ikizlerinizi hangi haftada hissettiniz?

ikincibahar45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
203
137
53
Selamlar, 10.haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim ve ara ara karnımda hareket hissediyor gibiyim. Sizler hangi haftada hissettiniz bebişlerinizi?

Selamlar, 10.haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim ve ara ara karnımda hareket hissediyor gibiyim. Sizler hangi haftada hissettiniz bebişlerinizi?
Canım hayırlı olsun böyle bir konu bende açmıştım insana merakk ediyor ben 15 16 'larda pıtirtilar hissettim tam anlamıyla hareket etmelerini 21ci haftamda hissettim biraz bağırsakların sallaniyormus gibi bir his yada içinde kelebek çırpınıyor gibi şu an 26ci haftadayim ve bayan güçlü tekmeler dönüşler hissediyorum birde 16ci haftada sağdan soldan yumurta gibi çıkıyordu karnım sanırım dönerken çıkıyor

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok farklı bir şey sanki minik minik hareketler hissediyor gibiyim ama bana öyle geliyor da olabilir

17+5im hala hissetmedim 14 haftadan önce de pek mümkün değil canım bağırsak hareketlerini karıştırıyor olman mümkün ta ki bebeği hissettiğinde anlıyorsun öncekilerin bağırsaktan olduğunu

10.haftada daha imkansiz hissetmeniz.Bagirsak hareketlerinizdir o.
16 da titresim gibi hissettim 2 defa sonrasinda 18-19 da iyice hissetmeye basladim.

ben ilk olarak 16. haftada hissettim. bağırsak hareketimi acaba diye arada kaldım. 18. haftada ikisi de aktif hareket edince kasılma oluyor diye doktora gittim :) şu an 26+2 inanılmaz hareketliler. :)

Arkadaşlar 20.haftadan önce tek bebeği hissetmek imkansız. Ama ikizler ise 18-19.haftada minik minik hissedebilirsiniz. Bu haftalardan öncekini hissedilmemesinin nedei bebişlerin kemlik ve kas dokusunun tam anlamıyla güçlü olmayışı dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…