İkizlerle Tatile gidenler var mı ?

osecmu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
128
0
96
45
İstanbul
Bu yıl 2.5 yaşında ki ikizlerimle tatil düşünüyorum fakat gece karar verip sabah vazgeçiyorum :50: Çok kararsızım nereye gitsem nasıl yapsam işin içinden çıkamadım.Fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var.:13:

yanınızda 1 kişi daha götürmeniz gerek bence(eşinizin dışında) çocuklarla ilgilenebilicek yoksa kafayı yersiniz birde apart yada haftalık kiralanan eşyalı evler ideal..artık günlüğü 100-150 den birçok ev var havuzlu ve konforlu

canım ben üçüzlerımle yenı geldım sekız gunluk bı tatıl..valla cok korkmustum ama öle olmadı bızde ıkıbucuk yasındayız..abımız var oda neredeyse ılgılenmedı bızımle tatıl yerı dıye gezdı guneslemndı onada hak verdım gezsın oğlum dedım esım ve ben baktık sabah aksam park...ama ıyı yoruldular oğlen uykularını aksatmadım zaten cup hemen yayyttılar..aksamsa yıne yorgunluktan uyudular cok ıyı oldu annenelere tatıl olmassada degısıklık oldu yınede...sabah erkenden cıktım sahılde gezdım yurudum sımıt aldım dondum yenı uyanmıs oluyolar sonrada balkonda kahvaltı..hergun evın kuvetınde su koydum ıcıne attım onları ordada ıyıce yoruldular guzeldı yanı korkma bence enazından bı tecrube olmus oluyo..

cnm benim ikizlerim daha yolda ama majesty palm beach e tatile gitmiştik eşimle. çocuklu bir çok aile vardı ve çok güzeldi. ayrı çocuk havuzu var zaten plajında barı var öğlen yemeğinide oradan alabiliyorsun. ara saatlerde gözleme yapıyorlar dondurma veriyorlar v.s. benim çok hoşuma gitti bebişlerle gitmeyide düşünmüyor değilim.

canım ben üçüzlerımle yenı geldım sekız gunluk bı tatıl..valla cok korkmustum ama öle olmadı bızde ıkıbucuk yasındayız..abımız var oda neredeyse ılgılenmedı bızımle tatıl yerı dıye gezdı guneslemndı onada hak verdım gezsın oğlum dedım esım ve ben baktık sabah aksam park...ama ıyı yoruldular oğlen uykularını aksatmadım zaten cup hemen yayyttılar..aksamsa yıne yorgunluktan uyudular cok ıyı oldu annenelere tatıl olmassada degısıklık oldu yınede...sabah erkenden cıktım sahılde gezdım yurudum sımıt aldım dondum yenı uyanmıs oluyolar sonrada balkonda kahvaltı..hergun evın kuvetınde su koydum ıcıne attım onları ordada ıyıce yoruldular guzeldı yanı korkma bence enazından bı tecrube olmus oluyo..

Sanırım siz yazlık da kaldınız .Bizim de ablamız 12 yaşında o da çok ilgilenir.İyi geçtiğine sevindim.:16:

Sanırım siz yazlık da kaldınız .Bizim de ablamız 12 yaşında o da çok ilgilenir.İyi geçtiğine sevindim.:16:

canım gece karar verıp gunduz vazgecıyorum demısın cok hossun ya:16:
bende cocuk yapmaya gunduz karar verıp gece vazgecenlerdendım
uyku agır basıyorda:27:
dusunme bosver en fazla evdekı kadar yorulursun
senın ıcın tatıl olmaz onlar ıcın olur
anın tadını cıkar
ıyı tatıller

Ayy tatil demeyin bana hasret kaldım 2 yıldır
İkizlerim 1 yasindalar bırakın tatili dışarıda bir yemek dahi yiyemiyoruz, ki yanımda yardımcım olduğu halde, artık tövbeledim :)) yemeğe çıkmıyoruz.
Bu tatil ısi 2 yıl daha devam edecek sanırım :-((((

İkizlerim 1 yasindalar bırakın tatili dışarıda bir yemek dahi yiyemiyoruz, ki yanımda yardımcım olduğu halde, artık tövbeledim :)) yemeğe çıkmıyoruz.

cnm yardımcı mı tuttun yoksa ayyy benimkilerde çok fena olmaya başladı ama ben yardımcı nerde tutçam ki ALLAH tan eşim vardiyalı çalışıyo gece vardiyasında annemlerdeyim onlarda kafayı yemeye başladı çok yoruluyolar hep uyku modundalar bana böle yapmıyolar diyorum ama hep kucak istiyolar hep gezcekler dışardan eve gelince ağlıyolar üffffff

Ben de ne yardımcı var ne anneanne eşim ben bir de ablamız idare ediyoruz.Bazen sıyırcak gibi olsam da :36: toparlamaya çalışıyorum.Tüm yorgunluk stres bir tarafa sevgileri ağar basıyor.Allah da güç veriyor çok şükür .Tatil konusunda kararsızlığımı hala yenemedim .:50:

benim ikizlerimde 7 yaşında ..bir tek dogdugu sene gitmedik..onun dısındaki senelerde gittim ama ne yedıgımı bildim ne gezdıgımı ..alt degıştır mama yedir o yana kacarlar peşinden koş dur... iki senedir rahatım kendi başalerına oynuyorlar artık yemek yerken o zel bir sey ayarlamayada gerek yok ne istiyorlarsa yiyebiliyorlar ..üzerleri temiz oluyor falan filan ugraşmıyorsun kendine zaman kalıyor yanii..
yani cnm demem o ki sen bu senede dur ..iyice çıksınlar senden ....üç beş gün tatil yapıcam dıye kendini sıkıntıya sokma..inan simdiki aklım olsaydı gitmezdim o kadar masraf ediorsun deymiyor..sen bu sene tatil paranı at bir kenara seneye daha kalıteli bir yere gidersin hemm. 2 buçuk yaşındaki cocukla nasıl rahat ediceksin

biz geçen sene ikizlerim 1 yaşındayken gittik. eşim ,ablam annem vardı. 4 yıldızlı bir otelde kaldık.çok yorulacağımı düşündüm ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı.
1. otel bize 2 tane bebek yatağı verdi,son derece basit ama güvenli. yatağı devirmeleri, içinden cıkmaları imkansızdı.
2.odada onlara yerde emekleyebilecekleri,oyun oynayabilecekleri bir yer yaptım.küçüktü ama işe yaradı
3.ikiz baston pusetimizi götürdük,yemeklerini orda yedirdim. biz yemek yerkende ellerine oyalanabilecekleri birşeyler verdim.biz de rahatça yemeğimizi yedik.tabi biraz hızlı olmak şartıyla :)
otelin mutfagında yanımda götürdüğüm tarhana çorbası bazen de pirinçli pişirilen mama, bazen de muhallebi yaptım,hepten otel yemeği olmasın diye.
4. havanın en sıcak olduğu öğlen saatlerinde çocuk kulubüne götürdüm ,orda diğer çocuklarla oynadılar,doya doya emeklediler.ordan çıkınca denize soktum sonra duş zaten en sonunda mayıştılar. pusetlerinde uyuyup kaldılar. bu arada ben de denize girdim,oturdum,dinlendim vs vs...akşam saatlerin de bazen kucakta bazen pusette vakit geçirdik. serinlikte yine pusetlerinde uyudular. gece odaya çıktığımızda da gece mamalarını verdim.yataklarına aldım. gece biberonun içinde hazır bebek sütlerini de hazır ettim başucumda. uykularının içinde azıcık mızıldandıklarında hemen dayadım biberonu.bu şekilde 5 günlük tatlimiz geçti. hasta da olmadılar çok şükür. yanlız son gecemizde bir tanesinin midesi çok bulandı,hasta oluyor diye ödüm koptu ama kusunca rahatladı.
anneme ve ablama da fazla yük olmadık,eşimle hallettik.otelin şartları ve fiziki durumu cok uygundu.

ama bu sene aynı yere gidermisin diye sorsanız gitmem gidemem hiç de cesaret edemem. çünkü artık sürekli kosuyaorlar :nazar:ve çok hareketliler.denizden havuzdan cıkaramam.geçen sene gerçekten rahattı...

Tatile çıktığımızda eşim ben ve ikizlerimizden başka hiç kimse olmuyor..Yardımcımız olsa şikayet edecek pek bir şeyimiz kalmazdı sanırım..Her zaman park yataklarımızı da yanımızda götürüyoruz.Birimi ben yedirmeye çalışıyorsam diğerini de eşim yedirmeye çalışıyor..ikisi de çok aktif,hareketli çocuklar..Akşam belli bir saatte yatırıp öğlen uykusunu da belli bir saatte yatırıyorum..Anne en baştan ipleri eline alır ve disiplini oturtabilirse bazı şeylerin üstesinden gelmek nispeten daha kolay oluyor....

düşünücek bişi yok canım..yanında deneyimli yardımcı birini götüremezsen verdiğin paraya yazık o tatil değil eziyet olur :) birde kafa dinlemen için mutlaka sessiz sakin manzaralı istediğin gibi hareket edebileceğin bir yer bulmalısın,aman kimse duymasın görmesin bağrışmayalım çocuklar sağa sola zarar vermesin derdi olmadan,en güzeli dediğim gibi eşyalı havuzlu manzaralı daire tutmanız..eğlence merkezine yakınlığı uzaklığı çok önemli değil zaten arabayla gitmeniz gerekirki 1-2 akşam yemeğe gidersiniz dışarı yoksa evde bahçenizde yersiniz :) dışarı çıktığınzdada el arabalarıyla yürüyüş yaparsınız zaten bütün günün yorgunluğuyla sızıp kalırlar maksat eğlenmek değil çocuklara değişiklik size temiz hava mutlu bir aile daha ne olsun bende yardımcı olarak gittiğim için söylüyorum bunları ;) çocukların en sevdiği ve sözünü dinliycek biri olması şart

düşünücek bişi yok canım..yanında deneyimli yardımcı birini götüremezsen verdiğin paraya yazık o tatil değil eziyet olur :) birde kafa dinlemen için mutlaka sessiz sakin manzaralı istediğin gibi hareket edebileceğin bir yer bulmalısın,aman kimse duymasın görmesin bağrışmayalım çocuklar sağa sola zarar vermesin derdi olmadan,en güzeli dediğim gibi eşyalı havuzlu manzaralı daire tutmanız..eğlence merkezine yakınlığı uzaklığı çok önemli değil zaten arabayla gitmeniz gerekirki 1-2 akşam yemeğe gidersiniz dışarı yoksa evde bahçenizde yersiniz :) dışarı çıktığınzdada el arabalarıyla yürüyüş yaparsınız zaten bütün günün yorgunluğuyla sızıp kalırlar maksat eğlenmek değil çocuklara değişiklik size temiz hava mutlu bir aile daha ne olsun bende yardımcı olarak gittiğim için söylüyorum bunları ;) çocukların en sevdiği ve sözünü dinliycek biri olması şart

Bir yazmışın ki sahiden düşünecek bir şey kalmadı :9: Yardımcım yok :50: Öyle bir ev bulmak zor :50: Düşün düşün :1:

Canım valla yardımcısız da pekala bakılıp bir yerlere gidilebiliyor ikizlerle..Hiç te kafayı yemedim...:9:
Ayrıca ben de ev yerine çocuk dostu otelleri tavsiye ederim..İki çocukla uğraşırken üzerine bir de evin yemeği ve temizlikle mi uğraşacaksın..Boşver..Otelde yersin..Siz dışardayken görevliler gelir ,odanızı toplarlar..Çocukların kirlilerini de yıkamaya verirsin otelde.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım valla yardımcısız da pekala bakılıp bir yerlere gidilebiliyor ikizlerle..Hiç te kafayı yemedim...:9:
Ayrıca ben de ev yerine çocuk dostu otelleri tavsiye ederim..İki çocukla uğraşırken üzerine bir de evin yemeği ve temizlikle mi uğraşacaksın..Boşver..Otelde yersin..Siz dışardayken görevliler gelir ,odanızı toplarlar..Çocukların kirlilerini de yıkamaya verirsin otelde.....

sıcak fikir :3: fakat çocuk dostu otellerin fiyatları pek dostça değil gibi yaw:9:

Back
X