selam kızlar;
beni bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Microenjeksiyonla hamile kaldım.18 ayını bitiren iki cadım var. Sat 27 Aralık 2010 du bekleneen adetin gelmemesi üzerine dalgasına gidip eczaneden test aldım ve yaptım. Anında kopkoyu çiftçizgi.. Çok şaşırdım,inanamadım o heyecanla eşimi nöbetçi eczaneye yolladım birkaç tane test aldırdım onlarıda yaptım hepsi pozitif. oda yetmedi ertesi gün gittim kan verdim beta hcg 1832 çıktı. evet hamileyim. Süpriz oldu. Üçüncü çocuk fikri vardı açıkçası tabi kendiliğinden olursa diyorduk hep. şöyle kızlar 6-7 yaşına gelince falan. Fakat hayat süprizlerle dolu.. Önce napıcaz dedik fakat sonra bunda bir hayır vardır diyerek doğurma kararı aldık. İşede yeni girmiştim . gayet memnundum maaşımda oldukça iyiiydi. şimdilik işyerine 5 aylık olana kadar bu durumdan bahsetmeme kararı aldık. sonrası onlara kalmış. isterlerse tamam deyip kabul ederler ki sanmıyorum. yada beni atarlar.. Ama herşeyde bir hayır var ben buna inanıyorum..
hayirli olsun arkadasim benimde var ikizlerim 2 yasindalar ama ben cok korkuyorum tekrar hamile kalmaya ya yine ikiz olursa diye normal yolla hamile kalmistim aileden geliyo benimki baya sorunluydu erken dogdular bakimlari zor ikizlerin emin olabilsem bende cok isterim senin ikizlerin normalmi dogdular