- 13 Mayıs 2015
- 203
- 137
- 53
- Konu Sahibi ikincibahar45
Selamlar, 10.haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim ve ara ara karnımda hareket hissediyor gibiyim. Sizler hangi haftada hissettiniz bebişlerinizi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun böyle bir konu bende açmıştım insana merakk ediyor ben 15 16 'larda pıtirtilar hissettim tam anlamıyla hareket etmelerini 21ci haftamda hissettim biraz bağırsakların sallaniyormus gibi bir his yada içinde kelebek çırpınıyor gibi şu an 26ci haftadayim ve bayan güçlü tekmeler dönüşler hissediyorum birde 16ci haftada sağdan soldan yumurta gibi çıkıyordu karnım sanırım dönerken çıkıyorSelamlar, 10.haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim ve ara ara karnımda hareket hissediyor gibiyim. Sizler hangi haftada hissettiniz bebişlerinizi?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun böyle bir konu bende açmıştım insana merakk ediyor ben 15 16 'larda pıtirtilar hissettim tam anlamıyla hareket etmelerini 21ci haftamda hissettim biraz bağırsakların sallaniyormus gibi bir his yada içinde kelebek çırpınıyor gibi şu an 26ci haftadayim ve bayan güçlü tekmeler dönüşler hissediyorum birde 16ci haftada sağdan soldan yumurta gibi çıkıyordu karnım sanırım dönerken çıkıyor
Ya bağırsak hareketleriyle karışıyor baştan anlayamiyirsun ama 20ci haftadan sonra net evet tekme attı diyebilceksinAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok farklı bir şey sanki minik minik hareketler hissediyor gibiyim ama bana öyle geliyor da olabilir![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...yaaa muhteşem bir duygudur kesinlikle ama işte allah nasip etmeyince olmuyor. Bana mucize gibi geliyor :)