İkizlerim olacakmışşşş!!

allahım banada nasip et (((

Gözün aydın canım:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gerçi bu zaman nasıl gececek bilmiorum şimdiden sabırsızlanıyorum ben :)

allahım banada nasip et (((

inan yorumunu okuyunca çok üzüldüm canım. Ama merak etme hersey yoluna girer. İnşaallahh allahım en kısa zamanda bir bebek nasip eder sana. Hem de ikiz olarak:) Burda gün gelir senin paniğini yatıştırmak için konusuruz inşallah:) sakın umutsuz olma. Umudunu hiç kaybetme.Mutlaka gerçek olur dileğin.

allah razı olsun canım benm 1,5 yıldır olmuyor çikolata kstim yüzünden 30 yaşındayım ve artık çok yoruldum aralıkta tüp bebek yapılacak.tabi yıllarca uğraşan var ama çok üzülüyorum iyi dileklerin için teşekkr ederm inşallah o güzel günler gelir allahım

Arkadaslar ne zamandır yazanadım. Bi haftada o kadar sey olduki. Salı günü kontrolde doktor bebeklerden birinin kalp atısını alamadı( diğer kese ve içindeki bebek büyümüş kalbi ayıyor çok şükür. Ama diğeri daha küçük kalp atışı da yok. Artık bu satten sonra yüzde 90 atmaz kalbi dedi doktorum. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Bir de vicdan azabı cekiyorum. Acaba diyorum ikiz oldupunu duyunca cok panikledim endişelendim o yüzden mi böyle oldu( ikiz bebeği olanlar sizde nasıl olmuştu kalp atısı? Bir hafta varmış aralarında. Büyük 7 hafta küçük 6 haftalıkgörünüyor. Sizin bebeklerinizin kalp atımları nasıl olmuştu kızlar. Ne olur bileyler söyleyin(

merhaba arkadaşlar aranızada yeniyim bende 32 yaşındayım 8 ay oldu evleneli ilk hissettiğimde acilden beta hcg yaptırdım 566 çıktı 2 gün sonra 1436 çıktı sonradan öğrendimki ikizlere hamileymişim ?5 haftasında kanamam oldu hastahaneye gittiğimde birinin içeride olması gerektiği yerdeydi diğeri tüpün içine yerleşmiş dr dediğine göre tehlikeli bir yerdeydi .inşallah kendiliğinden düşer dedi dr nihayetindede öyle oldu düştü diğeri gayet sağlıklı dedi ama kese içerisinde 2 cm kanlanma alanı var dedi hastanede kanamalarım oldu yrg servisinde 4 gün serviste 3 gün yattım dr sürekli yatak istirahati verdi diğeri insallah allah bana bağışlar başından böyle bir olay veya yakın çervresinde olan varsa lütfen bilgi lütfenn

Canım öncelikle çok tebrik ederim. Benim çocuğum yok ama ailemde kadınlar hep ikiz doğurur, hamilelikleri de hep çok rahat geçti. Sakın internette yazanlarla kendini korkutma, inşallah hamileliğin rahat geçer ve bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın. Ayrıca yine ailemden biliyorum, ikizlerin keyfi bambaşka oluyor, hem de tüm aile için =)) Ayrıca aralarındaki bağ gerçekten muhteşem...

İkiz anneliği özel bir anneliktir. Ben on yedi aylık bir kız bir oğlan ikiz annesiyim. Zor olduğu kadar zorlukları çabuk unutulan çok güzel bir annelik bence ikiz anneliği. Deneyimlerimi mmutluikizannesi.blogspot.com da paylaşıyorum. Arana motorunda bulunmuyor henüz. Adres çubuğundan ulaşabilirsiniz. Tüm anne adaylarına kolaylıklar diliyorum.

. Canım, benim bebeklerimin kalp atışları normaldi ama gelişimlerimde biri bir hafta önden gidiyordu. Dualarını eksik etme. İnşallah ikisini de sağlıkla kucağına alırsın. Hiç korkma ikiz olcak diye zor olsa da herkese nasip olmayan güzel bir annelik.

Öncelikle panik olman sebebiyle bir anda sevinen bir anda üzülen bir yapın var...Senin tavrın yaşamındaki aktivite ve karakterine bağlı normal bence..RABBİM tevekkülümü artır diye bolbol dua et.Bebeğin ezelden takdir edilmiş kaderi ne ise,sen ne yaparsan yap onu mutlaka yaşayacak..Bir annenin gönülden duasını RABBİM hayırlı ise reddetmez.RABBİM hayırsız ise de,hakkında hayra çevirsin inş...

