• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLAÇ KULLANIRKEN HAMİLELİK

bettttya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
FİKİR DAYANIŞMASI GÜÇLÜ HİSSETMEM LAZIM
6 yıldır ilaç kullanıyorum 2 buçuk 3 sene olcak evliyim çocuk düşünüyorum bırakmaya çalışıyorum ilacımı paxera mg düşünce başlıyor ataklarım, terlemelerim psikiyatri doktoruma gidicem çocuk istiyoruz eşimle artık acaba hamilelikte kullanılan ilaçlara mı başlasam bu süreci geçiren varmı varsa süreçten bahsedebilir mi nasıl bırakcam ne yapmayalım ne iyi geldi sizlere

paxera hemen bırakılmaz. Kademeli bırakmak gerekiyor bende kullandım önceden. Birden bırakırsan ilaç bırakma sendromu oluyor. Göz hareketlerin ve beynin farklı çalışıyor. Doktor söyler zaten bırakma şeklini

Söyledi mg düşünce işte direk mala bağlıyorum

FİKİR DAYANIŞMASI GÜÇLÜ HİSSETMEM LAZIM
6 yıldır ilaç kullanıyorum 2 buçuk 3 sene olcak evliyim çocuk düşünüyorum bırakmaya çalışıyorum ilacımı paxera mg düşünce başlıyor ataklarım, terlemelerim psikiyatri doktoruma gidicem çocuk istiyoruz eşimle artık acaba hamilelikte kullanılan ilaçlara mı başlasam bu süreci geçiren varmı varsa süreçten bahsedebilir mi nasıl bırakcam ne yapmayalım ne iyi geldi sizlere
Ben ilac kullanırken hamile kaldım . İlacımın biri riskliymiş anında bıraktım. Diğerini 15 günde kademeli olarak azalttım. 1-2 ay halsizlik bulantı falan cok oldu tabi hamileliğinde etkisi var dedi doktor .

Back
X