ikizlere isimler:)

edissssss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
540
219
333
isimlerin insan kişiliği üstünde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bebişlere de sıradan isim konulmasın anlamı güzel olsun istiyorum.sizler neler koyacaksınız annecikler.benim eşim bir bebeğe "MİRAN" ismini düşünüyor efendi anlamına geliyormuş.benim liste karışık
RÜZGAR,ÇINAR,DERAN,BARLAS,ÇAĞAN,KAYRA,DENİZ var
sizlerde arayışlar nasıl

ayşş biri bana cevap yazdı çok mesudum :) deniz ismide tanıdığım karakterde iyi.siz ne düşünüyorsunuz?
Diğer isimler bana çok itici geldi çocuğunuz hep bebek olarak kalmayacak
yani bir gün oda baba amca dede olacak her yaşta yakışmalı isim
Deniz ismi güzel tanıdıklarım da hep iyidir
ikisi de erkek değil mi ?

biri için kesin dedi ikincisi için %70-80 erkek dedi.o yüzden ikisi de erkek şimdilik ilerleyen haftalarda yanlış görmişiz derlerde başka tabi :)insan yaşlılığı hiç düşünemiyor ben görebildiğim kadar ismi yakışsın çocuklarıma sonra allah yardımcıları olsun :D

Diğer isimler bana çok itici geldi çocuğunuz hep bebek olarak kalmayacak
yani bir gün oda baba amca dede olacak her yaşta yakışmalı isim
Deniz ismi güzel tanıdıklarım da hep iyidir
ikisi de erkek değil mi ?
biri için kesin dedi ikincisi için %70-80 erkek dedi.o yüzden ikisi de erkek şimdilik ilerleyen haftalarda yanlış görmişiz derlerde başka tabi :)insan yaşlılığı hiç düşünemiyor ben görebildiğim kadar ismi yakışsın çocuklarıma sonra allah yardımcıları olsun :D

Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı doğsunlar

Bugün parkta eymen adlı çocuk gördüm ele avuca sığmayan datlu bi çocuktu :) meryem diye tanıdıklarımda güzel ve çalışkan oluyor genelde hadi hayırlısı :KK66:
Eymen güzel bir isim benim tanıdığım eymenler henüz büyümediler bu ismi de düşünebilirsiniz anlam olarakta çok güzel
Eymen ve Egemen olabilir ikiz için hem de uyumlu

eymen daha cok hareketli deniliyo ama bz sewdk :)
meryem de surekli meryem suresini okuyrdm ordan aklima geldi
bide kuranda gecen tek kadin ismi :)
isimleri ile yaşasınlar evet eymen die gördüğüm çocukta baya hareketliydi :D ben araştırma safasındayım. eşim birine ben birine isim koyacam.rekabet halindeyiz :)

Back
X