• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizmi

belinayinannesi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Adetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik

Canım benimde 4 gün gecikme ile 2021 beta ile öğrendim doktor bana da öyle dedi yani sağlık ocağında ki doktor. Haftaiçi beta yükselmiş mi diye tekrar gidicem sonra kadın doğuma gidicem bakalım ne diyecek

Adetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik
Sizin bu degerle ikiz olma ihtimali neredeyse yok. 12 gun 1663 hic yuksek degil hatta gec dollenme olmus olabilir, o kadar dusuk

Yüksek değil değer standart hatta. Anneme tarafjnfa ikiz yoksa imkanı yok ikizin ikiz geni anneden gelir

adet günüm 807 idi 5 gün gecikmede 5700 idi tek bebek

Sağlıklı gebeliklerde beta güzel katlanır . Her zaman ikiz olduğu anlamına gelmiyor 🥰 ama ikizler bazen betayla bile belli olmuyor düşük değer de bile ikiz olabiliyor ben burada çok rastladım yine de Ancak ultrasonla belli olur. Benim tüp bebekti ikiz di bebeklerim. transfer sonrası 12.gün 1226 değerle öğrenmiştim ondan sonra bir daha kan testi istemedi doktorum , hatta bize telefon da söyledi ikiz de olabilir ama yüzde yüz görmeden diyemem. Allahım gönlüne göre versin inşallah 🙏

Ben transferin 12. Günü kan verdiğimde 364 çıkmıştı yani normal bi değer ama ikiz gebelikti yani bence pek betadan anlaşılmıyor

Benim iki kesem vardı biri oluşmuş diğeri boştu onda 3 günlük gecikmeye 700 beta değeri çıkmıştı sizdeki değeri eğer betaya göre ikiz olarak kiyasliyorsaniz betaniz düşük.

simdi enabizima baktim, ilk kanimi sat 40da vermisim yani 12 gun kadar bir gecikmeyle - 25961 u/L cikmis. tekil gebelik.
sizinkisi de 12. gune gore gayet normal, bence tekil gebelik
aserme icin de coook erken bence psikolojik olarak oyle hissediyorsunuzdur

simdi enabizima baktim, ilk kanimi sat 40da vermisim yani 12 gun kadar bir gecikmeyle - 25961 u/L cikmis. tekil gebelik.
sizinkisi de 12. gune gore gayet normal, bence tekil gebelik
aserme icin de coook erken bence psikolojik olarak oyle hissediyorsunuzdur
Ben bu degeri bilseydim ufacikkenden kiz derdim yengeeeenc 🥰

Ben bu degeri bilseydim ufacikkenden kiz derdim yengeeeenc 🥰
aaa neden?
benim bebegim her 5 haftada bir donuyor. ikili taramada erkek / detayli ultrasonda kiz denmisti. sonra rutin muayanede "ben buna kiz diyemem, %90erkek ama emin de degilim" dedi bir doktor, yine aklimizi karistirdi. en son dünkü doktor "yok yok %99 kiz" dedi - bana da gosterdi.
daha da buradan dönmez insallah 🙏🙏

aaa neden?
benim bebegim her 5 haftada bir donuyor. ikili taramada erkek / detayli ultrasonda kiz denmisti. sonra rutin muayanede "ben buna kiz diyemem, %90erkek ama emin de degilim" dedi bir doktor, yine aklimizi karistirdi. en son dünkü doktor "yok yok %99 kiz" dedi - bana da gosterdi.
daha da buradan dönmez insallah 🙏🙏
Zorlu bir cocuk olacak demek ki 😂😂😂

Benim betam hep dusuk baslayip 2’ye katlasa da dusuk seyretti. Kardesimin hep benim en az 5 katimdi (kizlari var). Ben de 2 kisiden boyle bir genelleme/cikarim yaptim

Zorlu bir cocuk olacak demek ki 😂😂😂

Benim betam hep dusuk baslayip 2’ye katlasa da dusuk seyretti. Kardesimin hep benim en az 5 katimdi (kizlari var). Ben de 2 kisiden boyle bir genelleme/cikarim yaptim
terazi olacak ya, ondan bu kararsizligi:))
benim beta nasil basladi nasil artti bilmiyorum, on küsür yillik kk okuyucusu olarak bir hevesle erkenden ogrenmektense erteleyebildigim kadar erteledim, ilk ve tek betami kese coktan olusmusken verdim😅

Back
X