B Beysahmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2021 222 33 48 27 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #1 Ağrı kesici alerjim var nasıl yol izliyorsunuz
Blue_Black Guru Pro Üye 14 Temmuz 2011 2.989 10.120 408 40 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #2 Erken maddesi farklı olan başka agrı kesici kullanırsınız doktora mutlaka alerjinizi söyleyin kas gevşeticiye alerjim var başka etken grup olan ilaç kullanıyorum ne gibi bir problem yaşıyorsunuz
Erken maddesi farklı olan başka agrı kesici kullanırsınız doktora mutlaka alerjinizi söyleyin kas gevşeticiye alerjim var başka etken grup olan ilaç kullanıyorum ne gibi bir problem yaşıyorsunuz
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.032 4.669 123 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #3 Beysahmet .!.: Ağrı kesici alerjim var nasıl yol izliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Etken maddeyi bilince o ilaç grubunu almayacaksınız Atıyorum parasetamol alerjiniz varsa o ilaçlardan içmemek gibi. Parol,minoset gibi.
Beysahmet .!.: Ağrı kesici alerjim var nasıl yol izliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Etken maddeyi bilince o ilaç grubunu almayacaksınız Atıyorum parasetamol alerjiniz varsa o ilaçlardan içmemek gibi. Parol,minoset gibi.