Arkadaslar su an o kadar büyük soktayım ki anlatamam. Benim 2 yasında bir oğlum var. Bir kardeşi olsun diye düşünüyordum ama hani o kadar da hazır hissetmiyordum kendimi. Gecen hafta kendimde bazı tuhaflıklar hissettim şüphelendim test yaptım pozitif. Ama şoka girdim rabi beklemiyordum. Bugün ki kontrolde doktorum baktı. Aa ikiz bunlar dedi. Ben cevapta veremedim kaldım böyle. Hala da aynıyım. Napıcam bilmiyorum. Bi anda üç çocuk. İkiz gebeliklerle ilgili biraz araştırma yaptım hep cok sıkıntılı falan yaZıyor heryerde. İyice gözüm korktu. Ben nasıl kalkıcam altından. Bana nolur sağlıkla ilerlemiş hamileliklerinizden ve aonrasındaki süreçte naptınız nasıl yaptınız anlatın arkadaşlar. Çok sağolun şimdiden
Az önce muayene oldum.doktor bi problem yok güzel dedi.keseyi gördük ama çok küçük. Kaç hafta olduğunu söylemedi çok minik dedi.cuma günü tekrar gideceğim.hcg yi sordum 2katından fazla dedim. İkiz mi diyosun yoksa dedi:) gayet normal bi artış bi sorun yok deyince rahatladım:)
allahım banada nasip et(((
inan yorumunu okuyunca çok üzüldüm canım. Ama merak etme hersey yoluna girer. İnşaallahh allahım en kısa zamanda bir bebek nasip eder sana. Hem de ikiz olarak:) Burda gün gelir senin paniğini yatıştırmak için konusuruz inşallah:) sakın umutsuz olma. Umudunu hiç kaybetme.Mutlaka gerçek olur dileğin.
kızlar benimde 5 haftalıkken 16000 çıktı acaba ikizmidir bir kızım var ve benim içimde bir telaş var neden acaba
. Canım, benim bebeklerimin kalp atışları normaldi ama gelişimlerimde biri bir hafta önden gidiyordu. Dualarını eksik etme. İnşallah ikisini de sağlıkla kucağına alırsın. Hiç korkma ikiz olcak diye zor olsa da herkese nasip olmayan güzel bir annelik.Arkadaslar ne zamandır yazanadım. Bi haftada o kadar sey olduki. Salı günü kontrolde doktor bebeklerden birinin kalp atısını alamadı( diğer kese ve içindeki bebek büyümüş kalbi ayıyor çok şükür. Ama diğeri daha küçük kalp atışı da yok. Artık bu satten sonra yüzde 90 atmaz kalbi dedi doktorum. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Bir de vicdan azabı cekiyorum. Acaba diyorum ikiz oldupunu duyunca cok panikledim endişelendim o yüzden mi böyle oldu ( ikiz bebeği olanlar sizde nasıl olmuştu kalp atısı? Bir hafta varmış aralarında. Büyük 7 hafta küçük 6 haftalıkgörünüyor. Sizin bebeklerinizin kalp atımları nasıl olmuştu kızlar. Ne olur bileyler söyleyin (
Arkadaslar ne zamandır yazanadım. Bi haftada o kadar sey olduki. Salı günü kontrolde doktor bebeklerden birinin kalp atısını alamadı( diğer kese ve içindeki bebek büyümüş kalbi ayıyor çok şükür. Ama diğeri daha küçük kalp atışı da yok. Artık bu satten sonra yüzde 90 atmaz kalbi dedi doktorum. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Bir de vicdan azabı cekiyorum. Acaba diyorum ikiz oldupunu duyunca cok panikledim endişelendim o yüzden mi böyle oldu ( ikiz bebeği olanlar sizde nasıl olmuştu kalp atısı? Bir hafta varmış aralarında. Büyük 7 hafta küçük 6 haftalıkgörünüyor. Sizin bebeklerinizin kalp atımları nasıl olmuştu kızlar. Ne olur bileyler söyleyin (
Arkadaslar ne zamandır yazanadım. Bi haftada o kadar sey olduki. Salı günü kontrolde doktor bebeklerden birinin kalp atısını alamadı( diğer kese ve içindeki bebek büyümüş kalbi ayıyor çok şükür. Ama diğeri daha küçük kalp atışı da yok. Artık bu satten sonra yüzde 90 atmaz kalbi dedi doktorum. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Bir de vicdan azabı cekiyorum. Acaba diyorum ikiz oldupunu duyunca cok panikledim endişelendim o yüzden mi böyle oldu ( ikiz bebeği olanlar sizde nasıl olmuştu kalp atısı? Bir hafta varmış aralarında. Büyük 7 hafta küçük 6 haftalıkgörünüyor. Sizin bebeklerinizin kalp atımları nasıl olmuştu kızlar. Ne olur bileyler söyleyin (
Arkadaslar su an o kadar büyük soktayım ki anlatamam. Benim 2 yasında bir oğlum var. Bir kardeşi olsun diye düşünüyordum ama hani o kadar da hazır hissetmiyordum kendimi. Gecen hafta kendimde bazı tuhaflıklar hissettim şüphelendim test yaptım pozitif. Ama şoka girdim rabi beklemiyordum. Bugün ki kontrolde doktorum baktı. Aa ikiz bunlar dedi. Ben cevapta veremedim kaldım böyle. Hala da aynıyım. Napıcam bilmiyorum. Bi anda üç çocuk. İkiz gebeliklerle ilgili biraz araştırma yaptım hep cok sıkıntılı falan yaZıyor heryerde. İyice gözüm korktu. Ben nasıl kalkıcam altından. Bana nolur sağlıkla ilerlemiş hamileliklerinizden ve aonrasındaki süreçte naptınız nasıl yaptınız anlatın arkadaşlar. Çok sağolun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?