- 6 Şubat 2020
- 100
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi dernnurylmaz
-
Bende de polikistik over teşhisi koydu. Adet olmam için verdi, hormon testi yapılacakDoğum kontrol hapı. Adet düzensizliğimde vermişti doktor kistim de vardı
Kanama flan var mı böyle az süren sürekliDoktorum adet düzensizliği için verdi. Polikistik over var dedi adet olunca gel hormon testi yapıcam dedi.
Adet gecikmesi için doktorum verdi, polikistik over teşhisi koyduEvet buyrun
Yok, doktorum sökülemiyorsun o yüzden adet gelmiyor dediKanama flan var mı böyle az süren sürekli
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen doğum kontrol değil oDoğum kontrol hapı. Adet düzensizliğimde vermişti doktor kistim de vardı
Yanlış yapmış normalde tarlusal yada duphaston vermesi lazım adet söktürücü değil ki he az az gelir sökülmez onda ayrıYok, doktorum sökülemiyorsun o yüzden adet gelmiyor dedi
Adet gecikmesi için doktorum verdi, polikistik over teşhisi koydu
Tarlusal kullandım iki gün oldu biteliYanlış yapmış normalde tarlusal yada duphaston vermesi lazım adet söktürücü değil ki he az az gelir sökülmez onda ayrı
Evet tam olarak anlattığınız gibi açıklama yaptı doktorum, polikistik over teşhisi koydu ilacı kullan kanama olsun 2. Gün gel hormon testi yapalım dedi. İlacı kullandıktan ne kadar süre sonra adet görürüm onu öğrenmek istiyorumTedavinizi hizlandirmak icin vermistir ilac tedavi etmez adet okduktan sonra baska ilaclara baslaycaktir buyuk ihtimal doktorunuz aciklama yapmadımı sizin asil ogrenmek istediginiz ney ilacin ne ise yaradigimi size niye verdigimi
Aslında doktorum hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok iyi eğitim almış bir doktor özel bir hastanede yanlış bir tedavi uygulayacağını düşünmüyorum açıkçasıYanlış yapmış normalde tarlusal yada duphaston vermesi lazım adet söktürücü değil ki he az az gelir sökülmez onda ayrı
Tmm bikac güne gelir sabredin 1 hafta süresi varTarlusal kullandım iki gün oldu biteli
Bu süreçte başlayayım mı primolut aTmm bikac güne gelir sabredin 1 hafta süresi var
Hayır sizdeki tam olarak neydi de öyle verdi anlamdım ben eczane kalfasiyim bu zamana kadar hep söktürücü bizde dahil reçetelerde doktorlar hep tarlusal duphaston verir primolut vermesine sasirdimAslında doktorum hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok iyi eğitim almış bir doktor özel bir hastanede yanlış bir tedavi uygulayacağını düşünmüyorum açıkçası
Hayır adeti bekleyin kendimce bide primolut içip fazla hormon yüklemeyinBu süreçte başlayayım mı primolut a
Evet tam olarak anlattığınız gibi açıklama yaptı doktorum, polikistik over teşhisi koydu ilacı kullan kanama olsun 2. Gün gel hormon testi yapalım dedi. İlacı kullandıktan ne kadar süre sonra adet görürüm onu öğrenmek istiyorum
Polikistik over canım adet göremiyorum ilaç kullandıktan sonra adet göreceksin dedi. Hormon testi yapılacakHayır sizdeki tam olarak neydi de öyle verdi anlamdım ben eczane kalfasiyim bu zamana kadar hep söktürücü bizde dahil reçetelerde doktorlar hep tarlusal duphaston verir primolut vermesine sasirdim
Hayır adeti bekleyin kendimce bide primolut içip fazla hormon yüklemeyin
Yok özel çok iyi bir hastaneye gidiyorum, doktorum hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok iyi okullarda eğitim almış bir doktor. 10 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum. Tarlusal kullandım biteli 2 gün oluyor. Ama doktorumla yeni tanıştık bunu nasıl farketmezler sadece Tarlusal yazıp göndermişler tedavi için hiçbir şey yapılmamış dediCanim normalde duzenli adet gorenlerin kullandigi bi ilac bu cunku tarihini biliyorsun ve adet olmadan en erken bi hafta en gec 3 gun once baslayip gunde uc defa içiliyor ama sende polistik varsa adet donemini bilmezsin ve ne kadar kullanmani soyledi bir kutumu simdi sende polistik varsa net birsey soyleyemem normal adet goren kisi biraktiktan en gec bi hafta icinse gormus olur adeti kimi ertesi gunu gorur kimi si iki gun sonra ama sende net bise soyleyemem ama cokta uzun surecegini sanmiyorum hormon iciin 2. Gun cagirmis ama 2.gun verilen testler yaniltici oluyor 3. Ve 4. Gun daha net sonuçlar aliniyor devletemi gidiyorsun ?
İlaç bittiğinde adet gerçekleşiyormuş çünküBanada cok sacma geldi primolut vermesi sonucta düzenli adet görenler kullaniyor oda cok nadir ya tatile gidicekse yada evlence zaman yakinsa
Aynen bencede canım com şaşırdım adet sökme ne alaka millet geciksin diye kullanıyoBanada cok sacma geldi primolut vermesi sonucta düzenli adet görenler kullaniyor oda cok nadir ya tatile gidicekse yada evlence zaman yakinsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?