- 24 Ekim 2009
- 35
- 11
- 298
- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
canım öncelikle allah yardımcın olsun o geçmeyecek gibi gelen zaman çok çabuk geçiyo anlamıyosun bile. ilk zamanlar oturup onlarla beraber bende ağlıyordum ama allah öyle bir güç veriyo ki yeri geldi birini emzirirken tek elimle mama hazırlayıp diğerine içirdiğim zamanlar oldu.termos gerçekten çok işe yarıyo.ilk zamanlar yere bi köşe yapmıştım mama termos su mendil bez ıslak mendil herşey elimin altında duruyordu bebeklerde genelde ana kucağında oluyorlardı ve ben hiç kalkmadan saatlerce o köşede otururdum.birini ayağımda sallarken diğeri için bez vs.lazım olursa kalkmıyordum böylelikle ikiside ağlamıyorlardı..çok şükür gaz sorunu yaşamadım ben kızım biraz huysuzdu ama oğlumun hiç sesi çıkmazdı..umarım seninkilerin ikiside sorunsuz büyürler..benim ikizlerim 14 aylık oldular çok şükür zor zamanları geçti sayılır.bende yalnız baktım sayılır 5. aydan sonra ben işe başladım onlarda kreşe.çalışmak hem iyi hemde kötü ikiz annesi için..ama ikiz annesi olmak kadar tarifsiz bi duygu yoktur.sana ANNE dediklerinde daha iyi alayacaksın.inş.