İkizlerden Sonra Üç Numara Yolda

selam kızlar;
beni bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Microenjeksiyonla hamile kaldım.18 ayını bitiren iki cadım var. Sat 27 Aralık 2010 du bekleneen adetin gelmemesi üzerine dalgasına gidip eczaneden test aldım ve yaptım. Anında kopkoyu çiftçizgi.. Çok şaşırdım,inanamadım o heyecanla eşimi nöbetçi eczaneye yolladım birkaç tane test aldırdım onlarıda yaptım hepsi pozitif. oda yetmedi ertesi gün gittim kan verdim beta hcg 1832 çıktı. evet hamileyim. Süpriz oldu. Üçüncü çocuk fikri vardı açıkçası tabi kendiliğinden olursa diyorduk hep. şöyle kızlar 6-7 yaşına gelince falan. Fakat hayat süprizlerle dolu.. Önce napıcaz dedik fakat sonra bunda bir hayır vardır diyerek doğurma kararı aldık. İşede yeni girmiştim . gayet memnundum maaşımda oldukça iyiiydi. şimdilik işyerine 5 aylık olana kadar bu durumdan bahsetmeme kararı aldık. sonrası onlara kalmış. isterlerse tamam deyip kabul ederler ki sanmıyorum. yada beni atarlar.. Ama herşeyde bir hayır var ben buna inanıyorum..

hayirli olsun arkadasim benimde var ikizlerim 2 yasindalar ama ben cok korkuyorum tekrar hamile kalmaya ya yine ikiz olursa diye normal yolla hamile kalmistim aileden geliyo benimki baya sorunluydu erken dogdular bakimlari zor ikizlerin emin olabilsem bende cok isterim senin ikizlerin normalmi dogdular

merhaba arkadaşlar.
nasılsınız ?uzun süredir yazmamışız buraya.
Aslı ve meridyen nasıl gidiyor ?
ben 32. haftamdayım. halen çalışıyorum. 2 gün sonra 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam.
35. haftada izine çıkıcam.,
havalar o kadar sıcak ki bunalıyorum .. valla kışın hamile olsaymışım mis gibi geçicekmiş.
şansıma iki gebeliğimde yaza denk geldi.
Tek hamilelik ikizlere göre daha rahatmış diyemiyorum çünkü oturmak, dinlenmek yok.
ikizler sürekli ilgi alaka bekliyorlar.
akşam işten döndüğünde azıcık ayakları uzatayım diyorum. anne kak anne kak diye kaldırıyolar beni cadılar.
Halimden şikayetçi değilim ama inşallah bu tempo nedeniyle erken doğurmam. :)

mrb açelya hanım izne çıkmışsınızdır artık. bebeşinizin ciinsiyetini merak ettik iki kızdan sonra 3numarannın cinsyeti nedir_?

mrb açelya hanım izne çıkmışsınızdır artık. bebeşinizin ciinsiyetini merak ettik iki kızdan sonra 3numarannın cinsyeti nedir_?

selam. bebeğimin cinsiyeti kız..
bu hafta sonu izine çıkıyorum. bu hafta bayram dolayısı ile sadece cuma gideceğim ve sonra doğum izinim başlayacak..

hayirli olsun arkadasim benimde var ikizlerim 2 yasindalar ama ben cok korkuyorum tekrar hamile kalmaya ya yine ikiz olursa diye normal yolla hamile kalmistim aileden geliyo benimki baya sorunluydu erken dogdular bakimlari zor ikizlerin emin olabilsem bende cok isterim senin ikizlerin normalmi dogdular

selam Allah Bağışlasın.
Benim ikizler tedavi ile oldu. Üçüncüsü kendiliğinden oldu. Üçüncü çocuk fikrine pozitif bakıyordum ama
bu kadar erken değil.. kızlarım 6-7 yaşına gelince falan olsun diyordum. tabi bide normal olursa olsun diyordum hep. üçüncü için tedavi olmak gibi bir düşünce kesinlikle yoktu. kader kısmet işleri bunlar. Allah Herkesin gönlüne göre versin..

