isimlerin insan kişiliği üstünde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bebişlere de sıradan isim konulmasın anlamı güzel olsun istiyorum.sizler neler koyacaksınız annecikler.benim eşim bir bebeğe "MİRAN" ismini düşünüyor efendi anlamına geliyormuş.benim liste karışık
RÜZGAR,ÇINAR,DERAN,BARLAS,ÇAĞAN,KAYRA,DENİZ var
sizlerde arayışlar nasıl
Diğer isimler bana çok itici geldi çocuğunuz hep bebek olarak kalmayacak yani bir gün oda baba amca dede olacak her yaşta yakışmalı isim Deniz ismi güzel tanıdıklarım da hep iyidir ikisi de erkek değil mi ?
biri için kesin dedi ikincisi için %70-80 erkek dedi.o yüzden ikisi de erkek şimdilik ilerleyen haftalarda yanlış görmişiz derlerde başka tabi :)insan yaşlılığı hiç düşünemiyor ben görebildiğim kadar ismi yakışsın çocuklarıma sonra allah yardımcıları olsun
Diğer isimler bana çok itici geldi çocuğunuz hep bebek olarak kalmayacak yani bir gün oda baba amca dede olacak her yaşta yakışmalı isim Deniz ismi güzel tanıdıklarım da hep iyidir ikisi de erkek değil mi ?
biri için kesin dedi ikincisi için %70-80 erkek dedi.o yüzden ikisi de erkek şimdilik ilerleyen haftalarda yanlış görmişiz derlerde başka tabi :)insan yaşlılığı hiç düşünemiyor ben görebildiğim kadar ismi yakışsın çocuklarıma sonra allah yardımcıları olsun
Eymen güzel bir isim benim tanıdığım eymenler henüz büyümediler bu ismi de düşünebilirsiniz anlam olarakta çok güzel Eymen ve Egemen olabilir ikiz için hem de uyumlu
isimleri ile yaşasınlar evet eymen die gördüğüm çocukta baya hareketliydi ben araştırma safasındayım. eşim birine ben birine isim koyacam.rekabet halindeyiz :)