Ikizlerimin Dogum Gunu..

beratti

Nirvana
Pro Üye
27 Haziran 2007
3.061
5.224
773
Herkeze merhaba kizlar, bugun ikizlerim 3 yasina girdiler): nasilda cabuk gecti zaman, sanki daha dun dogdular... iyiki dogdunuz Taylan im Bartum sizi cok ama cokk seviyorum. Allahim butun cocuklara saglik, mutluluk, guzel kaderler versin tum kotuluklerden korusun.Happy Birthday asklarimmmmm.....

doğum günleri kutlu olsun inşallah hep beraber nice uzun yıllar görürsünüz

doğum günleri kutlu olsun inşallah hep beraber nice uzun yıllar görürsünüz

Cok tesekkur ederim Tria, insallah sende cocuklarinla beraber uzun mutlu yillar gorursun. senin ucuzmu yoksa): sanirim oyle Allah cok kolaylik versin):

Herkeze merhaba kizlar, bugun ikizlerim 3 yasina girdiler): nasilda cabuk gecti zaman, sanki daha dun dogdular... iyiki dogdunuz Taylan im Bartum sizi cok ama cokk seviyorum. Allahim butun cocuklara saglik, mutluluk, guzel kaderler versin tum kotuluklerden korusun.Happy Birthday asklarimmmmm.....

Allahtan ikizlerine sağlık,mutluluk ve hayırlı ömürler diliyorum canım...onların doğum gününü kutlamakla beraber onları doğuran anneyide tebrik ederim..nice mutlu yıllara inşallah canım..darısı başımıza olsun :):71:

nice mutlu yıllara..

ikizlere bakmak çok zor ve bakarken sanki hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor..özellikle ilk aylar... ben kızlarıma bakınca diyorum geçen sene bu zamanlar gaz sancısından ağlıyorlardı şimdi herşeyi kendileri yapıp, birbirleriyle oynuyorlar..

eminim 3 yaş daha güzeldir.. sağlıklı ömürleri olsun inşallah...

Allahtan ikizlerine sağlık,mutluluk ve hayırlı ömürler diliyorum canım...onların doğum gününü kutlamakla beraber onları doğuran anneyide tebrik ederim..nice mutlu yıllara inşallah canım..darısı başımıza olsun :):71:

Sevgili Buglem80 , cok sagol canim guzel dileklerin icin, umarim sende en saglikli bir sekilde hamileligini gecirir ve meleklerini en guzel sekilde kucagina alirsin.mutlulugumu paylasan iki duyarli arkadasa cok tesekkur ederim bugun. darisi en guzel sekilde basiniza insallah.

Sevgili Buglem80 , cok sagol canim guzel dileklerin icin, umarim sende en saglikli bir sekilde hamileligini gecirir ve meleklerini en guzel sekilde kucagina alirsin.mutlulugumu paylasan iki duyarli arkadasa cok tesekkur ederim bugun. darisi en guzel sekilde basiniza insallah.

nice mutlu yıllara..

ikizlere bakmak çok zor ve bakarken sanki hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor..özellikle ilk aylar... ben kızlarıma bakınca diyorum geçen sene bu zamanlar gaz sancısından ağlıyorlardı şimdi herşeyi kendileri yapıp, birbirleriyle oynuyorlar..

eminim 3 yaş daha güzeldir.. sağlıklı ömürleri olsun inşallah...

Tessekur ederim fatos arkadasim, evet cok ama sende biliyorsunki cok da eglenceli ve k eyifli ozellikle bu yillar cok keyifli o kadar tatli konusuyorlarki... ve birbirlerine cok iyi arkadaslar eski kotu zamanlar insanin aklina gelmiyor):

Rabbim hayırlı ömürler yazılar yazsın canım:16::16:

canım iyiki doğdular,tüm ailenizle birlikte nice yaşlara İnşallah..

Cok sagol firdoscum , guzel dileklerin icin, Allah hepimizin cocuklarini bize bagislasin mutlu gunlerini hep beraber gorelim tesekkur ederim arkadasim...

Back
X