İkizlerim doğdu kızlar!!

meryemyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
189
5
96
Düzce
kızlar nihayet ikizlerim doğdu.7 kasımda dünyaya geldiler.birinci bebek 3kg50gr ,ikinci bebek 2kg900gr doğdular isimlerini efe ve kağan koyduk.

tebrikler allah uzun ömürler versin. darısı bana ve tüm anniş adaylarına..
kaçıncı haftada doğum yaptın?? sezeryan mı oldun??

allah analı babalı büyütmek nasip etsin..darısı benim gibi olmayanların başına ...bizlerede dua etmeyi unutma olurmu canım...:)

kızlar nihayet ikizlerim doğdu.7 kasımda dünyaya geldiler.birinci bebek 3kg50gr ,ikinci bebek 2kg900gr doğdular isimlerini efe ve kağan koyduk.

canım hayırlı olsun ne guzel gelmış kuzucukların maşallah kılolarıda gayet ıyı sezeryanlamı dogum yaptın canım kac haftalık geldı bebişler

hayde gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun inş
,saglıkla huzurla bundan sora nice nice yaşlarınaa

cnm tebrik ederim ne yedin böle maşşallah onlara kiloları gayet iyi beslenme şeklini ve kaç haftalık doğduklarını ve sezeryanlamı dünyaya getirdin yazarmısın amma sordum bee ama ne yapalım yeni doğum yapmış ikiz annesi bulmak çok zor

Bebekleriniz sağlıklı ve ömürlü olsun. Çok güzel inşallah bizimkiler de sağlıklı olurlar. Tekrar gözünüz aydın.

canım maşallahkiloları çok iyi.. vaktinde doğdular sanırım..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin şimdiden kolay gelsin..
benim oğluşun birinin ismide kaan.. bizde aradaki ğ yok.iki türlüde yazılıyormuş anlamlarıda aynı oluyor babamız ğ siz yazdırmış nüfusta..:1rolleyes:

maşallah
hayırlı olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallah
sanada Allah yardım etsin ikiz büyütmek çok zor yakın çevremde var ordan biliyorum

maşallah maşallah. gözünüz aydın olsun, hayırlı ömürlü olsunlar inşallah. nazarlardan korusun rabbim.

masallah masallah.allah analı babalı büyütsünne güzel bi duygu di mi.tebrik ederim.enimkiler 7 aylık oldular cok güzel bişey cok sükür allah a.darısı tüm isteyenlere..kaydirigubbakcemile5

Tebrikler...Allah analı babalı büyütsün inş.darısı başıma.benimkiler 7 aylık olucaklar bu hafta.kiloları çok güzelmiş maşallah seninkilerin.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.tekrar tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…