Hepiniz çok sağolun yorumlarınız için arkadaşlar. Ama maalesef bebeklerden birinin kalp atışı yok. İki gün önce kontrole gittim tekrar. Ultrasonda görünüyor zaten biri minivik kalmış kesenin büyümemiş diğeri büyümüş. Ne kadar panikledemde kendimi alıştırmışım demekki ikiz fikrine. Çok üzüldüm doktor tek bebek diyimce. Napalım hayırlısı böyleymiş allahım diğer bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Ama onunla da ilgili kafamı kurcalıyan bişey var. Doktor kalp atışını dinledi. 15de bir tekliyor dedi. Önemli bişey değil olabilir bazen falan dedi ama cok kafama takıldı off arkadaslar dua edin nolur bi sıkıntı olmasın bebeğimde. Allahım sağlıkla bağışlasın onu bana((

Arkadaşlar,

SGK'lıların memurlardan daha az süt izni kullanması ve çoğul doğumlarla tekil doğumlara aynı sürelerde süt izni veriliyor olmasıyla ilgili www.change.org 'da bir imza kampanyası başlattım. Bütün anne adaylarını ilgilendiren bu konu için sizlerden destek bekliyorum. Lütfen imzalayalım ve çevremizdekilerin imzalamasını sağlayalım.

Merhaba!

Az önce, Change.org'da bu kampanyayı imzaladım "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Çoğul gebeliklerde süt izni süresi arttırılmalı.. Memurlar ile SGK’lılar arasındaki süt izni uçurumu düzenlenmeli…".

Bu bizim için çok önemli. Sen de imzalar mısın? İşte, linki de burada:

http://www.change.org/tr/kampanyala...pt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Ben de hamileyim şu anda 27 haftalığım ve Allah nasip ederse 2 kızım olacak. Dr.a ilk gittiğimde 2 kese görmüştü ve şu anda ikiz görünüyor fakat ikiz başlayan gebelikler tekil devam edebiliyor demişti. İnternetten de araştırdığımda bunun çok sık karşılaşılan bir durum olduğunu öğrendim. Dr. da bunu o kadar yüksek ihtimal bir durummuş gibi söyledi ki ben kalp atışlarını duyana kadar hep teke düşecek diye düşündüm. Hatta bir kontrol sonrası hastane asansöründe rastladığımız biri benim eşimin de çoğul başlamıştı fakat tek devam etti dedi, ayrıca eşimin ablasında da aynısı olmuş. Yani bunun senin paniklemenle, heyecan yapmanla, telaşlanmanla hiç bir ilgisi yok. Bu çok sık yaşanan bir durum. Bir tane ya da iki tane hiç fark etmez önemli olan sağlıklı olmaları... Canını sıkma..

Hayırlı olsun canım İnş sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına

hayırlı olsun canımm
kardeşlerin varmış ordan çekmişsin demekki
ikiz çocuk çok büyük sorumluluktur ama çokta güzeldir..
ailen yanındaysa işin daha rahat olur canım..
inş yakındırlar sana..

Hayırlı olsun öncelikle ))) çok güzel birşey bu ikiz anneliği yaşanmadan bilinmez . Benim kızlar 7 aylık oldular öyle şekerler ki... Görmeni lazım ama biz bu mutlu günlere biraz zor geldik hatta bayağı zor geldik benim 5 aya kadar şiddetli mide bulantı sı ve kanamalar oldu her kanamadan sonra koştur koştur ultrasona girdik bişey mi oluyo diye ve 25 .haftada doktor kontrolünde sancı çıktı ve hastaneye yatış yaptık 8 hafta hastanede yattım 32 .haftada dogum oldu kızların biri 1450 digeri 2090 gr doğdu küçüğü 3 hafta büyüğü 10 gün kuveze kaldı ama hıc saglık sorunları yasamadılar çok küçük oldukları ıçın kuvezde kaldılar. Sanan acizine tavsiyem rahat ol nasıl olacak diye kafana takma Allah büyüktür ve 24. Haftadan sonra iki haftada bir kontrole git...

ne güzel rabbim sağlıkla kucagınıza versin inş....ben çok seviyorum ikizleri rabbim bana da nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…