Küçük gebeliklerde sorun olmuyor ama büyüklerde malesef sonuç kötü oluyor arkadaşımın başına geldi 5 aylıkken birinin kalbi durdu ikisini de doğurmak zorunda kaldı sağ olan üç gün yaşamıştı erken olması ne kadar üzücüdür olsa diğer bebek için avantaj
Küçük gebeliklerde sorun olmuyor ama büyüklerde malesef sonuç kötü oluyor arkadaşımın başına geldi 5 aylıkken birinin kalbi durdu ikisini de doğurmak zorunda kaldı sağ olan üç gün yaşamıştı erken olması ne kadar üzücü olsa da diğer bebek için avantaj
Oncelik le geçmiş olsun mu diyim bilemedim.Ben yaşamadım ama annem bana hamileyken yaşamış tek yumurta ikiziymişim ama ben gelişmişim büyüşüm diğer bebek yani kardeşim malesef gelişmediği icin anne karnında eridi ve kayboldu canım Rabbim öbürüne sağlık ömür versin insallah
Hiç bişey yapma stresten uzak dur yapacak bişey Yok çünkü sağ olana birşey olmaz küçük olduğu içinYani bu durumda benim ne yapmam lazım yani drm bişey olmaz dedi ama ogffffff
Hiç bişey yapma stresten uzak dur yapacak bişey Yok çünkü sağ olana birşey olmaz küçük olduğu için
Tşk canım
Yani diğerine bi zararı olmaz tecrübe ile sabit diyorsun allah razı olsun inşşş
Peki anneniz ne kadarlık iken yaşamış bu durumu biliomussunuz
Zaten küçücük mercimek kadar erir o plesanta artığı olur o kadarcık şey bişey yapmaz merak etme benim kafama bişey takıldı pıhtılaşma sorununun olup olmadığını bilmiyorsun değil mi?İnş Yarabbimmmm
Peki diğer bebiş eriyip gidicek mi vucudamı karışır yoksa kanama ile atar mı sizce
Zaten küçücük mercimek kadar erir o plesanta artığı olur o kadarcık şey bişey yapmaz merak etme benim kafama bişey takıldı pıhtılaşma sorununun olup olmadığını bilmiyorsun değil mi?
Ben üç kez kaybettim önce gelişimi geriledi sonra kalbi durdu gelişimini Sen de takip et gerileme olup olmadığını sor eğer olursa ne yapmamız lazım diye sor doktora sadece tavsiye veriyorum şın anki kaybın çok küçük bu durum normal bu konuda endişelenme
Bu arada sanada çok gelmiş geçmiş olsun esk11Ben üç kez kaybettim önce gelişimi geriledi sonra kalbi durdu gelişimini Sen de takip et gerileme olup olmadığını sor eğer olursa ne yapmamız lazım diye sor doktora sadece tavsiye veriyorum şın anki kaybın çok küçük bu durum normal bu konuda endişelenme
Esk11 ' e katılıyorum kendininde takio etmen çok önemli ama stres yapma cok fazla sadece sağ kalan bebeğini ve kendini düşün yemene içmene dikkat et bi de folik asit önemli bebeğin gelişimi açısından onu hiç ihmal etme tabi bu benim naçizane tavsiyemdir
Teşekkür ederim bencede folik asit önemli mutlaka kullan takip i ihmal etme benim ilk gebeliğimde gelişim geriliği başladı 2 3 5 9 derken 15 gün geri oldu Ve kalp atışı olmadı dr 10. Haftaya kadar bekledi bende normal sandım hiç bileğim yoktu bu durum normal değilmiş sağolsun o dr sayesinde üç düşün yaptım 4. De kendi çabam ile tıp fakültesinde sorunum bulundu 4. De kan sulandırıcı iğnradpirin kullandım mecburiyetten ilk gittiğim o dr kontrol için gittim beş aylıktm bana iğneyi bırak dedi neden dedim bebek büyük ne gerek var merak etme ölmez dedi rapor yazın o zaman bunu kaybedersem peşini bırakmam dedim ben bilmiyorum zaten pıhtılaşmayı kullanmak istiyorsan kullan canım dedi doktoru bıraktımBu arada sanada çok gelmiş geçmiş olsun esk11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?