- 25 Mart 2022
- 406
- 960
- 53
- Konu Sahibi Yapayalniz5006
Gerçekten hava da kaldı 3 kere kontrol ettim başka bölüm ya da devamı var mı diye ajsjdjdjAynen sonuna sinir oldum ya! Resmen bitirmediler uyuz oldum abshsks
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten hava da kaldı 3 kere kontrol ettim başka bölüm ya da devamı var mı diye ajsjdjdjAynen sonuna sinir oldum ya! Resmen bitirmediler uyuz oldum abshsks
Güçle ameleliği karıştırmış olabiliriz.Bence haklısınız , her erkekte biraz öküzlük olmalı; ortalık kadın kılıklı adamlarla doldu.Kadın güçlü olsun diye diye adamları resmen yonttuk ; hiçbir işe yaramaz oldular.
Bu iki oldu izlediğim diziler böyle havada kaldı. Bi de şey var bitch and rich mesela. Saçma sapan bitti.Gerçekten hava da kaldı 3 kere kontrol ettim başka bölüm ya da devamı var mı diye ajsjdjdj
Evet zaten evlenmeden kesinlikle test edeceğim alacağım adamıHayır abartmıyorsun çok şanslısın hatta evlenmeden gördüğün için, doğru söylüyorsa taciz sonucu travma olabilir olağan bir durum kendisi de farkında zaten ereksiyon olamadığının sinyallerini vermiş tepkinizi ölçmek için ama yememişsiniz allahtan, koku moku hikaye kendine baksın kürdan çüklü, tedavi olacak olsaydı çoktaaan olurdu ruhunuz bile duymazdı, ayrılın başınızı yakmayın.
Şimdi neler yapıyorsunuz, başkasıyla mutlu olabildiniz mi ? Yeniden ?Allah aşkına aşağıya koyduğum eski konumu okuyun ben evlenmeden anladım Allaha şükür evlilik öncesi ilişkiye karşı olmadığım için.. aynen benim de evleneceğim adam bana önceki ilişkilerimde ereksiyon olamadım diye anlattı ama sen de olurum dedi biz birlikte olduk ve olmadı hatta o ilişki istemedim ben sana kıyamıyorum evlilikten önce olmasın dedim pardon da ben zaten bakire değilim kıyamamak ne? Bunlar böyle karakterleri çok iyi oluyor onunki de çok iyi ama aslında hiç iyi değil bu resmen kandırmak hakka girmek kendini bana kakalamak istedim ama olmadı. Allah aşkına ben sizi anlamıyorum üç sene katlanma amacınız ne hiç mi kendinize önem vermiyorsunuz
Evet zaten evlenmeden kesinlikle test edeceğim alacağım adamıHayır abartmıyorsun çok şanslısın hatta evlenmeden gördüğün için, doğru söylüyorsa taciz sonucu travma olabilir olağan bir durum kendisi de farkında zaten ereksiyon olamadığının sinyallerini vermiş tepkinizi ölçmek için ama yememişsiniz allahtan, koku moku hikaye kendine baksın kürdan çüklü, tedavi olacak olsaydı çoktaaan olurdu ruhunuz bile duymazdı, ayrılın başınızı yakmayın.
Benim samimi arkadaşım ilk sevgilisiyle 5 yıllık ilişkiden sonra 25 yaşında evlendi. 33 yaşında da boşandı. Çocuksuz bir boşanmaydı. Sonrasında eski kocasından çok daha yakışıklı karizmatik bir adamla evlendi. Şimdi çocukları da oldu.Şimdi neler yapıyorsunuz, başkasıyla mutlu olabildiniz mi ? Yeniden ?
Konu sahibi benim seneler evvel açtığım konular var. Aynı sorunları yaşadım 6 yıl evli kaldım ve boşandım.
2 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım.
Size sadece şunu söylemek isterim harcadığınız her 1 dakika kendinize haksızlık.
Eşiniz iyi biri olabilir dünyada milyonlarca insan var zaten.
İyi bir eş olmak farklı şeylerdir.
Bu tip erkekler malesef bencil pasif hayattaki yerleri sağlam olmayan karşısındaki kadını düşünmekten aciz erkekler.
Bir süre sonra zaten saygınız kalmayacak sevgi de bitecek veya arkadaşça bir şeye dönüşecek.
