ikizlere hamileyken tatilllll

ikizlere hamileyim. 12.haftam bugün bitti. doktorum yolculuğa çıkmamda bi sakınca görmedi. fakat denize girmemi uygun bulmadı enfeksiyon kapabilirsin dedi. tabi her doktor aynı kanaatte değil. denize girmeyi uygun gören birçok doktor var. çok kararsızım ne yapmalıyım bilemiyorum

cevabın için saol cnm bendede düşük riski vardı doktor ozaan enfeksiyon kaparsın demişti şimdi çok şükür düşük riskim çok şükür bitti banada tatil izni çıktı ama hala kararsızım eşim fazla pipirikli

ben geçen yıl ikiz bebeklere hamileydim doktorum yolculuk yapmama izin vermedi gerçi benim çok sıkıntılı zor bir gebelikti düşük riskim vardı... sürekli yatmama rağmen yinede bebeklerim erken doğdu ve kaybettim bence riskli dönemi atlatsanda yinede çok dikkat etmelisin çoğul gebelikler her zaman 2 kat fazla risk demek:26: bende tatile gitmeyi düşünüyorum doktorum denize girebilirsin havuza girersen hijyeninden emin olduğun havuzları tercih et dedi hamama kesinlikle girme dedi birde otobüs yolculuğuna hayır eğer kendi şahsi arabanızla gidecekseniz yolculuk yapabilirsin diyor

üzüldüm cnm bekadarlıkken doğdular bende erken doğumdan korkuyorum o yüzzden gidersemde gitmeden önce bütün erken geblik testlerini yaptırmak istiyorum

Doktorlar denize değil havuza girmeyi uygun görmùyorlar.en pis deniz en temiz havuzdan daha temizdir.denize girmek bence hamilelikte faydalıdır diye düşünüyorum.tabi marmarada girmeyecekseniz

üzüldüm cnm bekadarlıkken doğdular bende erken doğumdan korkuyorum o yüzzden gidersemde gitmeden önce bütün erken geblik testlerini yaptırmak istiyorum

24 haftalıkken doğdular canım:26: çoğul gebeliklerde her zaman erken doğum riski vardır lütfen dikkat et umarım sorunsuz bir gebelik geçirirsin bu arada aşağıdaki arkadaşın yazdığı gibi en pis deniz havuzdan daha güvenilirdir ve deniz suyu faydalıdır... doktorum denizden enfeksiyon kapmazsın fakat havuzda ve hamamda kesinlikle böyle bir riskin var dedi hergün suyunun değiştiği ilaçlandığı hijyeninden emin olduğun havuza girebilirsin dedi bilgin olsun canım hayırlı doğumlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…