S superbowl Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2020 156 36 48 9 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi superbowl #1 İkizlere hamileyim ve cok korkuyorum 3 senedir bekliyordum bu anı ama basa gelince de insan cok korkuyor ikiz büyütmek zor mu?
İkizlere hamileyim ve cok korkuyorum 3 senedir bekliyordum bu anı ama basa gelince de insan cok korkuyor ikiz büyütmek zor mu?
C CRHMELT Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2020 250 110 23 28 9 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi superbowl #2 superbowl .!.: İkizlere hamileyim ve cok korkuyorum 3 senedir bekliyordum bu anı ama basa gelince de insan cok korkuyor ikiz büyütmek zor mu? Genişletmek için tıkla... Abimin ikizleri var başlangıçta zor oluyor ama mutlaka büyüklerden yardım alıyorsunuz tek zor oluyor. Ama sonu güzel oluyor şimdi 13 yaşındalar. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Korkmayın mutlu olun çok güzel oluyor.
superbowl .!.: İkizlere hamileyim ve cok korkuyorum 3 senedir bekliyordum bu anı ama basa gelince de insan cok korkuyor ikiz büyütmek zor mu? Genişletmek için tıkla... Abimin ikizleri var başlangıçta zor oluyor ama mutlaka büyüklerden yardım alıyorsunuz tek zor oluyor. Ama sonu güzel oluyor şimdi 13 yaşındalar. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Korkmayın mutlu olun çok güzel oluyor.
A R Y A Naif Çiçek ♥ Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 7.516 13.727 448 9 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi superbowl #3 İnstagramda ceren et sayfasını takip et mutlaka, ikizleri var çok tatlılar. Kadın çok güzel büyütüyor maşallah
İnstagramda ceren et sayfasını takip et mutlaka, ikizleri var çok tatlılar. Kadın çok güzel büyütüyor maşallah