Merhaba. 2 haftalik tek yumurta kiz ikizlerim var. Ancak ikizlerim birbirine pek benzemiyor. Zamanla daha da benzeyecekler acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 haftalık daha doğru düzgün bir şeye bile benzemez ki birbirine benzesin :) Zamanla daha çok benzerler. Tek yumurta ikiziymiş çünkü. Benzerler benzemesine ama benzememiş olsa bile ne olacak sağlıkları önemliAllah analı babalı büyütsün
Tabi canim saglikli olmasi onemli ancak iste insan bir problem var mi acaba diye dusunuyor. Cunku dogduklarinda birinin kilosu 2.5 digeri 2.8 du. Suan 2.9 digeri 3.1. Aralarindaki fark ayni sekilde devam ediyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fiziksel farklılıklar olur hep. Boyları da muhtemelen farklı olur. Bir problem olduğunu sanmıyorum
merhaba benimde tek yumurta 13 aylık ikizlerim var benimkilerde tıpatıp birbirine benzemiyor aralarında 1 kg fark var doğduklarında biri 1000 gr diğeri 1480 gr dı biri yuvarlak yüzlü digeri daha uzun yüzlü büyüyünce birbirlerine benzerlermi bilmiyorum ama sağlıkları yerinde olsun başka hiçbir şey istemiyorum allah seninkileride sağlıklı analı babalı büyütsün bu arada kolay gelsinn
Merhaba konu acilali epey olmus ama sizin ikizleriniz büyümüştür degisiklik varmi benzemeleri konusunda cok merak ediyorum bende büyüdükçe benzerler mi diye. Tek yumurta ikizi ogluslarim biri 970 gr biri 1470 gr dogdu. Simdi duzeltilmis 4 ayliklar ve tipatip benzemiyorlar. Dediginiz gibi biri yuvarlak biri daha uzun yuzlu. Iki kardes ne kadar benzerse o kadar. Tabi saglikli olsunlar en buyuk temennim bu baska bosey istemiyorum zor zamanlar gecirdik dogduklarinda simdi cok sukur iiler ama cok da merak ediyorum buyudukce nasil olacaklar Allah saglik sihhat versin hepimizin yavrularinamerhaba benimde tek yumurta 13 aylık ikizlerim var benimkilerde tıpatıp birbirine benzemiyor aralarında 1 kg fark var doğduklarında biri 1000 gr diğeri 1480 gr dı biri yuvarlak yüzlü digeri daha uzun yüzlü büyüyünce birbirlerine benzerlermi bilmiyorum ama sağlıkları yerinde olsun başka hiçbir şey istemiyorum allah seninkileride sağlıklı analı babalı büyütsün bu arada kolay gelsinn
Amin cumlemizinkini Insallah. Maşallah buyutmussunuz siz. Bende su anda zorlaniyorum bakarken buyudukce isim belki kolaylasir diyordum anne baba olarak bize de cok farkli geliyor bakalım ilerde nasıl olacaklar.Merhaba evet ikizlerim büyüdü 3.5 yaşında oldular biz anne baba olarak bakarsak tıpa tıp aynı değiller ama dışarıdan biri bakınca bunları nasıl ayırt ediyorsunuz diyorlar ve hala biri yuvarlak yüzlü diğeri daha uzun yüzlü ne kadar zor olsada bugünlerin kıymetini bilin büyüdükçe zorlaşıyorlar allah sağlıkla analı,babalı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?