- 26 Aralık 2015
- 78
- 66
- 3
- 53
- Konu Sahibi Semavarol43
-
43 yaşındayım bu yaştan sonra ikizlerle uğraşamamOlma ihtimali var evet.
Neden korkuyorsunuz ki bir anda iki evlat.
Hayrlı olsun/ olsunlar inşallah.
Olmasın ya ama olursa da ne güzel olurSenin olma ihtimali var bi kuşakta oluyor öteki kuşakta olmuyor sonraki kuşakta oluyor diyebiliyorum
Kesinikiz olursa senin kv kalpten gider kesin
43 yaşındayım bu yaştan sonra ikizlerle uğraşamam
korkma herseyde bi hayir vardir Rabbim bi kolaylik sunar sana bende ikiz bebeklerm olsn istemistirim ama nasip kismet boyle dusunme dua et hayirlisini iste canmİyi geceler kızlar daha hamileliğim çok yeni annem ikiz kız kardeşiminde ikiz oğulları var benim de ikizlerim olur mu çok korkuyorum
Amin inşallahAnladım da demeyin öyle.
Rabbim hayrlı evlat versin.
Kan testinde öğrendim doktora haftaya gidicemZaten 5 haftalikken ( ilk gidisinizde) doktor size ikiz mi tekiz mi söyler.
Siz doktora gitmediniz mi? Hamilelik teşhisinizi kim koydu?
Evet43 yaşında isteyerek mi hamile kaldınız?
hay Allah, içimi sızlattın...
hayırlısıyla yeni bebiş/bebişlerin olur inşallah ve Allah tamamına erdirir bu sefer inşallah
konu sahibi
bence de hayırlısını dile...ne gelirse Allah'tan.
Ben erkekten geçiyor biliyorum. Benim annemin akrabalarda ikiz yok. Baba tarafımda da ikiz çok ve kız kardeşlerim de ikiz oldular.İkizlik anne tarafından geçtiği için olabilir neden olmasın, benimde anneannem ikiz, annem teyzelerim ve dayımda ikizlik yok kuzenlerde de yok, ben hamile kaldım BAT tan bir gün sonraki hcg 4187 idi ikiz olabilir dediler ama olmadı
İyi geceler kızlar daha hamileliğim çok yeni annem ikiz kız kardeşiminde ikiz oğulları var benim de ikizlerim olur mu çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?