ikizlerde dusuk

esma212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
42
8
48
Fransa
merhaba ben coktan beri girmiyodum aklima geldi buraya girmek 2 hafta once ilk muayenem vardi
ve ikiz gebelik oldugunu soyledi doktor once ve ikisininde oldugunu dedi arkasindan cok buyuk bir sok yasadim
ne oldugunu anlayamadim bile ve kurtaj oldum tek yumurta ikizleriydi birisi buyuyememis olmus ve digerini
zehirlemis nasil oldu hala anlayamadim ikiz hamileligi cok ama cok zor
riskleride var keske olmasaydi ama bilmiyorum iste anlayamadim sonrasi ne olacak bilmiyorum
tekrar ayni seyleri yasama korkusu da var
ne soracagimida bilmiyorum allah kimsenin basina vermesin rabbim bir daha yasatmasin ;(

Ne denir bilemedim geçmiş olsun canım. Ben de tek yumurta ikizine hamileyim. Hatta birde ayrı plesentada bir bebeğim var yani üçüze hamileyim, ikisi tek yumurta ikizi. Tek yumurta ikizleri sıkıntılı oluyor. Neler yaşadığımızı Allah bilir. Kaç kere öldürmek istediler birini karnımda diğerine zarar vermesin diye. Ikizden ikize kan transfüzyonu oluyormuş tek yumurta ikizlerinde nedeni bu.

normal yoldan mı oldu.
sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh

Tüp bebek yöntemiyle canım. Iki embriyo transfer edildi , biri sonradan ikiye bölündü üçüz oldu.
sağlıklıca doğarlar inşallahh.
yakın zamanda bir arkadaşımın üçüzleri oldu yine tüp bebek yöntemiyle şimdi çok tatlılar maşallah.

QUOTE="esma212, post: 36736843, member: 442408"]merhaba ben coktan beri girmiyodum aklima geldi buraya girmek 2 hafta once ilk muayenem vardi
ve ikiz gebelik oldugunu soyledi doktor once ve ikisininde oldugunu dedi arkasindan cok buyuk bir sok yasadim
ne oldugunu anlayamadim bile ve kurtaj oldum tek yumurta ikizleriydi birisi buyuyememis olmus ve digerini
zehirlemis nasil oldu hala anlayamadim ikiz hamileligi cok ama cok zor
riskleride var keske olmasaydi ama bilmiyorum iste anlayamadim sonrasi ne olacak bilmiyorum
tekrar ayni seyleri yasama korkusu da var
ne soracagimida bilmiyorum allah kimsenin basina vermesin rabbim bir daha yasatmasin ;([/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım ama benimkiler 21 haftalıktılar küçügü ölmúştü diger bebegimide zehirlemisti ben suni sancıyla normal dogum yaptım 2 yil oldu ama hiç bir gün unutmadım yavrularimi çok şükür bir bebegim oldu ama ikiz başkaydı ya neyse aglıyacam şimdi tekrardan gecmis olsun

tesekkur ederim oncelikle herzaman giremiyom daha yeni okudum mesajlari insallah hayirlisiyla kucagina alirsin allah tamamina erdirsin her ser de bir hayir vardir bizimkide anlamadik zaten nasil oldu ama allah a sukur 2 yasinda bir oglum var allah onun canini sag etsin rabbim isteyen herkese annelik duygusunu taddirsin allaha emanet olun

Öncelikle geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım ama benimkiler 21 haftalıktılar küçügü ölmúştü diger bebegimide zehirlemisti ben suni sancıyla normal dogum yaptım 2 yil oldu ama hiç bir gün unutmadım yavrularimi çok şükür bir bebegim oldu ama ikiz başkaydı ya neyse aglıyacam şimdi tekrardan gecmis olsun[/QUOTE]

sanada gecmis olsun evet ikiz tek yumurta ikizi tipkisinin aynisi olucakti ama olmadi acisi hic bir zaman bitmez aklindan cikmaz ama iste hayat boyle ilk bebegimide 3 aylikken kaybettim yani 3 evladimi bilmiyorum beni rabbim boylemi siniyo ama cok aci allhim ne olur bir daha yasatma kaldiracak gucum kalmadi bir oglum var sukurler olsun allh onun canini sag etsin ... ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…