- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
okumayı yarıda bıraktım asla gitme derim ,bebeklerin kısmetleriyle gelirler.
o kadar durum vahim desene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumayı yarıda bıraktım asla gitme derim ,bebeklerin kısmetleriyle gelirler.
bence şanslısın burda bir çok kişi yardım etmiyor ailem diye yakındı bebek bakımı konsunda ... ben her sabah götürüp getiryorum bebeğime inan bana çok zor keşke aynı apt otursam anamla![]()
böyle bir düşüncemiz var ama endişelerim de şunlardır diye tatlı tatlı sıralamalısınız
eşiniz yokken yalnız halledin
emin olmadan da taşınmayın
sonradan karşılıklı fazlaca incinmektense baştan hafif bir uyarı daha uygun görünüyor
Allah bağışlasın miniklerinizi, sağlıkla alın inşallah kucağınıza
benim de hayalimdir hep ikiz annesi olmak, darısı başıma![]()
dimi aslında buyuk nımet ama arada o denge kurulmadı mı evımde huzur kalmayacak buna adım gbı emınım...ınsallah cocuklarım uslu olur
![]()
Canimm benim böyle bir fırsatım olsa asla kaçırmazdim.simdi sen evde olsan calismasan yine iki bebise bakman zor gelip gidecekler..ama su da var ki her zaman gidip gelmek ciddi zor..onkara da sıkıntı olur her an cikip gelemezler..sen esinin ailesinden sikayet eder gibi istemedigin rahatsiz olduğun seyleri dile getirebilirsin..sende evde oturmaktansa bakici parasi vermeden annen bakar icin rahat edrr..hem suda var cahil insanlar degiller ki ailende sizinde yalniz kalmaya ihtiyaciniz oldugunu bilirler ya..bence..ayrica esin yine iyiymis.benim esim melek gibi derim ona ragmen boyle biseyi teklif etsem asla cikmaz o evden ki benim ailemle arasi acayip iyidir ona ragmen..
Valla çocukların hatrınada eşinde katlanacak yani tek çocukla helak oluyoruz ikiz düşünemiyorum yani yapacak bişey yok en azından 3 yıl sıkcanız dişinizi
durumunuz tam olarak ablamla aynı.ikizlerden ,kayınvalidenin evinden bizim binada kiracı olmaların kadar.eniştem sadece akşam yemeğine gelir bize.yemek yiyip gider.böylece daha az görüşmüş oluyoruz bi tatsızlık çıkmıyo.sizde akşama kadar onlarda durup eşiniz gelir gelmez evinize çıkarsınız.ailenizde bunalır zaten sabahtan akşama bakmaktan.zaman zaman anlaşmazlıklar tartışmalar olsada uzatmamak gerek.zaten çocuklar birax büyüyünce taşınırsınız.düşünüp dert etmeyin kendinize.ikizleri büyütmek çok çok zor.daha önce de bi konu açmıştınız yanlış hatırlamıyosam.oraya da yazmıştım.heleki tek yumurta ikizleri daha zor olur.şimdiden kolay gelsin :)
Ya simdi esinde iki bebege bakilacak onum hatrina biraz daha toleransli olabilir.bide canim kv yokmu yoksa senmi bakmasini istemiyorsun.ya insanlar bi bebege bakmaya burun kiviriyor. Bugun bi bakici 1000lira istiyormus..azcik cocuklar ele avuca kres cagina gelene kadar gayette guzel idare edilebilir sanirim.. ilgilenmelri esini sevmekeri cik guzel bisey.. hem yemegini yaparlar evini toplarlar..sende annene bi market yaparsin bi faturasini yatirirsin gonukleri olur. Valla benim hoyle imkanim olsa yine diyorum ben giderdim.. ama su var ki benim annemde kardeslerimde babamda altli ustlu olsak bana ne yemek ne temizlik yaptirmazlar.bebegime de bakarlar. Iste bize kismet degil.. sen iyi dusun bejce bunubenım eşim de cok ıyolabilirbu durumlarda ozgurlugune laf ıstemez. canım dusun kı oz teyzesı yukarda 1,5 seneden fazla evlıyız daha evıne cıkmışlığımız yok..hıc sevmez oyle gelme gıtme olaylarını.zaten calısıcagım ıcın kabul ettı..baktı yetemıcek ,aklın yolu bır dedı.
Ya simdi esinde iki bebege bakilacak onum hatrina biraz daha toleransli olabilir.bide canim kv yokmu yoksa senmi bakmasini istemiyorsun.ya insanlar bi bebege bakmaya burun kiviriyor. Bugun bi bakici 1000lira istiyormus..azcik cocuklar ele avuca kres cagina gelene kadar gayette guzel idare edilebilir sanirim.. ilgilenmelri esini sevmekeri cik guzel bisey.. hem yemegini yaparlar evini toplarlar..sende annene bi market yaparsin bi faturasini yatirirsin gonukleri olur. Valla benim hoyle imkanim olsa yine diyorum ben giderdim.. ama su var ki benim annemde kardeslerimde babamda altli ustlu olsak bana ne yemek ne temizlik yaptirmazlar.bebegime de bakarlar. Iste bize kismet degil.. sen iyi dusun bejce bunu
evet ıkızler başlı başına bı gerılım zatenbı de tek yumurta olunca.aynı anda yeme ıçme uyku sorununa cozum bulmam lazımdı..başka cozumum yok...umarım eşimde anlayıslı olur.aksam yemegını bıle kendı evımde yemek ısterım.bızımkıler sofrada bıle gurultucu ...memleketten mıdır bılmem :)
o zaman eşiniz gelmeden bi saat önce çıkar yemek hazırlarsınız.ilk zamanlar herşey çok düzensiz oluyo ama çocuklar büyüdükçe herşey oturuyo.onlarda sizden bıkar eve gitmenizi beklerler merak etmeyin :))
evımıze de ne masraflar yapmıştık mutfagım 8 mılyar tutmuştuo kadar uzuluyorum kı... zaten bı daha o eve ben donmem dengemı bozamam dıyor...tasınırsak kalırmışız ...
HAKLISIN TAŞINMAKTA ızdaraplı bir süreç bi kere taşındım eşyalarım maff oldu
olsun sana ait en güzel şeyler kısa süre sonra kucağında olacak , onlardan değerli hiç birşey yok bu dünyada inan...ayyy ağlıcamevımı oyle guzel duzmustum kı...
olsun sana ait en güzel şeyler kısa süre sonra kucağında olacak , onlardan değerli hiç birşey yok bu dünyada inan...
eşinin teyzesi üstteymiş.o bakmaz mı belli bir ücret verirsin.
çok istemez belki.
bir tane bile olsa çocuk olunca evde düzen kalmıyor belli bir süre.
sürekli ona odaklı yaşamaya başlıyor insan.
ilk çocuk,ikiz......
mutlaka müdahale olacak yakınlar tarafından.
acemiliğin verdiği panikle kim ne yapsa uyuyorsun.
doğumdan önce taşınıp sakin dönemde tavrını ve mesafeni ayarlayabilirsin.
kırmadan eşini öne sürerek evinizin kuralları olduğunu hissetirebilirsin.
çocuk olunca her iki eşde gergin oluyor.Yok canım teyzesı kendı torununa bakıyor kızı ogretmen ..o yuzden o olmaz malesef.subatta tasınıcam ıns.nısan da dogum.heralde 2 ay da o dengeyı saglayabılırım.cocuk olunca ımkansız valla...
Allah yardımcın olsun.kardeslerıme saydırırım onda çekincem olmazda anlamaz ıste bı tanesı hele evlerden uzak.... eşimde resmıyetı seven bırı...cok buyuk sınavdayım ben![]()