Selam hanimlar ben de 2+1 annesiyim ikizlerim 38 aylik su an 3 numaram ise 10 aylik olucak.ufaklik cok seszsiz bir bebek ayaga kalkiyor emeklemeyi cok erken ogrendi abilerin pesinde butun gun kosuyor.ikizlerde kardeslerine karsi cok nazikler ki genelde ikisi. Cok kavga eder tek bebege hamile kalmakta bakmakta cok kolyamis.ikizlerimde yapamadigim seyleri minik oglumda yapabildim.hala emziriyorum bebegimi hic mama vermek zorunda kalmadim.kilo problemi yasamasam kendimde ufaklik 3 yasina girince 4 numarayi bile istiyorm aslinda.Ama her dogumda aldigim kiloyu vermekte cok zorlaniyorum.

maşallah 4 numarayı düşünebilmek büyük cesaret. ama şu bir gerçek isteyerek yaparsan hiç zor gelmiyor
ikizleri çok isteyerek yaptığım için çok zorlanmadım. ama açıkçası üçüncü beklemediğim bir zamanda geldiği için hamileliğim sanki çok yorucu geçiyor. geçen haftaya kadar işe gidiyordum yorgun gelip iki çocukla karnı burnunda bir halde uğraşmak beni zorladı.

ben doğum yaptım bi kızım daha oldu şuan 35 günlük ikizlerden biri çok kıskanç biri hiç umrsamıyor acaba hangiis tehlikeli bilemiyorum. seninde hayırlı olsun açelya 3 kız annesi olduk sanada aynı espiriyi yapıyorlarmı cenneti garantilediniz diye;)

açelya arkadaşımız doğum yaptı.. iki güzel kızına bi güzel kız daha eklendi.. haber vermek istedim..

merhaba arkadaşlar.
ben 20 eylül 38+ 1 de doğum yaptım. inci kızım 3850 kg 50 cm olarak dünyaya geldi.
planlanan doğum 26 eylüldü ama 20 eylül sabahı ikizlerime kahvaltılarını yedirirken suyum birden gelmeye başladı.
aslında gece bir kaç kez sancımda oldu ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayamadım.
hastaneye gittiğimde 6cm açıklık vardı.
dr um bekletmeden sezeryana aldı. çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi .
ikizler acayip kıskanmaya başladılar. çok huysuzlar. birde iki yaş sendromları var .. halimi düşünün :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
ben 20 eylül 37+ 1 de doğum yaptım. inci kızım 3850 kg 50 cm olarak dünyaya geldi.
planlanan doğum 26 eylüldü ama 20 eylül sabahı ikizlerime kahvaltılarını yedirirken suyum birden gelmeye başladı.
aslında gece bir kaç kez sancımda oldu ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayamadım.
dr um bekletmeden sezeryana aldı. çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi .
ikizler acayip kıskanmaya başladılar. çok huysuzlar. birde iki yaş sendromları var .. halimi düşünün :))

Hayırlı olsun . Kocaman upuuzun sağlıklı güzel bir ömrü olsun mutluluğunuz daim olsun inşallah

merhaba arkadaşlar.
ben 20 eylül 38+ 1 de doğum yaptım. inci kızım 3850 kg 50 cm olarak dünyaya geldi.

canım faceden yazmıştım.. tekrardan tebrik ederim gözün aydın....

maşallah çok güzel kilosuda boyuda.. rabbim korusun...

demek kıskandılar..... valla zor ne diyim kolay gelsin sana :)

Maşallah
evlatlarınızla çok güzel günler göresiniz. Mevla işlerinizi kolaylaştırsın...
bizede dua edermisiniz lütfen
kızıma kardeş istiyoruz hayırlısıyla acilen :))

Back
X