Doğuma Hazırlık İkizlerime İsim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İkizlerime isim???

• Ekin- Deniz

OY: 10 52,6%
  • Gökmen- Gökçen

OY: 8 42,1%
  • Göktürk- Gökben

OY: 1 5,3%

• Ankete Katılan
    19

BEYAZ KURT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
3.317
3.843
53
Merhaba kızlar;
İkiz bebeklerimin cinsiyeti tam olarak kesinleşmedi ama biri kıza diğeri erkeğe benziyor.
Biz eşimle bebeklerimize tek ve Öz Türkçe isimler koymak istiyoruz. 3 seçenek arasında kaldık. Yardımcı olursanız çok seviniriz. Bu arada soyadımız, "Kurt"lu falan çok güzel bir soyad :KK9:

Merhaba kızlar;
İkiz bebeklerimin cinsiyeti tam olarak kesinleşmedi ama biri kıza diğeri erkeğe benziyor.
Biz eşimle bebeklerimize tek ve Öz Türkçe isimler koymak istiyoruz. 3 seçenek arasında kaldık. Yardımcı olursanız çok seviniriz. Bu arada soyadımız, "Kurt"lu falan çok güzel bir soyad :KK9:

Gökmen ve göktürk güzel fakat gökçen ve gökben isimlerini sevemedim oyumu gökmen ve gökçene kullandım

Merhaba kızlar;
Beyaz merhaba
Ben olsam bilge/kaan yada bilge/göktürk koyardım sanırım
Miniklerini sağlıkla al kucağına :anneadayı::KK200:

yaa kusura bakma ama ben hangisi kız hamgisi erkek ismi onu bile anlayamadım ,
saydıgınız bütün isimler çalıştıgım fabrikada hem kız ismi var hem erkek ismi ,

daha belirgin isimler koymanı tavsiye ederim , saglıkla dogsunlar inşallah

Göktürk, gökmen ve denizi erkek bebeğe düşündüm. Ekin, gökçen ve gökben kız bebeğe. Ben hiç göktürk isimli bir kız, gökçen isimli bir erkek görmedim

bende aynı şeyi düşündüm

Ekin de deniz de unisex olabiliyor ben de hangisi kıza hangisi erkeğe diye düşünmedim değil aynı şekilde gökben ben hiç duymadım bile kız için de kaba bence yine en iyisi gökmen&gökçen ya da göktürk&gökçen de olabilir.

İkiz isimleri genelde söyleniş olarak birbirine yakın adları tercih ediliyor benim düşüncem tam tersi yakın olmayan
ıkısıde birbirinden farklı ve baskın birseylerde düşünebilirsin isimler yakın olunca telafuz seslenme zorlayabilir mesela gökben gökmen cok uyumlu güzel fakat zorlandım pes pese soylerken:KK22:

Back
X