- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi dernnurylmaz
-
Anladık canım on kere yazma doktorun iyi eğitim almış olabilir ama yanlış bende 5 senelik polikistik overim kaç doktora gittim hepte adetim gecikir ama bunu veren bi tane olmadı doktorun yanlış vermisYok özel çok iyi bir hastaneye gidiyorum, doktorum hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok iyi okullarda eğitim almış bir doktor. 10 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum. Tarlusal kullandım biteli 2 gün oluyor. Ama doktorumla yeni tanıştık bunu nasıl farketmezler sadece Tarlusal yazıp göndermişler tedavi için hiçbir şey yapılmamış dedi
Yok özel çok iyi bir hastaneye gidiyorum, doktorum hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok iyi okullarda eğitim almış bir doktor. 10 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum. Tarlusal kullandım biteli 2 gün oluyor. Ama doktorumla yeni tanıştık bunu nasıl farketmezler sadece Tarlusal yazıp göndermişler tedavi için hiçbir şey yapılmamış dedi
Cevabım size değildi bu kadar sert bir dil ile yazacaksanız rica ediyorum yazmayınız.. SevgilerAnladık canım on kere yazma doktorun iyi eğitim almış olabilir ama yanlış bende 5 senelik polikistik overim kaç doktora gittim hepte adetim gecikir ama bunu veren bi tane olmadı doktorun yanlış vermis
Sert derken kırıcı bisey mi yazmışım size açıklama yazıyorum çok iyi doktor yanlış olamaz diyosunuz e biz mi yanlisiz pekiCevabım size değildi bu kadar sert bir dil ile yazacaksanız rica ediyorum yazmayınız.. Sevgiler
Burada da yazıyor zaten adet gecikmeleri için kullanıldığı, evet hep gecikiyor, ufak polikistler, ilginiz için teşekkür ederimHepmi 10 günlük yasiyorsun dahada uzuyormu ?? Kesin polistik varmı yoksa ufakmi polistiklerin evet adet görürsün ilac bitince ama suresini sana net soyluyemiyorum sen doktorun dediklerini uygula tabikide belki ise yarayacaktir bilinmez biz adet geciktirici olarak sattigimiz icin içindeki bir madde belki sana faydasi olcaktir bunu bilemeyiz bana sacma gelmesi bu yuzden ama doktorun illa bildigi bisey vardir
Aynen bencede canım com şaşırdım adet sökme ne alaka millet geciksin diye kullanıyo
Buyrun prospektüste de mevcut adet gecikmeleri için kullanıldığı, yanlış demedim ama doktor da yanlış tedavi uygulamazSert derken kırıcı bisey mi yazmışım size açıklama yazıyorum çok iyi doktor yanlış olamaz diyosunuz e biz mi yanlisiz peki
Burada da yazıyor zaten adet gecikmeleri için kullanıldığı, evet hep gecikiyor, ufak polikistler, ilginiz için teşekkür ederim
Doktorum o zaman öyle söyledi valla onun yalancısıyım . Kist geçtikten sonra gebelik düşünmüyorsan ilaca devam et demiştiYanlış bilgilendirme yapmayın lütfen doğum kontrol değil o
Test yapacak ya belki o yüzden vermiştir. Hormonlarıma bakılacak belki dediğiniz gibi içindeki bir şey yararDevlette vermemişler devlet olsa belki yanlis yazmistir kafasi karisiktir dicem ama belki icindeki hormonlardan birinin yaricagini düşünmüs ona gore tedavi uygulucak olabilir hormon testine bakacakmış doktoru illa bir bildigi vardir diye düşünüyorum yok ama adette sokturuyor mesela arkadaslarim tatile gitmeden içiyorlar kesiyorkar adet oluyorlar o ozelligide var ama polistik hastalarina verildiğini duymamistim hic
Doğrudur doktor söylemiş bir bildiği vardırDoktorum o zaman öyle söyledi valla onun yalancısıyım . Kist geçtikten sonra gebelik düşünmüyorsan ilaca devam et demişti
İnşallah çok teşekkür ediyorumTedaviniz dhaa hizli ilerler ozaman insallah ise yarar olumlu sonuclar alirsiniz
Test yapacak ya belki o yüzden vermiştir. Hormonlarıma bakılacak belki dediğiniz gibi içindeki bir şey yarar
Yok hayır, sürekli bir adet düzensizliğim var o yüzden çare bulmak amaçlıBende oyle dusunuyorum insallah ise yarar bebek içinmi ugrasiyorsunuz ?
Yapmak istediğiniz gibi yapın ama o ilaç adet sokturmez haberiniz olsunBuyrun prospektüste de mevcut adet gecikmeleri için kullanıldığı, yanlış demedim ama doktor da yanlış tedavi uygulamaz
Yok hayır, sürekli bir adet düzensizliğim var o yüzden çare bulmak amaçlı
İnşallah teşekkür ederimAnladim insallah caresini bulursunuz
Teşekkür ederim ama tabi ki doktorumun dediği şekilde ilerleyeceğim sizle prospektüsü de ekte paylaştım, siz ikna olmuyorsunuzYapmak istediğiniz gibi yapın ama o ilaç adet sokturmez haberiniz olsun
Sizede sevgilerTeşekkür ederim ama tabi ki doktorumun dediği şekilde ilerleyeceğim sizle prospektüsü de ekte paylaştım, siz ikna olmuyorsunuzYine de görüşleriniz için teşekkür ediyorum...Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?