Korktuğunuz şey yalnız kalmak boşanmış olmak vs artık her neyse o korkuyla yüzleşip hayatınızın iplerini elinize almaya bakın.
Zira bunu sizin yerinize kimse yapmayacak.
Sizin eski konularınıza nasıl ulaşabilirim profilinize girdim ama başka yorumlarınızı görebildim sadeceKonu sahibi benim seneler evvel açtığım konular var. Aynı sorunları yaşadım 6 yıl evli kaldım ve boşandım.
2 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım.
Size sadece şunu söylemek isterim harcadığınız her 1 dakika kendinize haksızlık.
Eşiniz iyi biri olabilir dünyada milyonlarca insan var zaten.
İyi bir eş olmak farklı şeylerdir.
Bu tip erkekler malesef bencil pasif hayattaki yerleri sağlam olmayan karşısındaki kadını düşünmekten aciz erkekler.
Bir süre sonra zaten saygınız kalmayacak sevgi de bitecek veya arkadaşça bir şeye dönüşecek.
Korktuğunuz şey yalnız kalmak boşanmış olmak vs artık her neyse o korkuyla yüzleşip hayatınızın iplerini elinize almaya bakın.
Zira bunu sizin yerinize kimse yapmayacak.
Ben 6 yıl evli kaldım bunun altında yatan sebep herkes için bambaşka olabiliyor.Allah aşkına aşağıya koyduğum eski konumu okuyun ben evlenmeden anladım Allaha şükür evlilik öncesi ilişkiye karşı olmadığım için.. aynen benim de evleneceğim adam bana önceki ilişkilerimde ereksiyon olamadım diye anlattı ama sen de olurum dedi biz birlikte olduk ve olmadı hatta o ilişki istemedim ben sana kıyamıyorum evlilikten önce olmasın dedim pardon da ben zaten bakire değilim kıyamamak ne? Bunlar böyle karakterleri çok iyi oluyor onunki de çok iyi ama aslında hiç iyi değil bu resmen kandırmak hakka girmek kendini bana kakalamak istedim ama olmadı. Allah aşkına ben sizi anlamıyorum üç sene katlanma amacınız ne hiç mi kendinize önem vermiyorsunuz
Ben sizi konulara etiketledim paylaşım yapamadım çünkü.Sizin eski konularınıza nasıl ulaşabilirim profilinize girdim ama başka yorumlarınızı görebildim sadece
Ben sizi konulara etiketledim paylaşım yapamadım çünkü.
Vaktiniz olunca sakin kafayla tarih sırasına göre okuyun derim.
Konunda bunu buldum, bu kadının hikayesi çok üzücü, belki hala evlidir, özel çocuğu olduğu için boşanamıyodu. O iyi kocalar çocuk olunca iyiliği bırakıyor nasılsa çocukla boşanmak zor diye, en iyi örneği buydu ondan alıntı yaptım.6 yıl ve çocuk olmaması ne büyük bir şans aslında. Ben özelden de yazmıştım boşan asla düzelmez daha kötüye gider diye . Eskaza çocuk olunca tamamen iyi davranışları da bitecekti, iyi koca olamayan bir adam iyi bir baba da olamıyor . Yaşında çok genç daha anne olamayacak yaşta değilsin. İleride bu çektiklerini unutturacak çok iyi bir evliliğin olacak inşallah. Keşke ben de 4 -5 yıl uğraştıktan sonra boşanıp yoluma baksaydım . Benim ki doktor terapi ilaç vs hiç bir şeyi de kabul etmiyor . Hapishanede gün sayıyorum ama kaç gün kaç yıl daha hapiste kalacağımı hatta çıkabileceğimi bile bilmiyorum . Ev konusunda hüzünlenmen normal ama çok daha iyileri olur , zaten evde huzur mutluluk yoksa be evin ne eşyanın önemi yok .
Alıntı yapabilirdim evet o aklıma geldi.Konunda bunu buldum, bu kadının hikayesi çok üzücü, belki hala evlidir, özel çocuğu olduğu için boşanamıyodu. O iyi kocalar çocuk olunca iyiliği bırakıyor nasılsa çocukla boşanmak zor diye, en iyi örneği buydu ondan alıntı yaptım.
Şuan mutlumusunuz?Alıntı yapabilirdim evet o aklıma geldi.
Bu yorumu hatırladım evet cidden üzücü umarım şu an hayatı yolundadır bu yorumu yazan hemcinsimin
Ama şu cümlesi doğru oldu."ilerde bu çektiklerini unutacağın çok mutlu olacağın bir evliliğin olacak " ne güzel yazmış hiç tanımadığı bir kadın için
Böyle konuları görünce hemen yardımcı olmak herkesi boşatmak istiyorum hsjshshhs![]()
Evet 2. Evliliğimi yaptım 2 senedir evliyim.Şuan mutlumusunuz?![]()
Böyle biri vardı tanıdığım, kızda çok iyi biriydi. Onun kocası da böyleydi. Sonra boşanmış, sevgilisi vardı. O da çok iyi bir insandı. Kız şey demişti 'Kadın olduğumu bu çocukla anladım' diye. Şimdi evlendi o da. Çok mutlu.Evet 2. Evliliğimi yaptım 2 senedir evliyim.
Ve gerçek evlilik ne demek anlıyorum.
Tabi ki sıkıntılar oluyor ama aşılıyor her şey.
Evlenmiş olmasaydım da mutlu olurdum aslında böyle insanlarla olmak yalnız olmaktan çok daha iyi çünkü tükenmiyor insan hiç değilse.
Çok teşekkür ederim böyle hikayeler o kadar fazlaki duydukça ben de çok mutlu oluyorum.Böyle biri vardı tanıdığım, kızda çok iyi biriydi. Onun kocası da böyleydi. Sonra boşanmış, sevgilisi vardı. O da çok iyi bir insandı. Kız şey demişti 'Kadın olduğumu bu çocukla anladım' diye. Şimdi evlendi o da. Çok mutlu.Umarım çok çok mutlu olursunuz hep
![]()
Nişan attım ve hiç pişman değilim. Hayatımda başkası var, sadece görüşüyoruz kafamda evlilik yok ve evet mutluyum. Aman çükü kalkmayan, bir halt edemeyen, maddiyatı olmayan adamla ayrılıp neden mutlu olamayacağım:)Şimdi neler yapıyorsunuz, başkasıyla mutlu olabildiniz mi ? Yeniden ?
Bi de kokuyo diyodu *m görmemiş.Nişan attım ve hiç pişman değilim. Hayatımda başkası var, sadece görüşüyoruz kafamda evlilik yok ve evet mutluyum. Aman çükü kalkmayan, bir halt edemeyen, maddiyatı olmayan adamla ayrılıp neden mutlu olamayacağım:)
Benim ailemde aynı şeyi söylerdi.. Her şeyi düşündüm. Gerçekten benim nişanlım o kadar iyi biriydi ki ailem çok üzüldü.. Ama gerçeği sadece kız kardeşime söyledim iyi ki ayrıldın dedi. Bu arada bizim anne olma hakkımız yok mu? Neden cinsellik önemsiz olsun? İyi falan değil bu adamlar tam tersine sinsiler. Ben ona evliliğin yüzde 80 ni cinsellik ben cinsel yaşamımda mutsuz olsam boşanırım dediğim için itiraf etti sinsi.. Ben ona beraber olalım dediğimde sadece sevişelim dedi , neden? Ben bakire değildim ki zaten. Kendini kakalamaya çalıştı bir de annesi ayrıldığımız an beni takipten çıkardı. Sanki çok meraklıyım çükü kalkmayan iktidarsız oğlunaBen 6 yıl evli kaldım bunun altında yatan sebep herkes için bambaşka olabiliyor.
Ben özel sektör çalışanıydım maddi olarak güvenmiyordum kendime ve yalnız kalma korkum vardı bununla yüzleşemiyordum.
Aile de önemli bir faktör Ben sorunumu anlattığımda ailem yanımda olmak yerine cinsellik çokta önemli bir şey değil gibi şeyler söylediler hiç yanımda olmadılar.
Yıllar içinde bir şekilde güçleniyor insan bu da zaman alıyor.
O esnada da insan kendini aman şöyle de iyi biri böyle de iyi bir insan diye avutıyor işte.
Ama siz çok şanslıymışsınız sizin adınıza sevindim.