İkizlerim olur mu??

Keşke benimde hayırlısıyla ikizlerim olsa,ne çok isterdim.

B-hcg değerin kaç? Yüksekse ikiz olabilir oradan da bir fikir sahibi olabilirsin...
Allah gönlüne göre versin hayırlı olsun gebeliğin.

Annemin teyzesinin teyzesi ikiz doğurmuş
Annemin teyzesi ikiz doğurmuş
Annemde ikiz dogurdu.
Teyzeden yigene böyle böyle gecmis

İyi geceler kızlar daha hamileliğim çok yeni annem ikiz kız kardeşiminde ikiz oğulları var benim de ikizlerim olur mu çok korkuyorum
olabilir gensel bişey ve ikiz olup olmamasını erkek değil kadın belirliyor yani sizin tarafta ikiz çoğunluksa ihtimal yüksek :)
benim olsun çok istiyorum ama benim tarafımda hiç yok ne yazık ki :S
Allah gönlünüze göre versin :)

Annemin halasının gelini şuan hamile ve ikiz olduğunu duyunca şaşırmıştık sülalede yok diye, meğer annemin babanesi iki kez ikiz doğum yapmış ve kaybetmiş bebeklerini. Genlerde varmış yani... İkinci ve üçüncü kuşakta ikiz olan yok ama üçüncü kuşaktaki torunun çocuğunda denk geldi, ikizleri olucak... Genlerde varsa bir şekilde piyango çıkıyo galiba sonraki kuşaklarda

Benim kan testlerim iki günde uç dört katına çıkıyordu doktor tek kese gördü ikiz olabilir mi dedim şuan tek kese ama tek.
Yumurta ikizi de olabilir bi dahaki kontrolde belki belli olur o dedi. Ne benim ailemde nede eşimin ailesinde ikiz yok bu zamana kadar kimseden de duymadık sadece ben hamile kalmadan ve hamile kaldıktan sonra hep ikiz kız bebeklerim olacağı haberini aliyordum cuma günü kontrolüm var ne olacağıni Rabbim bilir bakalim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…