- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
kocaeli sanayi şehri orda yaşamak istiyorum arsa var ev yaptırırsak kira sorunu olmayacak,yaşadığım yer ilçe iş kısıtlı karı koca asgari ücretle çalışıyoruz yıllardır,burda evimiz var kiraya verirsek ek gelir olacak hem ilçedeki ev,ama kvalide kpeder anneler falan hep ilçede çocuk olursa bakabilirler burda yaşarsam taşınırsam yatılı olarak gelip bakabilirler, ilde mi ilçedemi yaşamak arası gidip geliyorum...çocukla çalışmak nasıl onuda kestiremiyorum ile taşınırsak çocuk olursa çalışmazsam aynı para eve giriyo burdaki ile misal 3 binse, ile gidersek ben çalışırsamda ordaki para 4,5 bin falan olur, ücretler ortalama olarak yazdım..ilde iş imkanı çok ev kirası derdi yok,muhtemelen maaşlar daha yüksek olacak,,,ilçede yaşarsam çocuk olursa yatılı kalmaz kimse ama asgari ücrete talim ederim iş yok gibi...
not burdaki evim çok güzel ildeki yer ev bu kadar iyi olamayabilir ama iş herzaman daha önemli gibi..
not burdaki evim çok güzel ildeki yer ev bu kadar iyi olamayabilir ama iş herzaman daha önemli gibi..
Son düzenleme: