- Konu Sahibi teknikerim
-
Merhabalar bende ikiz annesi olacağım inşallah.şu anda 11.haftamdayım fakat 6.haftadan itibaren inanılmaz derecede ciddi bir düşüş yaşadım.24 saat bitmeyen mide bulantısı,kusma,uyku hali halsizlik ve kilo kaybı yaşıyorum.
benimle ayın sorunu yaşayan arkadaşlarımın tavsiyelerine ve bu durumun ne zaman sona ereceği hakkında yardımlarınıza ihtiyaçım var.
Çalışan bir bayanım gerçekten çok güç günler geçiriyorum hamilelik sevinçimi henüz doyunca yaşayamadım....
yarın doktora gidicem inşallah bebeklere bir zararı olmamıştır bu durumun...serum falan takıldı bir kaç kez ama yinede korkuyorum..
Mrb,bu sikayetleri cogu arkadas yasadi,benimde 16.haftada bitmisti bulantilarim,4 kilo vermistim,merak etme,zamanla gececek,serumun bi zarari olmaz,bulantilardan muhtemelen bisey yeyip icemedign icin,vucudun sivi takviye edilmesi gerekiyo,ins.en kisa zamanda sikayetlerin son bulur.[/QUOTE
teşekkür ederim inşallah dua ediyorum bir an önce geçsin...
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin.Benim de 7. hafta başladı 20 hafta bitene kadar hep kustum.Evden dışarı adım atamıyordum çünkü sokakta da kusuyordum.Zofran içtim her gün 4 kilo verdim bu arada.İlaç biraz daha rahat ettiriyordu.2 haftadır kusmam durdu.Bulantılarım bitmedi ama azaldı.Yeni yeni mutlu olmaya başladım.Çok kötüysen dr zaten bulantı ilaçlarını içmelisin diyor.Birde benim iş şartlarım yorucuydu raporluyum artık çalışmıyorum.Bu bulantılarla çalışmak çok zordu en azından evde yatınca daha az sarsıyor.
merhaba bende yeni öğrendim kesenin iki tane olduğunu çok şükür bulantım falan yok ama bazı seyler kokmaya başladı
malesef bende calışıyorum belimin ve karnımın ağrısı bıraz sıddetlı oluyor
bide inanılmaz şekilde uyuyorum işten eve gidiyorum yemekten sonra saat 8 hop ben yatakta sabah 8 e kadar
ah arkadaşım yarama bastın..bende ikizlerime hamileyim 12 haftalık..bulantılarım hiç bitmicek galiba..kusma yok aşırı aşırı bulantı iştahsızlık..
bitim resmen ağlıyorum..benim dr da vermedi bulantı ilacı..
yatıyorum raporluyum oda bitmek üzre ne olacak bilmiyorum
hayattan soğudum resmen..hiç hamileliğimin tadını çıkaramıyorum çok zormuş yaa..
rahat geçirdim diyenlere bile kızar oldum..Allah hepimizin yardımcısı olsun
senin geçti mi artık...
canım hayırlı olsun inanki yaşadıklarımız aynı...
seni çok iyi anlıyorum gerçekten.şu anda 14 haftamın içerisindeyim çok az etkiler kaldı yemek yemeye başladım 1 haftadır şükür..seninde az kalmış bu durumun geçmesine ALLAH yardımcın olsun ikizlerde daha ağır geçiyor ilk dönem.
yaşamayanlar bilemiyo naz yapıldıldığını falan sanıyorlar fakat gerçekten bambaşka bir boyuta geçiyosun hayata uzakta bakıyormuş gibi ama şükürki geçiçi bir durum ALLAH SABIR ,KUVVET VE TEZ ZAMANDA DÜZELMEYİ NASİP ETSİN..
ben de de acayıp koku alma sıkıntısı var her sey kokuyor
akaozay merhaba güzel yazın için teşekkürler..maşallah senin 2yaşında olmuş ikizler.bende bugün cinsiyetlerinin ögrenmek için gittim ikiside erkekmiş çok mutluluk verici gerçekten..
bende ilk aylar zorlu geçti şu anda yemek içme düzeldi mide yanması var sadece yemeklerden sonra onu çözemedim..
son ayları ve doğum sonrasını düşündükce başım ağrıyo..
ALLAH bir kolaylığını verir inşalah...
şu anda anın tadını çıkarıyorum inan ilk aylarda hiç bu keyfi yaşayamadım..birde kasıklarımda sürekli ince bir ağrı var çok telaş yapmıyorumm şu anda heycandan doktora sormayıda unuttum sendede olmuşmuydu acaba..
bide doğum sonrası için bana verebileceğin tüyolar pratik bilgiler varsa paylaşa bilirmisin?
benim ilk gebeliğim olduğu için tek gebelik nasıl bişiy bilmiyorum ama ikiz anneliğini düşündükce uykum kaçıyor heyecanlanıyorumm
kollarım boynum evim kalbim bir anda sevgi yumağına dönüşecekmiş gibi çok mutluyum..içim çok dolu hepsini dökemiyorum yazıya..
senin ikizleride yanaklarından öpüyorum ALLAH bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?