, umarım böyle bişey yasak değildir. Biri var bu deli kızın hayatında, daha yeni tanışıyorlar sık sık olmasa da güzel bir diyalogları var. Çocuk ikizler burcu. Arkadaşım tam bi oğlak kadını ben de öyleyim bu arada :) şimdi bu burçtan sevgilisi eşi falan olan varsa cevaplayabilirler mi bizim kız bu çocuğa nasıl yaklaşsın? Netten baktık kıskanç olmayan aşırı özgüvenli bayanlardan hoşlanırlar diyor ne derece doğru??
E

Esim ikizler kiskanclik konusuna bisey demicem cunku ben felaket kiskanc biriyim:)ama karakterli kadinlardan hoslaniyorlar(onceki erkek arkadasim da ikizlerdi)yani herseye tamam demeyen birini tercih ettiklerini dusunuyorum.bide gorsellik cok onemli yani guzellik ve zeka onemli onlar icin.Ama zor burc ikizler bazen ani anina uymaz!

nadiren iyisi çıkar en çok boşanan burçlardan biridir
sıkmayacaksın entellektüel olacaksın
üstüne düşmeyeceksin
bakımlı olacaksın
bir de çok dikkatli ol çok flörtçü olurlar

ben de oğlağım ve erkek arkadaşım ikizler şunu söyleyeyim bence de hiç anlaşamıyorlar mesela oğlak sakin bir burçtur ev kuşudur kıskançtır sahiplenmeyi ve sahiplenilmeyi sever ikizler burcu erkeğini bir kere sıkmayacaksın özgür bırakacaksınız çok soru sormayacaksınız bir anı bir anına tutmaz kıskanmayacaksın eyvallahı kesinlikle yok oğlağın adı çıkmış inatçı diye ama bence ikizler burcu çok daha inatçı ama güzel özellikleri de var mesela canınız hiç sıkılmaz çok hareketli arkadaş canlısı içi dışı bir yalan söylemezler sanatsal yönleri kuvvetli ama oğlak burcunun en iyi anlaştığı burç BAŞAK o bir kesin.

nefret ederim ikizler erkeğinden. bir daha ASLAA....

Bu gne kadar iki tanr ikizler erkeği tanıdım. Biri gerçekten berbat biriydi. Diğeride çok uysal efendi briydi. Bence burçlara inanmamak lazım çok saçma.

Son düzenleme:
ben de ikizlerim nişanlımda ikizler :52: bence burçlara bu kadar fazla takılmayın, bize de anlaşamazsınız diyorlardı 6 sene oldu.. her burçtan insanın olumlu olumsuz özellikleri var akışına bıraksın :10:

kızlar herkez bır yorum yapmıs ama kısı ıkızlerdır ama yukselenı farklı bır burctur..artı ıkızler burcu tamam degıskendır benım bıldıgım bırı var bu burcta ve kocası cok ıyı mutlu kız yanı..benımde burcum terazı degısken kararsız derler..herkez aynı olamaz yetıstırılme egıtım bir suru kavramlar var..

Back
X