- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
slm kızlar ben yaklaşık 1 yıldır adet düzensizliği yaşıyorum yai döktürücü kullanmadan adet olamıyorum düzenli gittiğim doktorum var her muayeneden yumurtaların oluşmuş ama çatlaması için bişeyin tetiklemesi lazım diyor söktürücüler veiriyor doğru düxgün bi neden söylemiyor sadece ilaç veriyor hep bende artık gitmiyorum ilaçda kullanmıyorum kendi haline bıraktım herşeyii... zaten vajinismusum da çok stress yapıyorum acaba stresten mi adet olamıyorum sizce?
canım aynen bende senın gıbı 1yıldır adet düzensizliği yaşıyodum ama bende kist vardı söktürücü içmeden olamıyordum çok sinir bozucu bişey bu ama 2ay önce incir kürü ve beraberinde tarçın bal çörekotu karışımından kulandım çok şükür 2aydır tam günümde ilaçsız adet oluyorum tavsiye ederim hem incir kürü yumurtalarıda çatlatıyor tavsiye ederim geçmiş olsun
bu arada bende 3aydır bebek istiyorum ama adetler düzensiz olunca öyle bi şansımızda olmuyo dolayısıyla inşallah bundan sonra olur alah isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı sıhatli bu b.ç.t ve incir kürü sebebimiz olur inşallah
tarif çok teşekürler...prenses vaji için tedavi oluyor musun kaç aylık evlisin.[/QUOT
3 yıllık evliyim ilk senemizde psikologa gittik ama malesef sonuç hüsran. kendi kendime yenmeye çabalıyorum işte(
merhaba prenses ben 2 ay önce vajinismusu yendim seni anlıyrum o yüzden sters varya insanı yeyip bitiriyor kafaya takmamaya çalış bide egzersis yap jinekolji bölümnde kızlar yardım ediyorlar o konu için.
bişey sorabilir miyim bu incir kürü nasıl yapılıyor yumurta çatlakmak için demişsiniz ya...bebiş isityorum belki işe yarar şimdiden teşekür ederim...
canım eğer adetlerin düzensizse sen yinede bi hormon tahlillerini yaptır hormonlarında sorun varsa en azından ilaçla tedavi olursun geç kalmadan kafandan silersin bende yaptırıcam hatta bugün gittim özel hastaneye 250 tl dediler sadece hormon tahlillerine o yüzden eğer yaptırıcaksan devlette yaptır tahlillerini ama umarım piskolojiktir adet düzensizliğin allah herkeze acil şifalar versin
pardon kızlar yalnış yere yazdım
tekrar pardon doğru yermiş kafam karıştı prenses333 sana yazmıştımpardon kızlar yalnış yere yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?