Ikizlerin odasını nasıl dekor ettiniz?

ayhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
33
1
36
Ankara
Merhaba benim 1,5 yaşında ikiz erkeklerim var odaları ve yatakları ayrı odalarında dolapları,şifonyerleri,2 tane komidinleri ve 2 yatakları var ben birde tek kişilik yatak koymak istiyorum kendim için ama hangi şekille nasıl yapacağımı bilemedim yardım ederseniz sevinirim
birde yatakları yanyanamı karşı karşıyamı nasıl yerleştirdiniz?

Ayhatun hoşgeldin:)

benimkilerin odasında bir dolap ve iki büyüyüyen beşik var.komidinleri zaten beşikleriyle birleşik ve şifonyer almamıştık.yani çok yer kaplamayacak biçimde eşyalar seçmiştik.malum çocuk odaları küçük ve iki çocuk var sığmaları lazım:)..beşikleri karşı karşıya koydum,daha küçükken sallanarak uyudukları için yanyanaydı ama şimdi gerek kalmadı.senin odaının büyüklüğünü tam olarak bilmediğim için kanepe sığar mı yorum yapamıyorum açıkcası.seninkiler gece çok mu uyanıyordu ki,ben gece uykuları var diye biliyordum.kanepeyi o yüzden mi odalarına taşımak istiyorsun?

bu aralar hastalar uyanıp ağlıyorlar salıncaKLARINDA SALLARKEN ben rahat edemiyorum hemde maç saatlerinde orada onlarla oynarken oturacak yerim olsun dedim yatak koydum biraz daralttım ama orada çok vakit geçiriyoruz hem okuma odamızdan yatak çıkınca birşeye benzedi oda orasıda rahatladı malum bana yatılı misafir çok geliyor onlar rahat etsin diye kendi düzenimiz değişmişti iyi oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…